ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ποδόσφαιρο στην ζούγκλα, Ποια δόντια αποκτάει τελευταία ο άνθρωπος; Ποιων από τους δυο; Ο λαγός και η σαύρα, Τύφλα να ο διάβολος


ΠΗΓΗ : "  Asteiakia ".-

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

ΠΗΓΗ : " Asteiakia.gr

Ήταν δυο φίλοι, εκ των οποίων ο ένας άλλαζε τη μια γκόμενα μετά την άλλη, ενώ ο άλλος είχε τρελαθεί στη μαλακία. Οπότε μια μέρα εκεί που συζητούσαν, ρωτάει ο ένας τον άλλον:
- Καλά ρε Κώστα, πώς τα καταφέρνεις και έχεις τη μία γκόμενα μετά την άλλη;
Ο άλλος τότε του απαντάει:

Ο βοσκός και ο Ταρζάν.

 

Μια φορά ένας βοσκός πήγε στη ζούγκλα! Εκεί που καθόταν ήρεμος και έπαιζε την φλογέρα του ακούει ξαφνικά μια κραυγή. ΑααααΑαααααΑαααα! Γυρίζει και τι να δει! Ξεπρόβαλε μέσα από τις φυλλωσιές ο Ταρζάν ο βασιλιάς της ζούγκλας. Εκεί που περπατούσε ο Ταρζάν ανάμεσα στο κοπάδι ακούει το σκύλο να γαβγίζει. Γυρίζει και λέει στο βοσκό: 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

ΠΗΓΗ : ASTEIAKIA.GR

- Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ! (Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

- Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! (Τώρα, κάτι κάνουμε)

ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ " ΄Ανω των 18 Χρονών " .

ΠΗΓΗ :  " ASTEIAKIA.GR "

Η Παρθένα είχε ένα σπυρί στο δάχτυλο, οπότε πήγε στον Γιωρίκα ο οποίος ήταν πρακτικός γιατρός. 
- "Γιωρίκα Γιωρίκα!" φωνάζει η Παρθένα, "έχω μεγάλο πρόβλημα." 
- "Τι είναι καλέ Παρθένα" λέει ο Γιωρίκας. 

Η ελλατώστε

 

Ήταν λοιπόν μια φορά και έναν καιρό ένας μηχανόβιος , που μόλις είχε αγοράσει την καινούρια του μηχανή Kabasw Ninja ZX-11( και καλά ) , και είχε όρεξη για τρέλες στην εθνική . Ήθελε το παλικάρι να της κάνει ένα τεστ νραιβ που λένε οι φίλοι μας οι αμερικανοί.
Παίρνει λοιπόν το όχημα στην εθνική και γκαζώνει μέχρι εξαερώσεως . Έβλεπε τον κόσμο σε φάση φοργουοντ για μίση ώρα στα 250 χιλιόμετρα και βάλε , όποτε στο βάθος βλέπει μια τεράστια πινακίδα που του κίνησε την περιέργεια . 
Καθώς πλησιάζει διαβάζει την πινακίδα. 
ΕΛΑΤΤΩΣΤΕ ΣΤΑ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ (ΒΟΕΑ) Μ.Τ.Σ. ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.


Σύμφωνα με χθεσινή (31-12-2013) ανακοίνωση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού,τα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις (Β.Ο.Ε.Α.) από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτησή τους το μήνα....>>

Ο Λουκάνικος, Η κουκλάρα

Ο Λουκάνικος

Ένα αντρόγυνο ήθελε να βαφτίσει το παιδί του. Η γυναίκα ήθελε Λουκά, και ο άντρας, Νίκο. 
Για να μην τσακωθούν το βάφτισαν ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.


Η κουκλάρα

Είναι που λέτε, ένας τύπος σε ένα bar και προσπαθεί να βρει γκόμενα. Περνάνε διάφορες από μπροστά του, αλλά καμιά δεν του πολυτραβάει το ενδιαφέρον.
Ξαφνικά περνάει μια κουκλάρα μπροστά του και ο τύπος παθαίνει πλάκα. Αρχίζει να σκέφτεται:
"Αυτή η γυναίκα δεν είναι μόνο κούκλα, αλλά φαίνεται και πολύ έξυπνη. Καμιά σχέση με τις διάφορες χαζές που κυκλοφορούν."
Ο τύπος αποφασίζει μετά από αρκετή ώρα να της μιλήσει. Την πλησιάζει και τις λέει:
- Δεσποινίς μου, μένω άναυδος.
Και αυτή του λέει:
- Κύριε μου, μένω Σόλωνος.

