ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κοντά στα νιάτα της Αφρικής (ΦΩΤΟ)


Δείτε την επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στην Μπουκόμπα (Β.Τανζανία),στο Γυμνάσιο των Ελλήνων Αστυνομικών (Μελών της ΠΟΑΣΥ) που κατασκευάσθηκε αποκλειστικά με  έξοδα (εφάπαξ εισφορά των μελών  της Ομοσπονδίας το έτος  2016).

Ποιοι δικαιούνται και πόσο, επίδομα θέρμανσης


Ποιοι δικαιούνται και πόσο, επίδομα θέρμανσης


   
 Η διάθεσή του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά από το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου και όπως σας έχουμε ενημερώσει ια είναι ακριβότερο φέτος, με τη μέση τιμή του να διαμορφώνεται στα 92 λεπτά.
    Η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης αναμένεται να ροκανίσει το επίδομα θέρμανσης που θα λάβουν περίπου 500.000 φορολογούμενοι φέτος και θα είναι μικρότερο από κάθε άλλη χρονιά.
    Το συνολικό ποσό θα παραμείνει και φέτος στα 105 εκατ. ευρώ, όσο και κατά την προηγούμενη περίοδο διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, οπότε και το ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι θα είναι το ίδιο με εκείνο της περιόδους 15/10/2015 έως 30/04/2016.

Πώς να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο.


Πώς να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο.


Πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ή πρέπει να ξέρεις να τα κάνεις, ή να σου τα κάνει κάποιος που ξέρει.
Και, προσοχή, ΝΑ ΞΕΡΕΙ και όχι ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ !
   
 Η έκφραση είναι γνωστή σε όλους όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή: «το κομπιούτερ μου σέρνεται…».  Είναι μια φράση που προκαλεί τρόμο στους χρήστες των υπολογιστών, καθώς στο μυαλό τους αμέσως έρχεται μια εικόνα: έξοδα. Έξοδα για συντήρηση, έξοδα και μεγαλύτερη RAM, έξοδα ακόμα και για νέο υπολογιστή.

ΕΥΔΑΠ: Ρύθμιση οφειλών πάνω από 32.000 νοικοκυριά

ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

12/10/2016
Ληξιπρόθεσμες οφειλές, ύψους 30 εκατ. ευρώ, έχουν ρυθμιστεί μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο του προγράμματος ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών για τους καταναλωτές της ΕΥΔΑΠ.
Το πρόγραμμα, η προθεσμία του οποίου ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου, χαρακτηρίζεται - σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας - από μεγάλη επιτυχία.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η αποτελεσματικότητα του προγράμματος αι ο κοινωνικός ρόλος της εταιρείας, αποδεικνύονται από τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ αλλά και από τα μέχρι σήμερα απολογιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ-ΕΝΤΕΤΕΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

12/10/2016
Η θεματολογία η οποία έχει προταθεί είναι:
Στρατηγική Marketing και προώθηση σε εθνικό επίπεδο
Ανάπτυξη Ειδικών Μορφών Τουρισμού
Το νέο περιβάλλον στην προβολή των προορισμών
Διαπεριφερειακά προγράμματα Προβολής-Προτάσεις Συνεργασίας
Νομοθετικά ζητήματα στην προβολή των Περιφερειών
Ζητήματα σχετικά με θέματα sharing economy
Στατιστικά Εργαλεία- Ελλείψεις Συνεργασίας με Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α...



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α, όσοι συνάδελφοι έχουν αποστρατευτεί τα έτη 2014,2015 έως και το Α΄ εξάμηνο 2016, θα λάβουν το ΕΦΑΠΑΞ που δικαιούνται με σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μήνα Δεκέμβριο ε.έ.