ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

6 links που θα σου δείξουν τι ξέρει για εσένα η Google.

18
Likes
13
6 links που θα σου δείξουν τι ξέρει για εσένα η Google. Θέλετε να μάθετε τι γνωρίζει για εσάς η...
img46557_2338364abb3ba5f96837a9e3532675ab_240x180c

Δημοσίευση

6 links που θα σου δείξουν τι ξέρει για εσένα η Google. Θέλετε να μάθετε τι γνωρίζει για εσάς η Google; Δείτε τα παρακάτω έξι links και θα καταλάβετε…
1. Μάθετε τι πιστεύει για εσάς η Google
Με στόχο να εμφανίζει διαφημίσεις που ενδιαφέρουν τον κάθε χρήστη, η Google συλλέγει δεδομένα με βάση τις προτιμήσεις μας και δημιουργεί ένα προφίλ. Δείτε ποιες πληροφορίες διαθέτει για εσάς εδώ:

Υγιεινή λίστα τροφίμων για αποθήκευση

20
Likes
9
Υγιεινά τρόφιμα αποθήκευσης Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες ιδέες για την αποθήκευση τροφίμων αλλά δυστυχώς πολλές είναι ελλιπείς σε επαρκή διατροφική αξία...
igeiini-apothikeusi-trofimon

Δημοσίευση

Υγιεινά τρόφιμα αποθήκευσης
Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες ιδέες για την αποθήκευση τροφίμων αλλά δυστυχώς πολλές είναι ελλιπείς σε επαρκή διατροφική αξία. Ποιος θέλει απλά να επιβιώσει και να είναι άρρωστος;
Το καλύτερο σχέδιο περιλαμβάνει ένα υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, μεταλλικά, πρωτεΐνες και απαραίτητα λιπαρά στα τρόφιμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε για την τέλεια υγεία σας. Το παρακάτω είναι μια λίστα με πράγματα που αποθηκεύω.

Οι στρατιωτικοί σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού και δεν θα πάρουν ούτε ευρώ!

Δεν προβλέπεται επιπλέον αμοιβή, αλλά προβλέπεται να ‘’ξεσκατώνουν’’ τους λαθρομετανάστες.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !
http://www.analystsforchange.org
    Ούτε ένα ευρώ παραπάνω δεν θα πάρουν οι σκληρά εργαζόμενοι σε hotspots και κέντρα φιλοξενίας προσφύγων,στρατιωτικοί. Μπορεί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος   στην σύνεντευξή του   στο Militaire.gr να είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποζημιωθούν οι στρατιωτικοί που έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα μείνουμε στις δηλώσεις.

Η χώρα έχει πιάσει πάτο! Δείτε πού φτιάχνονται τα ρούχα του ελληνικού στρατού.


Η χώρα έχει πιάσει πάτο! Δείτε πού φτιάχνονται τα ρούχα του ελληνικού στρατού.
    Άν κάποιος καταφέρει να ρίξει μία... ψύχραιμη ματιά στο «τσουνάμι» που κατέστρεψε τις Ελληνικές επιχειρήσεις χρόνο με το χρόνο, θα συναντήσει σημεία και τέρατα
    Όπως αναφέρει σε ένα μάλλον δραματικό άρθρο του ο καθηγητής στο Τμήμα Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, το 2000 η Ελλάδα διέθετε 60 νηματουργεία και παρήγαγε νήμα από βαμβάκι το οποίο το έκανε ρούχα.
    Σήμερα υπάρχει μόνον ένα νηματουργείο μεγάλο στα Φάρσαλα.

TΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ»ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009


04/04/2016
«Το θέμα ήταν γνωστό σε όλους από το 2009», ανέφερε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, αποκρούοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για την ύπαρξη έκθεσης του ΔΝΤ το 2009.

Τα αυτόνομα οχήματα ενδέχεται να καταστήσουν άχρηστα τα φανάρια Light Traffic | MIT Senseable City Lab

































Κυριακή 03rd, Απριλίου 2016 / 23:00
faΗ έλευση των αυτο-οδηγούμενων οχημάτων μπορεί να καταστήσει μη αναγκαία τα φανάρια. Σύμφωνα με μία πρόταση του Senseable City Lab του MIT, στο μέλλον θα αξιοποιούνται «slot-based» διασταυρώσεις.
Τα αυτοκίνητα θα ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητά τους, ώστε να φτάνουν στις διασταυρώσεις σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γεγονός που, θεωρητικά, θα εξαλείψει την ανάγκη ύπαρξης φαναριών.
Σύμφωνα με δήλωση του Carlo Ratti, επικεφαλής του Senseable City Lab, στη Boston Globe, τα οχήματα με αισθητήρες θα μπορούν να γνωστοποιούν την παρουσία τους το ένα στο άλλο και να κρατάνε ασφαλείς αποστάσεις το ένα από το άλλο, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένουν σε φανάρια. Συμπλήρωσε επίσης ότι οι slot-based διασταυρώσεις δημιουργούν ένα πολύ πιο αποτελεσματικό σύστημα.