3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ 3 ΓΙΑΤΡΟΙ...

ΠΗΓΗ :   "  Asteiakia.gr  "

Τρεις δικηγόροι και τρεις γιατροί, πρέπει να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο σε μια επαρχιακή πόλη και ο μόνος τρόπος για να πάνε εκεί, είναι με το τραίνο. Στον σταθμό, οι τρεις γιατροί βγάζουν τρία εισιτήρια και βλέπουν τους δικηγόρους να βγάζουν μόνο ΕΝΑ εισιτήριο.

ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, Τι να κάνω αντρούλη μου;;;, Αλογο νέας τεχνολογίας!, Ο καλύτερος οδηγός

    

 

ΠΗΓΗ :   " Asteiakia.gr   " 

ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ

Μπαμπάς: Ξέρω ότι είμαι πολύ ελαστικός μαζί σου, αλλά το κάνω επειδή νιώθω φοβερές τύψεις απέναντι σου.
Μικρός : Γιατί;
Μπαμπάς: Γιατί δεν μεγαλώνεις σωστά και φταίω εγώ για αυτό... Είμαι αδύναμος χαρακτήρας και έκανα λάθη στη ζωή μου που τώρα τα πληρώνεις εσύ. Εγώ φταίω που μας παράτησε η μητέρα σου, εγώ φταίω που εσύ ζεις σε διαλυμένη οικογένεια, εγώ φταίω για όλα τα ψυχολογικά τραύματα που μπορεί να σου δημιουργήσει αυτό...
Μικρός : Δεν φταις εσύ μπαμπά... για όλα φταίει αυτή η ηλίθια που έκανε παιδί!
Μπαμπάς: Μη μιλάς έτσι για τη μητέρα σου!
Μικρός : Για τη δική σου μητέρα μιλάω...

Το γλίστρημα." Για άνω των 18 χρονών ".

 

Κάποτε σε ένα χωριό ήταν ένας Ιερέας. Κάθε Παρασκευή ήταν το μυστήριο της εξομολόγησης. Κάθε φορά πήγαιναν οι γυναίκες του χωριού και του έλεγαν:
- Πάτερ, απάτησα τον άντρα μου 2- 3 - 5 - 10 φορές...
Ο παπάς είχε αρχίσει να τα παίρνει. Έτσι αποφάσισε και τους είπε:
- Όταν απατάτε τους άντρες σας θα λέτε: "γλίστρησα", και θα εννοούμε: προχώραγα στο δρόμο, "γλίστρησα" μπροστά στα πόδια ενός άντρα, και ότι ήταν πρόκυψε...

Μέγας Βασίλειος, το λιοντάρι του Χριστού

ΠΗΓΗ : "        http://churchofagianapa.blogspot.gr        " ΑΠΟ E-MAIL.
smountzouris@gmail.com


Ἕνα ντοκιμαντὲρ γιὰ τὴν ζωή, τὶς ἰδέες καὶ τὸ κοινωνικὸ ἔργο τοῦ Μ. Βασιλείου, τὰ γυρίσματα τοῦ ὁποίου ἔγιναν στὴν Ἑλλάδα, τὴν Τουρκία, τὴν Ἰταλία καὶ τὴν Συρία.

Ὁ Βασίλειος γεννήθηκε τὸ 330μ.Χ στὴν Καισάρεια τῆς Καππαδοκίας. Σπούδασε φιλοσοφία, ἰατρική, μαθηματικὰ καὶ ρητορικὴ στὴν Ἀθῆνα. Πολέμησε τὶς αἱρέσεις καὶ ἀντιτάχθηκε στὶς αὐθαιρεσίες τῆς ἐξουσίας. Τὸ 367-368 ἔπληξε τὴν περιοχὴ τῆς Καισάρειας λιμός. Ὁ Βασίλειος πούλησε τὴν τεράστια οἰκογενειακή του περιουσία, στηλίτευε τοὺς μαυραγορῖτες, ὀργάνωνε λαϊκὰ συσσίτια καὶ μερίμνησε γιὰ τὰ παιδιὰ ὄχι μόνο τῶν χριστιανῶν ἀλλὰ καὶ τῶν ἑβραίων καὶ τῶν εἰδωλολατρῶν, χωρὶς καμία διάκριση.

Τους (κόπηκαν τα ήπατα) των Αλβανών από τον “Πυρπολητή” …άσχετα τι λέει ο Πρέσβης !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

 Τους κόπηκαν τα ήπατα των Αλβανών από τον Πυρπολητή
Πανικός είναι ο σωστός όρος επικράτησε  στην Αλβανία που στη θέα μόνο των Ελλήνων Καταδρομέων να προσγειώνονται αξημέρωτα  στις Πρέσπες  χτύπησαν συναγερμό ,ενώ οι Σκοπιανοί απλά είχαν εξαφανιστεί από την άλλη πλευρά των συνόρων ! (φώτο)

Αυτά είναι τα γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα για τα οποία έπεσε “μίζα” και ήρθαν συλλήψεις

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "

αυτοκινούμενα πυροβόλα
Ποιο είναι το αυτοκινούμενο πυροβόλο PzH-2000GR για το οποίο όπως προέκυψε από τη κατάθεση Κάντα “έπεσε μίζα”;
 
Γερμανικά πυροβόλα κατασκευασμένα από τη γνωστή KMW με κάνη 155 mm μήκους 52 διαμετρημάτων. H παραγωγή τους ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο όχημα παραδίδεται στον γερμανικό στρατό τον Ιούλιο του 1998.

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «ΘΥΕΛΛΑ» ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr    "

ερντογάν-τουρκία
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το 2014 θα είναι από τις πιο κρίσιμες χρονιές για την Τουρκία όπου θα παιχτούν μεγάλα και πολύ σημαντικά γεωπολιτικά παιχνίδια τα οποία σίγουρα θα έχουν άμεσες επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή και φυσικά και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Τουρκία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρεις πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις με έντονες αποσταθεροποιητικές προεκτάσεις. Συγκεκριμένα θα έχουμε τις δημοτικές εκλογές στις 30/3, στη συνέχεια την εκλογή προέδρου που από τώρα προκαλεί προβλήματα στην εσωτερική πολιτική σκηνή και τέλος βουλευτικές εκλογές με ένα αβέβαιο πολιτικό πεδίο καθώς κάνεις δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ερντογάν.

Που αποσκοπεί η αποθέωση του Πούτιν από τον δυτικό τύπο…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

putin_typos
Άλλη μια διάκριση για τον Πούτιν από τον τύπο της Δύσης. Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βρετανίας, οι Times, τον επέλεξε για άντρα της χρονιάς, δίνοντας του τα εύσημα για τον πράγματι καταλυτικό του ρόλο στην κρίση με την Συρία που απέτρεψε στην παρούσα χρονική φάση τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

“Οι άστεγοι στην Ελλάδα είναι μορφωμένοι” – Ρεπορτάζ τουρκικών εφημερίδων

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr   "

άστεγοι-στην-ελλάδα
Ρεπορτάζ για τους άστεγους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα  έχουν αρκετές τουρκικές εφημερίδες, εστιάζοντας κυρίως ότι μεταξύ των αστέγων είναι και πολλοί μορφωμένοι.

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο σαπίζει σκεπασμένο με νάυλον

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  "

enfield_b1
To πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Ελλάδα ήταν το Enfield 8000. Κατασκευάστηκε στη Σύρο, επέστρεψε στην γενέτειρά του τον Ιανουάριο του 2013.
Πριν από ένα περίπου χρόνο μεταφέρθηκε από την Αγγλία στην Σύρο προκειμένου να παραμείνει στο νησί σε μόνιμη βάση και να αποτελέσει ένα ιστορικό έκθεμα – αξιοθέατο.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι αναδείχθηκε η 13χρονη Σταυρούλα Τσαλακίδου.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

skaki660
Ο θηλυκός Κασπάροβ είναι… Ελληνίδα, είναι 13 ετών, λέγεται Σταυρούλα Τσαλακίδου και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι και συγκεκριμένα στην κατηγορία U14.

Μην δολοφονείς τον χρόνο, απλά Ανάστησε τον…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "

ρολόϊ
Φεύγει πάλι αυτός ο χρόνος εεε; Ναι θυμάμαι αυτό το τραγουδάκι « παει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά……» Αλλά σκέφτομαι πλέον και που πάει; Ταξιδεύει; Κινείται; Υπάρχει μάλλον καλύτερα ο χρόνος ή είναι μια δική μας επινόηση; Μήπως το φτιάξαμε εμείς για να μετράμε το άγχος και τον φόβο μας, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα μας;

Άφησε με το στόμα ανοιχτό ένα ολόκληρο στάδιο (VIDEO)

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr       "

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε καθημερινά.  Η Johanna Quaas είναι ένα φαινόμενο.  Η 86χρονη μπορεί κι εκτελεί πρόγραμμα ασκήσεων στο έδαφος, που δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν αθλήτριες ακόμη κι αν ήταν αρκετές δεκαετίες μικρότερες…

Διαβάστε ….ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτή την εποχή ; Τι γνωρίζαν οι αρχαίοι Έλληνες που εμείς ακόμα αγνοούμε;

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται
και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από χιλιάδες χρόνια.
Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο.

ΕΚΤΑΚΤΟ…!!! ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΞΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΑΝΑΤΟΛΗ” ΔΗΜΗΤΡΗ KHUR…

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

Τον επικεφαλής των εξ Αντιοχείας Ελλήνων του Ανατολικού Κόμματος (Greek Levant Party), τον Rodrigue «Δημήτρη» Khour μαχαίρωσαν ισλαμιστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα operationantioch.blogspot.gr, που επικαλείται το αραβόφωνο site «Libanon Files». Ο Khour δέχθηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μαχαιριά στο λαιμό στην Τρίπολη του Λιβάνου, από μασκοφόρους σαλαφιστές, ενώ βρισκόταν έξω με φίλους. Επίσημα, η κατάσταση του Khour παραμένει άγνωστη, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που τον θέλουν ζωντανό.

Το ρόδινο μέλλον του πολέμου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου
Την Πρωτοχρονιά του 1914, η Ευρώπη υποδεχόταν τον καινούργιο χρόνο με αισιοδοξία. Σχεδόν έναν αιώνα από το τέλος των Ναπολεόντειων Πολέμων, η Γηραιά Ηπειρος απολάμβανε τη μεγαλύτερη περίοδο σταθερότητας, σε πείσμα κάποιων γεωγραφικά και χρονικά περιορισμένων συγκρούσεων, όπως ο Κριμαϊκός, ο Γαλλοπρωσικός και ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος. Το πρώτο κύμα της οικονομικής παγκοσμιοποίησης –από ορισμένες απόψεις, πιο προχωρημένο από το σημερινό– και η ταχύτατα αυξανόμενη φονική ισχύς των σύγχρονων οπλικών συστημάτων έκαναν το ενδεχόμενο ενός μεγάλου πολέμου να φαντάζει σαν το άκρον άωτον της απιθανότητας.
Δεν έλειπαν βέβαια και οι Κασσάνδρες, αλλά οι πολλοί ασπάζονταν τη θεώρηση του Ιβάν Μπλοχ, ενός Πολωνού επιχειρηματία, ο οποίος το 1899, στη μελέτη του «Είναι άραγε δυνατός ένας νέος πόλεμος;», έγραφε:

Η άγνωστη φραγκοσυκιά και οι προσφορές της

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma.gr    "

φραγκοσυκιά
Η Φραγκοσυκιά είναι ένα φυτό το οποίο υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην Ελλάδα και δη στις παράλιες και νησιωτικές περιοχές και την Πελοπόννησο, αλλά το ενδιαφέρον όσων την γνωρίζουν είναι στην χρήση των  εύγευστων καρπών της το καλοκαίρι. Πέραν τούτου άλλες γνώσεις είναι ανύπαρκτες.  Πρέπει όμως να επεκταθεί  η εκμετάλλευση της φραγκοσυκιάς και στον δευτερογενή τομέα.

