ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Το ΟΧΙ το ΑΛΗΘΙΝΟ και ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ



                                                                                                


Για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, όπως επίσης και για την Εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου, σας εύχομαι Χρόνια Πολλά.

Με τιμή
Φώτης Μιχαήλ
ΠΗΓΗ : " E-MAIL,    " 

10 “άγνωστα” πράγματα για τους ξηρούς καρπούς

Οι ειδικοί συμβουλεύουν την κατανάλωσή τους και στις περισσότερες δίαιτες έχουν τη δική τους θέση κάπου ανάμεσα στα γεύματα. Παρ’...
anakalipto

Οι ειδικοί συμβουλεύουν την κατανάλωσή τους και στις περισσότερες δίαιτες έχουν τη δική τους θέση κάπου ανάμεσα στα γεύματα. Παρ’ όλο, όμως, που τους καταναλώνουμε, πολλές φορές δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε την «κακή» τους πλευρά, όταν υπάρχει.
Τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί

Πώς να πλένουμε σωστά τα χέρια μας

Και τι να μάθουμε στα παιδιά για το πιο σημαντικό βήμα στην προσωπική υγιεινή τους! Ακούγεται σαν το πιο απλό...
xeria-psila

Και τι να μάθουμε στα παιδιά για το πιο σημαντικό βήμα στην προσωπική υγιεινή τους!
Ακούγεται σαν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο! Κι όμως, ακόμα και το πλύσιμο των χεριών έχει τα «μυστικά» του, αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα αποτελεσματικό φράγμα για τον οργανισμό μας ενάντια στα μικρόβια. Ας μάθουμε, λοιπόν:

Αυτη ειναι η μυστική υπόγεια βάση πυραύλων του Ιράν που τρέμουν οι αμερικάνοι (vid-photos) Iran, 500 meter Underground secret missile base


H Ιρανική κρατική τηλεόραση, έχει φέρει στη δημοσιότητα εικόνες από μια υπόγεια βάση πυραύλων σε μια πρωτοφανή εκπομπή. Η βάση...
iran_base1



H Ιρανική κρατική τηλεόραση, έχει φέρει στη δημοσιότητα εικόνες από μια υπόγεια βάση πυραύλων σε μια πρωτοφανή εκπομπή.

Πως θα αντιμετοπίσεις τον πονόλαιμο φυσικά

Ξύπνησες και νιώθεις τον λαιμό σου να πονάει; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον αντιμετοπίσεις φυσικά πριν επιλέξεις τα χάπια και...
ponolaimos

Ξύπνησες και νιώθεις τον λαιμό σου να πονάει; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον αντιμετοπίσεις φυσικά πριν επιλέξεις τα χάπια και τις καραμέλες.
Κάνε γαργάρες με αλατόνερο

Aμύγδαλα και σταφίδες για την μνήμη μας!!

Mικρά και καθημερινά που πρέπει να γνωρίζουμε  έτσι κυλούσε η μνήμη μου βαθειά μες στην ψυχή μου… και συνεχίζει ο μεγάλος...
74


Mικρά και καθημερινά που πρέπει να γνωρίζουμε  έτσι κυλούσε η μνήμη μου βαθειά μες στην ψυχή μου…
και συνεχίζει ο μεγάλος ποιητής λίγο πάρα κάτω….
Και ήταν ως να συνέβαιναν τα πάντα πάλι τώρα
Διότι όπως κι η αίσθησις και η μνήμη είναι ποτάμι
Είναι μεγάλος ποταμός.
πολλά έχουν γραφτεί για τη μνήμη…
πολλοί ερευνητές….
πολλές έρευνες…
πολλές πληροφορίες…
γνωρίζουμε ότι

Γιατί η λέξη «φιλότιμο» δεν υπάρχει σε καμία γλώσσα;

Εδώ και ένα χρόνο περίπου κυκλοφορεί αυτό το βίντεο όπου 29 Έλληνες που διαπρέπουν στους τομείς της φιλανθρωπίας, της πολιτικής...
filotimo-den-yparxei-se-kamia-glossa
Εδώ και ένα χρόνο περίπου κυκλοφορεί αυτό το βίντεο όπου 29 Έλληνες που διαπρέπουν στους τομείς της φιλανθρωπίας, της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης εξηγούν στο διεθνές κοινό τι σημαίνει η λέξη «Φιλότιμο».

