ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Δώστε προσοχή με τέτοιο καύσωνα! Γιατί αναφλέγονται αυτοκίνητα; – Τι να προσέξουμε;


Κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, η παλαιότητα των αυτοκινήτων, οι αυξημένες θερμοκρασίες αλλά και η πιθανότητα κακής ποιότητας (νοθευμένα) των καυσίμων , δημιουργούν ένα εκρηκτικό… κοκτέιλ στους Ελληνικούς δρόμους.

Σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση!


Ο κόσμος μας παντού είναι γεμάτος επικίνδυνες τοξικές ουσίες. Στο φαγητό που τρώμε, τον αέρα που αναπνέουμε, τα καθαριστικά που έχουμε για το σπίτι, ακόμη και στις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά ευνοούν τον σχηματισμό τοξικών ελεύθερων ριζών στο σώμα μας. Ταυτόχρονα οι ορμόνες του στρες, οι συναισθηματικές διαταραχές, το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα μας δημιουργούν και μας επιβαρύνουν με επιπλέον βλαβερές ελεύθερες ρίζες.

Τι αλλάζει ο ΕΟΠΥΥ για την χορήγηση νέων γυαλιών οράσεως

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Τι αλλάζει ο ΕΟΠΥΥ για την χορήγηση νέων γυαλιών οράσεως
Σε εγκύκλιο του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη προς τις περιφερειακές διευθύνσεις τονίζεται πως δεν θα παραλαμβάνουν αιτήματα ασφαλισμένων για αποζημίωση γυαλιών όρασης αν οι ασφαλισμένοι δεν επιδεικνύουν πρώτα τα καινούργια τους γυαλιά!

Η τελευταία συνάντηση του Χοντρού και του Λιγνού Last footage from Laurel & Hardy ever! In 1956!


Η τελευταία συνάντηση του Χοντρού και του Λιγνού

Από τη mixanitouxronou.gr
    Το 1956 ο Όλιβερ Χάρντι και ο Σταν Λόρελο Χοντρός και ο Λιγνός, σχεδίαζαν να επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη με μια νέα ταινία. Ο Λόρελ, δηλαδή ο Λιγνός, δεν είχε αλλάξει πολύ, αν και το έγχρωμο βίντεο αποκαλύπτει τα κλασσικά βρετανικά χαρακτηριστικά του. Αντίθετα, ο Όλιβερ Χάρντι ήταν κατά 63 κιλά ελαφρύτερος μετά την αυστηρή δίαιτα που είχε κάνει, για να αντιμετωπίσει τα καρδιολογικά του προβλήματα. Δύο χρόνια νωρίτερα, είχε υποστεί έμφραγμα και ήταν επιβεβλημένο να χάσει βάρος. Οι δύο ηθοποιοί παίζουν μπροστά στον φακό και βγάζουν αβίαστα τις φιγούρες και τις γκριμάτσες που τους καθιέρωσαν στην 7η τέχνη. Δείτε το βίντεο:

ΒΟΕΑ ΜΤΣ: Τέλος καλό, όλα καλά! Ξεκινά η χορήγηση για το 2017!



ΒΟΕΑ ΜΤΣ: Τέλος καλό, όλα καλά! Ξεκινά η χορήγηση για το 2017!

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει την έναρξη χορήγησης του ΒΟΕΑ για το έτος 2017, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.