“Τραβάνε” το σχοινί οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Μιλούν πάλι για…παρενόχληση αεροσκαφών τους!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  "

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Μιλούν πάλι για...παρενόχληση αεροσκαφών τους
Πάλι τα γνωστά από την Άγκυρα περί δήθεν παρενόχλησης τουρκικού μαχητικού  από ελληνικά αεροσκάφη.Το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας  ανακοίνωσε ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ..., Ο.. ΜΟΡΦΕΑΣ. κ.λ.π.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ...

Η αστυνομία ψάχνει ένα άτομο όμορφο, έξυπνο, σέξυ & θηρίο στο κρεβάτι.
Μην φοβάσαι, εσύ δεν κινδυνεύεις. Εγώ που να κρυφτώ;
 

ΚΟΤΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑ

 

 

-Μια φορά κάποιος οδηγός επέστρεφε στην Αθήνα, οδηγώντας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου. 
Ξαφνικά εκεί που οδηγούσε αμέριμνος, βλέπει μια κότα να τον προσπερνά. Κοιτάζει το κοντέρ, 120 χιλιόμετρα. Μπα λέει, οφθαλμαπάτη θα είναι.

Ιατρικό περιστατικό

 

Πραγματικό ιατρικό περιστατικό συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης το
1995 (τώρα το Νοσοκομείο λέγεται Γεννηματά) , το έμαθα από το γιατρό που είχε υπηρεσία και έχει ως εξής: 
Μια ωραία πρωία παρουσιάζεται στο Νοσοκομείο ένα ζευγάρι . Η γυναίκα είχε έγκαυμα στην πλάτη και κρανιακή κάκωση ενώ ο άντρας είχε θλαστικό
τραύμα στο πέος.

Ασφάλειες Αυτοκινήτων

 

Δείγματα αλληλογραφίας ασφαλισμένων. 

1. Το άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό μου χωρίς να ειδοποιήσει για την πρόθεσή του.
2. Τράκαρα με ένα σταματημένο φορτηγό που ερχόταν απ' την αντίθετη μεριά.
3. Οδηγούσα για 40 χρόνια, όταν αποκοιμήθηκα πάνω στο τιμόνι και προκάλεσα το ατύχημα.
4. Καθώς πλησίαζα τη διασταύρωση, μια πινακίδα ΣΤΟΠ εμφανίστηκε ξαφνικά σ' ένα σημείο που ποτέ πριν δεν είχε εμφανιστεί.

Προφητεία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Αντίχριστος – Δευτέρα Παρουσία

ΠΗΓΗ :  "        pentapostagma.ge           "

κοσμάς-αιτωλός
Aκόμη να στοχάζεσθε και την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, καθώς γράφουν τα βιβλία της Εκκλησίας μας και λέγουν εις τον όγδοον αιώνα έχει να γένη το τέλος του κόσμου. Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθεί ο Αντίχριστος και να κάμει τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάσει του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίσει τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζει τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνει εις το μέτωπον, μάλιστα οι Εβραίοι όλοι έχουν να τον πιστεύσουν. Διά ημάς τους χριστιανούς έχει να στείλη ο Θεός τον προφήτην Ηλίαν διά να παραγγείλει και να διδάξει όσοι έχουν άγιον Βάπτισμα, την βόυλαν του Ιουσού Χριστού, να φυλάγωνται να μην πιστεύουν εκείνον τον πλάνον Αντίχριστον και εκείνα όπου τάξει είναι όλα ψεύτικα διά να τους γελάσει, να τους βουλώσει.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "

1544525_681929658495748_365361172_n
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σε βίντεο που μετέδωσε η  συριακή τηλεόραση και που αναμεταδόθηκε και από το alalam  αντάρτες της Αλ Κάιντα  παίζουν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των αντιπάλων τους στρατιωτών.Αυτά τα φοβερά αντίποινα επιστρατεύουν οι ισλαμιστές σε μια απέλπιδα και ύστατη προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις που προελαύνουν στο Χαλέπι.

Σημαντικό έργο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
31/12/2013
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσφορά του κόσμου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, ακόμη και μετά πέρας της εβδομάδας αλληλεγγύης που διήρκησε 9 έως 14 Δεκεμβρίου 2013.
Η κοινωνία του Ιλίου για ακόμη μια φορά δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις προσφορές, έτσι ώστε να μην είναι κανείς μόνος του στην κρίση.