Γι’ αυτό η ελληνική γλώσσα είναι μοναδική! Δείτε κάτι που ΔΕΝ ξέρατε για την γλώσσα μας!

Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη...
alfavito


Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.
Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά). Η πιο σημαντική τους ιδιότητα είναι ότι το κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή/αξία, κάθε γράμμα είναι ένας αριθμός, οπότε κατ επέκταση και κάθε λέξη είναι ένας αριθμός.

ΑΥΤΑ είναι τα 10 αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά και είναι πολύ βρώμικα…

Κάθε μέρα αγγίζουμε ένα σωρό αντικείμενα, τα οποία δυστυχώς κρύβουν πολλά μικρόβια. Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πιο… βρώμικα...
tromaktiko6324


Κάθε μέρα αγγίζουμε ένα σωρό αντικείμενα, τα οποία δυστυχώς κρύβουν πολλά μικρόβια. Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πιο… βρώμικα από αυτά και να λάβουμε τα μέτρα μας. Πάμε να τα δούμε:
Κουζίνα: Ο νεροχύτης, το χερούλι του ψυγείου, το κουμπί του φούρνου μικροκυμάτων, τα ράφια, τα σκεύη, το χερούλι του φούρνου είναι μόνο μερικά σημεία που κρύβουν πληθώρα μικροβίων. Όσο για το σφουγγαράκι της κουζίνας; Έρευνες έχουν δείξει πως είναι πιο βρώμικο και από το… κάθισμα της τουαλέτας.

Ποια φρούτα επιταχύνουν τον μεταβολισμό

Ο μεταβολισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Όσο πιο γρήγορος είναι, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε και έτσι γίνεται...
tromaktiko19001

Ο μεταβολισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Όσο πιο γρήγορος είναι, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε και έτσι γίνεται πιο αποτελεσματική η δίαιτά σας.
Τα φρούτα που περιέχουν το ένζυμο πηκτίνη είναι έχουν την ιδιότητα να επιταχύνουν το μεταβολισμό, εμποδίζοντας την απορρόφηση λίπους στα κύτταρα. Ποια φρούτα εποχής είναι τα καταλληλότερα:

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015.ΚΟΡΙΝΘΟΣ

- Με την παρούσα ανάρτηση τελειώνουν όλες οι σχετικές αναρτήσεις που αναφέρονται στο παραπάνω θέμα.
Η αναφερόμενη συνάντηση ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική.
΄Εγινε σε κλίμα συναδελφικότητας και ανταλλαγής απόψεων ΕΚΤΟΣ από την ευκαιρία να τεθούν με λεπτομέρεια τα φλέγοντα θέματα των Αποστράτων  ΗΤΑΝ να συναντηθούν αρκετοί συνάδελφοι που χρόνια είχαν να συναντηθούν.

- Στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών - δραστηριοτήτων που πρότεινε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ν. Κορινθίας κ. ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ Ιωάννης να τιμούμε τους συναδέλφους που πέρασαν και εργάσθηκαν στα Δ.Σ. των Συνδέσμων αλλά και γενικότερα όλους τους συναδέλφους μας βρίσκει σύμφωνους   (το Δ.Σ. Ν. Αργολίδας ).

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015.ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΑΣΑ Κ ΜΠΕΤΑΣ VIDEO-8.



Τον λόγο έλαβε ο β΄Αντιπρόεδρος κ.Μπετας Δ. 

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015.ΚΟΡΙΝΘΟΣ Κ ΔOYΜΕΤΖΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓ.ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΑ - ΝΙΜΙΤΣ








Τον λόγο έλαβε το μέλος του Δ.Σ. Αντιστράτηγος ε.α κ. ΔΟΥΜΕΤΖΙΑΝΟΣ Γρηγόριος


Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015 ΚΟΡΙΝΘΟ. ΘΕΜΑ. Συνέχεια ΠΕΡΙ Ν Ι Μ Ι Τ Σ VIDEO-7 " ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ "