ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Έκδοση διευκρινιστικών Εγκυκλίων από το Υπουργείο Εργασίας για το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο...



Το Υπουργείο Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,προέβη στην έκδοση διευκρινιστικών Εγκυκλίων,σχετικά με τον Ν.4387/2016 (Νέο Ασφαλιστικό Νοσμοσχέδιο).
Οι Εγκύκλιοι που αφορούν τις Ε.Δ.& τα Σ.Α. είναι οι κατωτέρω:

Από 2 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών για τον Ε.Φ.Κ.Α...




Ο κ. Πετρόπουλος είπε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι προωθούνται θεμελιακές αλλαγές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Τόνισε ότι μέσω της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης του Ε.Φ.Κ.Α., αλλά και της τετραψήφιας τηλεφωνικής γραμμής 1555η οποία θα τεθεί σε λειτουργία από τις 2 Ιανουαρίου, θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. 

Από την Πρωτοχρονιά ξεκινά το ..."χτίσιμο" του αφορολογήτου ορίου...


Ουρές σχηματίζονται τις τελευταίες μέρες στις τράπεζες όλης της χώρας, με τους φορολογουμένους εκτός από τις φορολογικές υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών να αιτούνται κωδικούς για e-banking καθώς και την έκδοση χρεωστικών καρτών (όσοι δεν έχουν) όπως αναφέρει η Εφηνερίδα Καθημερινή.
Από την Κυριακή οι φορολογούμενοι πρέπει να ξεκινήσουν να «χτίζουν» το αφορολόγητο όριο με πληρωμές μέσω καρτών και άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Αν και ακόμα δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση που θα καθορίζει τις αποδείξεις που θα «μετράνε» στην εφορία, σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχύουν οι περισσότερες, καθώς είναι δύσκολο οι τράπεζες να απομονώσουν τις δαπάνες που γίνονται σε εξαιρούμενες και μη.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...



Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, μετά την κατάργηση των οργανισμών ΟΠΑΔ και ΤΥΔΚΥ υπάγονται πλέον στο ΙΚΑ / Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών ΟΠΑΔ (βλέπε ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ. Βιβλιάρια Ασθενείας)

Νωρίτερα φέτος η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

11
Likes
Facebook11TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ενδέχεται να υποβάλουν οι φορολογούμενοι τη δήλωση για τα εισοδήματα που εισέπραξαν το 2016, κάτι...
eforia-656x410
Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ενδέχεται να υποβάλουν οι φορολογούμενοι τη δήλωση για τα εισοδήματα που εισέπραξαν το 2016, κάτι που σημαίνει ότι θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση στα τέλη του Ιουνίου, όπως γράφει η εφημερίδα Καθημερινή.

Η κίνηση ενός στρατιωτικού μπροστά από το ΑΤΜ που «λύγισε» ολόκληρη την Ξάνθη


13
Likes
Facebook13TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών… Το χρηματικό ποσό των 3.000...

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών… Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε την Τετάρτη  έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομία.

Πανελλαδικές 2017: Τι αλλάζει ανά πεδίο – Πώς θα υπολογίζονται τα μόρια

11
Likes
Facebook11TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Πέντε μήνες “γεμάτους” έχουν μπροστά τους οι μαθητές για να προεττοιμαστούν για τις Πανελλαδικές του 2017. Φέτος οι εξετάσεις θα...
panellinies_533_355
Πέντε μήνες “γεμάτους” έχουν μπροστά τους οι μαθητές για να προεττοιμαστούν για τις Πανελλαδικές του 2017. Φέτος οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιου, με πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη να θεωρείται η 6η ιουνίου. Ωστόσο, τα μαθήματα θα τελειώσουν τελη Μαΐου και οι μαθητές θα έχουν περίπου δέκα μέρες στη διάθεση τους για να προετοιμαστούν.

Αυτές είναι οι αργίες του 2017 - Πέντε τριήμερα και ένα τετραήμερο

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Αυτές είναι οι αργίες του 2017 - Πέντε τριήμερα και 
ένα
 τετραήμερο
    Το 2017 ήρθε δυναμικά, ωστόσο είναι μία χρονιά που δεν χαρακτηρίζεται από τις αργίες τις. 
    Με μία πρώτη ματιά, έχουμε το πρώτο τριήμερο μέσα στην εβδομάδα αυτή, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
 τα Θεοφάνια

«ΠΑΓΩΜΕΝΗ» Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΣΕΕ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4 ΔΙΣ. Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


03/01/2017
Κάτω από τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε ο τζίρος του λιανεμπορίου τα Χριστούγεννα και συνολικά τον μήνα Δεκέμβριο σε επίπεδα χαμηλότερα κατά τουλάχιστον 2,5% σε σύγκριση με το 2015, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).