ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Έφηβος ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Χαβάη στους τροχούς ενός τζετ Χαβάη


ΠΗΓΗ : Gina Xronis  ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE + 

Δημόσια κοινοποίηση12:31 π.μ.
Έφηβος ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Χαβάη στους τροχούς ενός τζετ
Χαβάη
Ένας έφηβος επέζησε μετά από πτήση πέντε ωρών από την Καλιφόρνια για τη Χαβάη κρυμμένος στο χώρο των τροχών ενός αεροσκάφους, όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία Hawaiian Airlines.

Παρέμβαση για την τουρκική πρόκληση

ΖΗΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

22/04/2014
Την άρση της απαγόρευσης εισόδου των Ελληνοκυπρίων στην Τουρκία κατήγγειλε η Κύπρος.
Το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε οδηγίες προς τους μόνιμους αντιπρόσωπους της Κύπρου στις Βρυξέλλες και στη Νέα Υόρκη να προβούν σε διαβήματα, ζητώντας την παρέμβαση της ΕΕ και του ΟΗΕ προκειμένου να αρθεί η τουρκική αυτή πρόκληση.

Συναυλία στην ιερά πόλη του Μεσολογγίου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

22/04/2014
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 188ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων του δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον δήμο της Ι. Π. Μεσολογγίου διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες μία μοναδική Συναυλία με την διεθνούς φήμης Υψίφωνο κα Vivian Daglas καθώς και την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Τράπεζα Πειραιώς: Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2014

ΑΠΟ ΤΟ GLOBAL FINANCE

22/04/2014
Ως η «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα» για το 2014, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ»

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

22/04/2014
Οδηγίες στους δανειολήπτες για την καλύτερη κατανόηση των «εύλογων δαπανών διαβίωσης» αλλά και του «συνεργάσιμου δανειολήπτη» έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, μέσα από 16 ερωτήσεις και απαντήσεις.

Πρόταση οδηγίας για θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

22/04/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Μια ακόμη επιτυχία σε ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της ΕΕ με Θάλασσα, σημείωσε η Ελληνική Προεδρία με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να εγκρίνει την πρόταση Οδηγίας «για τη θέσπιση πλαισίου για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών», η οποία ανοίγει το δρόμο για να κλείσει το θέμα,ίσως, και έως το τέλος του εξαμήνου της.

«Πράσινο φως» για πρωτογενές πλεόνασμα και έναρξη εκλογικού αγώνα

Αύριο η επικύρωση από τη Eurostat

22/04/2014
Η πολυαναμενόμενη για αύριο πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία (Eurostat) θα αποτελέσει και το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική περίοδο.

ΑΣΙΝΗ ΝΑΥΠΛΙΑΣ " Πυροβολούν Ομοίωμα Ιούδα "

Κάτοικοι από το χωριό Ασίνη Ναυπλίας πυροβολούν το ομοίωμα του Ιούδα. 


Πρόκειται για ένα έθιμο που κρατά από πάρα πολύ παλιά και οι νέοι το αναβιώνουν κάθε χρόνο. Ωστόσο, με αίμα βάφτηκε και αυτό το Πάσχα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς στο Ρέθυμονο ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του από μπαλωθιές, ενώ στη Σαντορίνη Αμερικανίδα τουρίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Μια στις επτά αιτήσεις πληροί τα κριτήρια για το Κοινωνικό Μέρισμα!!



Δεκάδες χιλιάδες είναι οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από πολίτες προκειμένου να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα, ωστόσο, όπως έχει διαπιστωθεί από τις μέχρι τώρα διασταυρώσεις μόλις μία στις επτά πληροί τα κριτήρια για την καταβολή του. Ειδικότερα, οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μέσω του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ξεπερνούν τις 140.000. 

Ξεκινούν από αύριο τα τηλεφωνικά ραντεβού στο Π.Ε.Δ.Υ.


Σε ισχύ τίθεται από αύριο Τετάρτη το σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού σε (73) μονάδες υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας σε όλη τη χώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για προγραμματισμένα ραντεβού στα πενταψήφια τηλεφωνικά .....>>