ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Παρών ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

 



Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |  |  | 
Κοπή πίτας
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης αντάλλαξε ευχές για το Νέο Έτος με εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και με εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2023.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον  Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη, που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.
Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας παραβρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας, Ι.Ανδριανός, Ι.Γκιόλας και Α.Πουλάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι.Μαντζούνης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Αργολίδας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και συνταξιουχικών οργανώσεων, ο Υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Β. Οψιμούλης, η αναπληρώτρια βουλευτής της Ν.Δ. Ε.Παναγιωτοπούλου, ο καθηγητής παθολογίας Χ. Μαντζώρος  κα.

Παρών Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στην Δοξολογία για το Νέο ΄Ετος

 



Δοξολογία στο Ναύπλιο για το νέο έτος από τον Μητροπολίτη Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |  |  | 
Θεία λειτουργία
Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγ. Αναστασίου στο Ναύπλιο έγινε η υποδοχή του νέου έτους την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023.
 Η Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.
Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ.Σχοινοχωρίτης , οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Ανδριανός ,Ι. Γκιόλας και Α.Πουλάς , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Π. Λέντζος και  Κ. Ρούτουλας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας ,Λιμενικού , Πυροσβεστικής και του Στρατού, η αναπληρωτρια βουλευτής της Ν.Δ. Ε. Παναγιωτοπούλου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, κα.

ΠΗΓΗ : ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