ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΔΑΠ: Ρύθμιση οφειλών πάνω από 32.000 νοικοκυριά

ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

12/10/2016
Ληξιπρόθεσμες οφειλές, ύψους 30 εκατ. ευρώ, έχουν ρυθμιστεί μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο του προγράμματος ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών για τους καταναλωτές της ΕΥΔΑΠ.
Το πρόγραμμα, η προθεσμία του οποίου ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου, χαρακτηρίζεται - σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας - από μεγάλη επιτυχία.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η αποτελεσματικότητα του προγράμματος αι ο κοινωνικός ρόλος της εταιρείας, αποδεικνύονται από τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ αλλά και από τα μέχρι σήμερα απολογιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία:

- Σχεδόν 6.000 νοικοκυριά εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ, που προβλέπει τουλάχιστον 6 κ.μ. νερό δωρεάν ανά τρίμηνο σε κάθε νοικοκυριό με δύο μέλη και αύξηση των δωρεάν κυβικών από τρία μέλη και άνω.
- 32.873 νοικοκυριά εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ.
- Το ύψος των προσαυξήσεων που έχουν διαγραφεί λόγω ένταξης στις ρυθμίσεις του Προγράμματος αγγίζουν το ποσό των 3,4 εκατ.
- Το ύψος των συνολικών οφειλών που έχουν διακανονιστεί φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το ήμισυ αφορά οφειλές από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
- Το συνολικό ποσό που έχει εισπραχθεί από την ένταξη στο Πρόγραμμα φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.
- Το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών πελατών την 30η Σεπτεμβρίου 2016 διαμορφώνεται πλέον στα 100 εκατ. από 130 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου