ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβήτης: Τα βότανα που τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά






Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, απόρροια της κακής διατροφής από το “γρήγορο φαγητό” και της ελλιπούς σωματικής άσκησης από την καθιστική εργασία και τις πολλές ώρες μπροστά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο διαβήτης έχει χαρακτηριστεί ως η επόμενη μεγάλη μάστιγα μετά τον καρκίνο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη, ή τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά.
Η “απάντηση” κρύβεται στα βότανα που παρέχει η Φύση. Δείτε ποια είναι αυτά που καταπολεμούν τον διαβήτη πιο αποτελεσματικά:

Στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου «κληρώνει» για τις συντάξεις

Στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την τύχη των συντάξεων. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις ανώτερου αξιωματούχου της Ευρωζώνης.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, δήλωσε πως η απόφαση περικοπής στην προσωπική διαφορά επί των συντάξεων θα ληφθεί έπειτα από την παράδοση του προσχεδίου του ελληνικού προϋπολογισμού για εξέταση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο πρώτος κοινόχρηστος σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας





    Στην εγκατάσταση του πρώτου κοινόχρηστου σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της για την προώθηση των καλών πρακτικών της Βιώσιμης Αστικής Μετακίνησης και έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής εκδήλωσης για την ηλεκτροκίνηση, με τίτλo «Voltάρω 2018», που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.