ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ...

 

 
Ενας παπάς αποφασίζει, οτι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια. 

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα 
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό 
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα 
-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό. 

!!! ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ !!!

 

 
Ο Γιώργος, 84 ετών, και η Μαίρη, 79, είναι κατενθουσιασμένοι με την απόφασή 
τους να παντρευτούν!!! 
Περπατάνε χαρούμενοι στο δρόμο και κάνουν τα σχέδια για το γάμο τους. 
Καθώς βαδίζουν, συναντάντε ένα φαρμακείο και μπαίνουν μέσα. 
"Είστε ο ιδιοκτήτης?" ρωτάει ο Γιώργος 

ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Το σώμα ενός 7χρονου αγοριού στην Ινδία που ανασύρθηκε από μια λίμνη πριν τρεις εβδομάδες, αποκάλυψε τις τρομακτικές λεπτομέρειες των βασανιστηρίων που υπέστη πριν δολοφονηθεί, εξαιτίας της χριστιανικής του πίστης.

Γιος ενός χριστιανού, ο μικρός Anmol εξαφανίστηκε αφού τελείωσε το μάθημα στο κατηχητικό σε μια Εκκλησία στις 17 Νοεμβρίου στη βόρεια Ινδία. Το πτώμα του βρέθηκε την επόμενη μέρα. Οι απειλές που είχαν προηγηθεί και οι διώξεις κατά της οικογένειάς του δείχνουν ότι το παιδί είχε γίνει στόχος λόγω της πίστης της οικογένειάς του.

Η συνταγή για το ρόφημα που γιατρεύει τα πάντα!! " αρχαία ινδική σοφία "

ΠΗΓΗ :  "       pentapostagma.gr            "

το-ρόφημα-που-γιατρεύει-τα-πάντα-293x300
Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, κρύωμα, δυσπεψία, όλα μαζί;
Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας θεραπεύσει!
Δεν ξέρω τίποτα περί αγιουρβέδα και βοτάνων, αλλά ξέρω πόση διαφορά μπορεί να κάνει η γεύση στην ψυχολογία και η ψυχολογία όλων είναι στον πάτο. Θα έχετε δοκιμάσει το αλκοόλ, αλλά προτείνω αρχαία ινδική σοφία: Με βάση το haldi ka doodh που σημαίνει «γάλα με κουρκουμά» και με λίγο ψάξιμο ακόμα, βρήκα μία συνταγή που ισχυρίζεται όχι χαρίζει την αθανασία. Παραλίγο. Νομίζω ότι έχει τη γεύση της ζεστασιάς μιας μαλακιάς κουβέρτας την ώρα που ρεμβάζεις. Δεν είναι και λίγο.

“Πράσινο φως” για να πέσουν στο κενό – Έλληνες αλεξιπτωτιστές! ΒΙΝΤΕΟ που τα λένε όλα

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr         "

Έλληνες αλεξιπτωτιστές
Είναι δύσκολο αυτό το βήμα. Ένα τόσο δα βήμα αλλά οδηγεί στο κενό. Και για να το κάνεις πρέπει να έχεις “νεύρα γερά” και αποφασιστικότητα μεγάλη. Δεν τα διαθέτουν όλοι. Αυτοί οι λίγοι που το τολμούν αφού έχουν περάσει του “Χριστού τα Πάθη” για να τους δοθεί το δικαίωμα να δοκιμάσουν είναι οι Έλληνες Αλεξιπτωτιστές.

Διώξτε γρήγορα τα σπυράκια με ξύδι!

ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma.gr   "

Το ξίδι είναι ένα φυσικό αντισηπτικό, μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα μετά τον καθαρισμό ως φυσικό τονωτικό. Βοηθά στην αφαίρεση και την απορρόφηση του περιττού λαδιού. Ο λόγος που το ξύδι είναι τόσο αποτελεσματικό με τα σπυράκια, είναι γιατί σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια, αλλά και γιατί αποκαθιστά τη σωστή ισορροπίας του pH στο δέρμα.
Το ξύδι που θα χρησιμοποιήσετε για τα σπυράκια θα είναι ένα αγνό, αφιλτράριστο μηλόξυδο για τη θεραπεία και τη φροντίδα του δέρματος. Το μηλόξυδο είναι διαθέσιμο σε καταστήματα υγιεινής διατροφής.

