ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΟ το Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών ενημερώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΟ Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του και μέλη της Π.Ο.Α.Σ.Α. όπως μας έγινε γνωστό από την ΠΗΓΗ της παρακάτω ανάρτησης.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι επιδεικνύουμε την   σύγχρονη Ταυτότητα των Αποστράτων που είναι αυτή η οποία έχει τα στοιχεία μας και με τους Λατινικούς Χαρακτήρες.

ΠΗΓΗ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΧΑΙΑΣ

 
Επισκεφτείτε την ομάδα

Καλημέρα για ενημέρωση των συναδέλφων καθώς έχουν πρόσβαση και οι ε.α. συνάδελφοι


To Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών άλλαξε εμφάνιση και με ακόμα πιο χαμηλές τιμές (vid)

Μετά την πλήρη ανακαίνισή του, προσθήκη δεκάδων νέων εταιριών και συμφωνιών για ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, το Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών δεν έχει να ζηλέψει πλέον τίποτα από τα πολυκαταστήματα της Αττικής. Όλα αυτά, μετά από σκληρή δουλειά της διοίκησης του πρατηρίου σε συνεργασία με όλους τους αστυνομικούς που εργάζονται σε αυτή τη θέση

Εγκαταστάσεις

Ένας θεσμός ο οποίος έχει συνεχή παρουσία δίπλα στον ένστολο και την οικογένειά του από το 1980 προσφέροντας στους πελάτες – ωφελούμενο προσωπικό και τις οικογένειές τους- μια πληθώρα ειδών στις προνομιακότερες τιμές της αγοράς στον αναμορφωμένο, ευχάριστο και σύγχρονο χώρο 1.900 τ.μ. που στεγάζεται στη Λ. Συγγρού 288 και Μυκηνών (είσοδος και χώρος στάθμευσης πελατών επί της Μυκηνών).

Οι εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Πρατηρίου, που εκτείνονται σε δυο ορόφους έχουν ανακαινιστεί και έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να παρέχουν στους δικαιούχους την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση και εξυπηρέτηση.


Είδη πρατηρίου

Στον 1ο όροφο του κτιρίου λειτουργεί Super Market , με είδη διατροφής, οικιακής χρήσης, καθαριότητος, ειδών πρώτης ανάγκης, «επώνυμων» μικροσυσκευών κ.λπ.

Το Αστυνομικό Πρατήριο, λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του στην αγορά ειδών σούπερ μάρκετ καταφέρνει μέσα από καλά εδραιωμένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου να προσφέρει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ένα σύγχρονο νοικοκυριό (τρόφιμα, είδη καθαρισμού, ατομικής υγιεινής, οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές μικροσυσκευές), από επώνυμες αλλά και αξιόλογες ελληνικές εταιρείες μικροπαραγωγών, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ διατίθενται είδη και σε προσφορές επιπλέον των ήδη χαμηλότερων τιμών τους.

Πέραν του σούπερ μάρκετ στον 2ο όροφο λειτουργεί οργανωμένο εμπορικό κατάστημα (950 τ.μ.) με επώνυμες εταιρείες ειδών ένδυσης, υπόδησης, μοτοσυκλέτας, ταξιδιού, σπιτιού και αξεσουάρ, τα οποία διατίθενται σε τιμές τουλάχιστον 15% φθηνότερα από την αγορά, όπου προσφέρονται:

 • υπηρεσιακά – στρατιωτικά είδη
 • είδη ένδυσης (αντρικά, γυναικεία και παιδικά), όπως εσώρουχα, κάλτσες, πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες κλπ
 • λευκά είδη και στρώματα,
 • είδη υπόδησης,
 • αθλητικά είδη (φόρμες, παπούτσια κ.λπ.),
 • είδη γυμναστηρίου και συμπληρώματα διατροφής
 • σχολικά είδη,
 • μεγάλη ποικιλία ειδών αυτοκινήτου και αξεσουάρ (ορυκτέλαια, υαλοκαθαριστήρες κ.λπ.),
 • είδη οικιακής χρήσης και
 • είδη σπιτιού, γάμου και ταξιδιού, βαπτιστικά, παιχνίδια και διάφορα αξεσουάρ, όπως οπτικά, ωρολόγια χειρός, πιεσόμετρα, θερμόμετρα.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι: ROBOTIS, LEONARDO UOMO (ανδρική ένδυση), ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ (επώνυμα είδη μοτοσυκλέτας όλων των εταιρειών), SUGAR FREE, MAKI PHILOSOPHY, DONNA MARTHA (γυναικεία ένδυση), FILA, SAUCONY, ARENA, UMBRO (αθλητικά είδη), DIPLOMAT (είδη ταξιδίου), ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ (λευκά είδη), BELLA, XTi (ανδρική και γυναικεία υπόδηση), ARMYMANIA (στρατιωτικά, αστυνομικά κλπ είδη), WALK, MARISE (εσώρουχα, πυζάμες) VISETTI, PRINCE SILVERO, ΣΟΡΩΤΟΣ (αξεσουάρ, ρολόγια, είδη δώρων).

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι για την είσοδο στο Αστυνομικό Πρατήριο είναι όλοι οι αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υπηρετούντες στα λοιπά Σώματα Ασφαλείας, οι υπηρετούντες στις Ένοπλες δυνάμεις, οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, οι υπάλληλοι της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και οι Δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Αθηναίων.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στον αναμορφωμένο χώρο μας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και να στηρίξετε τον θεσμό του Αστυνομικού Πρατηρίου στη συνεχιζόμενη προσπάθεια αναβάθμισης, με νέα προϊόντα και συνεργασίες.

Όλα τα είδη του Αστυνομικού Πρατηρίου προσφέρονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Ωράριο λειτουργίας

Το ωράριο λειτουργίας του Πρατηρίου είναι:

 • Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη: 13:30-20:30
 • Τετάρτη & Παρασκευή: 08:00-15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου