ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο χριστιανός μπορεί να λυπάται μόνο για δύο λόγους!

ΠΗΓΗ : "  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com  " 

Ιανουαρίου 22, 2015 — Χαράλαμπος
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Τη λύπη την έβαλε μέσα μας ο Θεός. Όχι, όμως, για να τη μεταχειριζόμαστε άσκοπα ή και βλαπτικά, σε ακατάλληλο χρόνο και σε αντίθετες συνθήκες στη φύση μας περιστάσεις, κλονίζοντας έτσι την υγεία της ψυχής και του σώματος, αλλά για ν’ αποκομίζουμε απ’ αυτήν όσο γίνεται μεγαλύτερο πνευματικό κέρδος. Γι’ αυτό, δεν πρέπει να λυπόμαστε όταν παθαίνουμε κάτι κακό, μα όταν κάνουμε κάτι κακό. Εμείς, ωστόσο, έχουμε αντιστρέψει τα πράγματα. Έτσι, και αμέτρητα κακά να διαπράξουμε, ούτε λυπόμαστε ούτε ντρεπόμαστε. Αν, όμως, πάθουμε και το παραμικρό κακό από
κάποιον, τότε τα χάνουμε, βαριοθυμούμε, γινόμαστε συντρίμμια και δεν συλλογιζόμαστε πως οι θλίψεις και οι πειρασμοί φανερώνουν τη φροντίδα του Θεού για μας περισσότερο από τα ευχάριστα περιστατικά.

ΓΓΔΕ: ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ

ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

22/01/2015
Απόφαση με την οποία καθιερώνονται νέες διαδικασίες απαλλαγής εμπορευμάτων από τον ΦΠΑ εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, με σκοπό τη δημιουργία ευνοϊκότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και την ανάπτυξη του παραγωγικού ιστού της χώρας.

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις σε 7.273 αγρότες

ΝΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

22/01/2015
Αποζημιώσεις ύψους 11,54 εκατομμυρίων ευρώ θα καταβάλει σήμερα ο ΕΛΓΑ σε 7.273 αγρότες που υπέστησαν ζημιές στη φυτική τους παραγωγή ή στο ζωικό κεφάλαιο.

Μειωμένη η εγκληματικότητα το 2014

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

22/01/2015
Μείωση της εγκληματικότητας σε όλες τις κατηγορίες αδικημάτων καταγράφηκε το 2014, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, με βάση το σύστημα Police On Line που καταγράφει όλα τα περιστατικά.

Πάνω από 21,4 εκατ. τουρίστες στο 11μηνο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

22/01/2015
Ξεπέρασαν τα 21,4 εκατομμύρια οι τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Υπεγράφη πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ


Posted: Ιανουαρίου 22, 2015 at 11:08 πμ, Last Updated: 
2012_10_29_ellinoisrail_sunekp_03
Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 υπογράφηκε στο ΓΕΕΘΑ, το Πρόγραμμα Αμυντικής Συνεργασίας (ΠΑΣ) έτους 2015 μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ.

Ο γέρος, το παιδί και ο γάιδαρος


Posted: Ιανουαρίου 22, 2015 at 9:10 πμ, Last Updated: 
Μια φορά κι έναν καιρό ένας γέρος καβάλα σ’ένα γαϊδουράκι, που το έσερνε ένα αγόρι, διέσχιζε ένα κεφαλοχώρι. Κάποιοι που τον είδαν είπαν: «Για κοίτα το γέρο, μάλλον ξεκούτιανε· απολαμβάνει τον περίπατο χωρίς να υπολογίζει το φτωχό αγόρι που μόλις το κρατούν τα πόδια του!

ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.

Μια φορά κι ένα καιρό, όπως λεν στα παραμύθια , ήταν ένας βασιλιάς στην Αφρική που είχε ένα φίλο κολλητό με τον οποίο είχαν μεγαλώσει μαζί .
Αυτός ο φίλος είχε την συνήθεια σε κάθε περίσταση καλή ή κακή να λέει :
« Καλό αυτό » . 

Δικαίωμα συνταγογράφησης φαρμάκων αποκτούν οι νοσηλευτές

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Δικαίωμα συνταγογράφησης φαρμάκων αποκτούν οι νοσηλευτές
Παναγιώτα Καρλατήρα
    Θα μπορούν να γράφουν ήπια αναλγητικάνα αξιολογούν τους ασθενείς στα εφημερεύοντα και να κάνουν τοπικές αναισθησίες
    Λίγοι αλλά… αναβαθμισμένοι: αυτή είναι η εικόνα των νοσηλευτών του ΕΣΥ, μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείαςπου υπέγραψε ο κ. Μάκης Βορίδης, και η οποία ορίζει για πρώτη φορά το «καθηκοντολόγιό» τους. Σύμφωνα με αυτή, οι αρμοδιότητές τους αποσαφηνίζονται και περιγράφονται με ακρίβεια αναφορικά με την άσκηση των καθηκόντων τους ως επαγγελματιών υγείας τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε κατ’ οίκον νοσηλείες.

Tο πιο απίστευτο επάγγελμα του κόσμου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Tο πιο απίστευτο επάγγελμα του κόσμου
    Κάτι μας λέει ότι εδώ στην Ελλάδα μάλλον τους έχουμε προλάβει τους Καταριανούς σ΄αυτό, αλλά δεν έχει καταγραφεί επίσημα. 
    Για να προσποιούνται τους ενθουσιώδεις οπαδούς, οι αρχές του Κατάρ αμείβουν… τους μετανάστες με το ποσό των οκτώ δολαρίων (ένα δολάριο την ώρα). Οι «κομπάρσοι οπαδοί» λαμβάνουν το ποσό αυτό για να δείχνουν ότι απολαμβάνουν το θέαμα στα γήπεδα της χώρας, να χειροκροτούν την ομάδανα φωνάζουν συνθήματα και να δείχνουν ότι ανήκουν στο φίλαθλο κοινό.

Ανακαλούνται ελαιόλαδα από τον ΕΦΕΤ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 


Ανακαλούνται ελαιόλαδα από τον ΕΦΕΤ
    Άμεση ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων μη κανονικών και νοθευμένων ελαιολάδων από την εσωτερική αγορά απαίτησε οΕΦΕΤ, καθώς από τους ελέγχους προέκυψε ότι είναι σπορέλαια που περιέχουν ξένη προς το ελαιόλαδο λιπαρή ύλη.
    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τηΒ' Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων τα οποία πωλούνται ως ελαιόλαδα με τις ενδείξεις:
«Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - Λακωνία»,
«Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - Μάνη Λακωνίας» και
«Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο – Μάνη Λακωνίας».

Αντιμετωπίζοντας τη μισαλλοδοξία και τη διάκριση στην Ευρώπη




religion
Ακολουθεί το ανακοινωθέν της Αντιπροσωπείας της Ρωσικής Εκκλησίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης σχετικά με την επερχόμενη συζήτηση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την αναφορά και το ψήφισμα: «Αντιμετωπίζοντας τη μισαλλοδοξία και τη διάκριση στην Ευρώπη, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στους Χριστιανούς».


Στις 26-30 Ιανουαρίου 2015, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συζητήσει την αναφορά και το ψήφισμα: «Αντιμετωπίζοντας τη μισαλλοδοξία και τη διάκριση στην Ευρώπη, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στους Χριστιανούς». Νωρίτερα, το κείμενο που ετοιμάστηκε από τον βουλευτή κ. Βαλέριο Γκιλέτσι (Δημοκρατία της Μολδαβίας) υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης υπέρ της ισότητας και κατά της μισαλλοδοξίας στο Παρίσι στις 3 Δεκαμβρίου 2014.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΙΤΙΚΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΗΓΗ : "  Yiannis Perrakis
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Yiannis Perrakis
i.p.a.chania@gmail.com
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  " 
Στους αγαπητούς συναδέλφους προς τους οποίους υποβάλλεται 
παρακαλούνται για την δημοσίευσή του.
Ευχαριστούμε πολύ. 
 
Ο Πρόεδρος                                                                                                                               Περράκης Ιωάννης

Συντονιστικό 3 ΕΑΑ: Απάντηση κομμάτων για την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ (ΔΕΣΜΕΥΣΗ)

Ε.Α.Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Στη συνέχεια των επιστολών που απέστειλε το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικώνστους Αρχηγούς των κομμάτων Ν.Δ. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΑΝ.ΕΛ - ΠΟΤΑΜΙ - Κ.Κ.Ε. και ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ με τις οποίες τους καλούσε να λάβουν επίσημη θέση επί του θέματος της πλήρους εφαρμογής των γνωστών αποφάσεων της Ολομελείας του ΣτΕ, έχουμε τις ακόλουθες αντιδράσεις των... εν λόγω κομμάτων:

Μ.Τ.Σ και ΕΚΟΕΜΣ " Προϋποθέσεις για Συντάξιμη Υπηρεσία

Ε.Α.Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Καθορισμός Όρων και Προϋποθέσεων για την Αναγνώριση Συντάξιμης Υπηρεσίας ως Χρόνου Μετοχικής Σχέσης στο ΜΤΣ και στον ΕΚΟΕΜΣ (ΦΕΚ)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ



Από το 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ, που εδρεύει στη Δυτ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και επί της περιφερειακής οδού Β/Α του πρώην Στρατιπέδου "ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ", ότι από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργούν δύο (2) επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές ραντεβού για την εξυπηρέτηση του κοινού. 

Το Σ.Τ.Ε. απειλεί με πρόστιμα για τα αναδρομικά των ενστόλων...



Με άμεση επιβολή κυρώσεων (πιθανότατα προστίμου) απειλούνται πλέον η κυβέρνηση και το ελληνικό Δημόσιο επειδή δεν έχουν συμμορφωθεί μέχρι σήμερα πλήρως (αλλά μόνο εν μέρει)στις δικαστικές αποφάσεις που τον περασμένο Ιούνιο δικαίωσαν τους ενστόλους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες κ.λπ.)..........>>> ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 50%:  

ANΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015...



Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κ. ΕΔΩ: το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ,μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,2015 που θα καταβληθεί στις 29/01/2015..........>>