Η καυτή επικαιρότητα του τζόγου!…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

tzogos
Γράφει ο Καθηγητής  Γιώργος Πιπερόπουλος
   Χρονιάρες μέρες και  κάποιοι από μας θα προκαλέσουμε, σε φιλικά σπίτια ή σε γειτονικά ΠΡΟ-ΠΟτζίδικα για το καλό της χρονιάς και το γούρι, τη θεά Τύχη.
    Αυτό ΔΕΝ είναι «πρόβλημα»…
    Δυστυχώς, όμως, διαπιστωμένα σε περιπτώσεις οικονομικής κρίσης ο ΤΖΟΓΟΣ γνωρίζει κατακόρυφη άνοδο!…
    Σε ολάκερο τον πλανήτη μας το κυνηγητό της Τύχης έχει καθιερωθεί, επίσημα και ανεπίσημα σε φοβερά επικερδή απασχόληση τόσο για τα Κράτη ( λαχεία, ιπποδρομίες, καζίνα, ΠΡΟ-ΠΟ,  Λόττο κλπ ), για ιδιώτες και για οργανωμένα συμφέροντα που σε καθημερινή βάση διακινούν μυθώδη ποσά από το περίσσεμα των ευπόρων ή το υστέρημα των σχετικά απόρων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στοιχεία-«φωτιά» για τα κοιτάσματα Κρήτης

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr      "

κοιτάσματα Κρήτης
«Πληθώρα πεδίων με υδρογονάνθρακες» έχουν ανακαλυφθεί νότια της Κρήτης, σύμφωνα με στοιχεία της Νορβηγικής PGS. Πηγές του «defence-point.gr» που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης μας ανέφεραν τα στοιχεία φωτιά που προέρχονται από την PGS και τα οποία είναι σε γνώση τόσο του αρμόδιου υπουργείου όσο και της κυβέρνησης και καταδεικνύουν ότι η νορβηγική εταιρία έχει εντοπίσει «πληθώρα πεδίων με υδρογονάνθρακες».

Οι «μάνες» με τα ράσα που μεγαλώνουν ορφανά

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

Οι μάνες με τα ράσα που μεγαλώνουν ορφανάΜέχρι και το πρωινό της περασμένης Πέμπτης εστερνιζόμουν τη λαϊκή ρήση  «μάνα είναι μόνο μία». Μόλις, όμως, πέρασα το κατώφλι του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, ενός πρότυπου Ορθόδοξου Χωριού, στο οποίο έχουν βρει καταφύγιο αθώες ψυχές, όλα μέσα μου επαναπροσδιορίστηκαν. Εκεί, στην κορυφή του βουνού, στην περιοχή μεταξύ Ραφήνας και Νέας Μάκρης, πάνω από τον παλαιό οικισμό του Νέου Βουτζά, συνειδητοποίησα ότι μάνα δεν είναι μόνο μία. Μάνες είναι 15 μοναχές, γυναίκες απλές, που παλεύουν να φροντίσουν 76 παιδιά, ηλικίας από μερικών ημερών μέχρι και 18 ετών. Δεν πρόκειται για συνηθισμένες μάνες, αλλά για μητέρες SOS. Δηλαδή, απλώς σπουδαίες…

Συγκινητική ιστορία:Η γυναίκα που κουβαλά στις πλάτες της τον ακρωτηριασμένο άντρα της

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr    "

 
Η-δύναμη-του-έρωτα-και-της-αγάπης-αποτυπώνεται-στη-φωτογραφία-του-Jesse-Cottle-και-της-συζύγου-του-Kelly.
Η συγκινητική ιστορία της Kelly και του Jesse: Η γυναίκα που κουβαλά στις πλάτες της τον ακρωτηριασμένο στον πόλεμο του Αφγανιστάν άντρα της
Η δύναμη του έρωτα και της αγάπης αποτυπώνεται στη φωτογραφία του Jesse Cottle και της συζύγου του, Kelly.
Η Kelly χαμογελά στο φακό και ποζάρει κουβαλώντας τον άντρα της στην πλάτη της, αφού ο Jesse δεν μπορεί να σταθεί στο έδαφος χωρίς τα τεχνητά του μέλη.

Αποκάλυψη : Τούρκοι αξιωματικοί στα Ελληνικά φυλάκια του Εβρου; !

ΠΗΓΗ :   "  pentapostagma.gr "

Ελληνικά φυλάκια του Εβρου
Του Κ. Αϊβαλιώτη,Πρ. Βουλευτή Β΄Αθηνών
Την ώρα που εμείς πηγαίναμε  πέρσι από εκλογές σε εκλογές(για να παραγραφούν οι ευθύνες κάποιων…)  , οι Τούρκοι έκαναν την δουλειά τους:
“Oπως προκύπτει από έγγραφο της Επιτρόπου κ. Μάλστρεμ που έχουμε  στην  κατοχή μας , στις 28.5.2012 υπεγράφη «Μνημόνιο Συνεργασίας» (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX το οποίο προνοεί για την παρουσία  Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια στα σύνορα μας για να ελέγχουν –κρατηθείτε!- την λαθρομετανάστευση!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 1990 ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΕ 1000 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr      "

7054093227EC4D781F8570F82C067111
 Απονομή χάριτος σε περίπου 1000 Αλβανούς πολίτες που καταδικάστηκαν τελεσίδικα από τα αλβανικά δικαστήρια για αδικήματα χαμηλού κοινωνικού κίνδυνου και για ορισμένες ειδικές κατηγορίες προσώπων, αναμένεται να δώσει η Αλβανική Κυβέρνηση λόγω υπερπληθυσμού των φυλακών της χώρας.

Δολοφονική επιδρομή Τσάμηδων μασκοφόρων κατά Βορειοηπειρωτών στην Λιβαδειά ανήμερα Χριστουγέννων

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Δολοφονική επιδρομή Τσάμηδων μασκοφόρων κατά Βορειοηπειρωτών στην Λιβαδειά ανήμερα Χριστουγέννων
Εντείνεται το κλίμα ανασφάλειας στην Βόρειο Ηπειρο!
 
Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο χωριό Λιβαδειά της Βορείου Ηπείρου.
Περίπου 10 άγνωστοι μασκοφόροι, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Τσάμηδες από την Κονίσπολη, μπήκαν αργά το βράδυ στο μαγαζί του Βορειοηπειρώτη Σ. Τζ. με δολοφονική διάθεση.
Αποτέλεσμα της επιδρομής τους ήταν να τραυματιστούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο η σύζυγος και ο γιος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην πλάτη.

Προσοχή μη το φάτε, γιατί …θα σας..φάει.

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

 
Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης ανώνυμης καταγγελίας, η οποία αφορούσεπαστέλι με σουσάμι των 60γρ. με μη κανονικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ως προς την γεύση (γεύση μούχλας).

Εκκρεμές πάνω από γκρεμό


30/12/2013
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να περιμένει η Ελλάδα από την καινούργια χρονιά;

Μια επιτυχής διαπραγμάτευση με την τρόικα, που καταφθάνει «ορεξάτη» στις 13 Ιανουαρίου;

Ένα νέο κούρεμα στο χρέος;

Μια επιτυχημένη προεδρία;

Να δούμε επιτέλους την πολυπόθητη ανάπτυξη, να μειωθεί η ανεργία, να υπάρξουν έσοδα για τη χώρα;

Σίγουρα αυτό το τελευταίο αποτελεί την απόλυτη προσδοκία, το πιο μεγάλο όνειρο, την πιο μεγάλη ελπίδα.

Με τη διαφορά ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κοινωνική ειρήνη και ενότητα των πολιτικών δυνάμεων.

Αυτό το τελευταίο υπήρξε πάντα και το πιο δύσκολο για τη χώρα που λέγεται Ελλάς.

Φυσικά και έχει τον ρόλο της η αντιπολίτευση.

Φυσικά και είναι αναγκαία η κριτική της – ακόμη και η πιο σκληρή.

Αλλά μια κριτική με στόχευση, μια αντιπολίτευση που εντοπίζει της αδυναμίες σε πρόσωπα και πρακτικές και όχι μια αντιπολίτευση που ισοπεδώνει τα πάντα και στοχεύει γενικά στην αλλαγή φρουράς, με αποκλειστική επιδίωξη την δική της έλευση στην εξουσία.

Η χώρα παραμένει στο χείλος του γκρεμού και ουδείς πιστεύει πως υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί, το οποίο να ενεργοποιείται δια της ψήφου.

ΡΩΣΙΑ: ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΝΕΚΡΟΙ
30/12/2013
Σοκ έχει προκαλέσει η πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας γυναίκας καμικάζι σε σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας.

ΥΠΟΙΚ: «Οι έντιμοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν»

ΝΕΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
30/12/2013
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ενεργοποίηση των έμμεσων τεχνικών ελέγχου για τον έλεγχο των φορολογικών δηλώσεων, το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «πρόκειται για ευθυγράμμιση της Ελλάδας με διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί καταπολέμησης μαύρου χρήματος, νομοθεσία που ισχύει ήδη σε όλες τις ευνομούμενες χώρες του κόσμου».

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΒΑΡΗ

«ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ»
30/12/2013
«Η δημοσιονομική προσαρμογή της τελευταίας τετραετίας βασίστηκε σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι έπρεπε σε αύξηση της φορολογίας, η οποία οδήγησε σε σημαντική επιβάρυνση των φορολογουμένων, ιδιαίτερα των ειλικρινών» παραδέχτηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

Δύσκολο το 2014 για τους Έλληνες


Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ
30/12/2013
Απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι Έλληνες για το νέο έτος, καθώς το 69% πιστεύει ότι τα χειρότερα... έρχονται.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της KAΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής, το 25% πιστεύει ότι τα μεγάλα προβλήματα έχουν περάσει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Απολαύστε την Καλή Χρονιά από την παρακάτω σελίδα πατώντας στην συνέχεια στον Σύνδεσμο

http://www.youtube.com/watch?v=e9yaYshba_4

E-MAIL : Από
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