ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο μεγάλος ξεριζωμός των Ελλήνων (ντοκιμαντέρ του National Geographic)



http://www.youtube.com/watch?v=-QV7thpzBEU

Πατήστε στην σελίδα επάνω και στην συνέχεια στον σύνδεσμο.

ΠΗΓΗ : ΜΕΣΩ E-MAIL
smountzouris@gmail.com

Πτήση του Τουρκικού Ελικοπτέρου AS-532 Cougar πάνω από τη Σάμο ! (Αλήθειες & μυθεύματα)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

  Τουρκικού Ελικοπτέρου AS-532 Cougar
 Η Πτήση του Τούρκικου Ελικοπτέρου AS-532 Cougar πάνω από τη νήσο Σάμο τροφοδότησε την »ένταση μεταξύ των Ελληνικών και Τουρκικών Δυνάμεων» στα γραφεία των δημοσιογράφων σε ειδικά Ιστολόγια ,αλλά και σε εφημερίδες Ακριτικών περιοχών που βρήκαν την ευκαιρία για ( πολεμικές ανταποκρίσεις )

Όταν δεν κάνεις σωστά το σταυρό σου…

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

Όταν δεν κάνεις σωστά το σταυρό σου
Όταν γινόταν συζήτηση με τον π. Γαβριήλ για το σημείο του σταυρού, εκείνος εξηγούσε:
- Πρέπει να κάνεις σωστά το σταυρό σου. Όταν δεν τον κάνεις σωστά, τα πονηρά πνεύματα όχι μόνο δεν φεύγουν αλλά γελάνε. Και η Παναγία θυμώνει. Όταν κάνεις το σημείο του σταυρού, πρέπει να βάλεις το δεξί χέρι πρώτα στο μέτωπο, μετά στον αφαλό, ύστερα στον δεξιό ώμο και έπειτα στον αριστερό. Εκείνος που βάζει το χέρι του όχι πάνω στον αφαλό αλλά στην καρδιά, βγάζει ανάποδο σταυρό. Ούτε στον αέρα κάνει να σταυρώνεσαι. Το χέρι πρέπει οπωσδήποτε να αγγίζει το σώμα. Κι όταν σταυρώνεσαι, πρέπει να προσεύχεσαι. Αλλιώτικα, έτσι σταυρώνονται κι οι ηθοποιοί.

«Μπάμ» και έξω από την Μεσόγειο!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

         Μπάμκαι έξω από την Μεσόγειο
Από την στιγμή που οι Τούρκοι θεώρησαν  ότι απέκτησαν Ναυτωσύνη  η επωδός ¨τα κάνανε Θάλασσα¨τους ταιριάζει γάντι,
ΛΑΔΟΞΕΡΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΑ
Το Κυπριακό του 74 ήρθε με τα πετρέλαια της Θάσου( Μπάμπουρας-θέση Καλόγερος) και αμέσως το μάτι του γείτονα αλληθώρισε στην γειτονική βραχονησίδα της Λαδοξέρας. Από τότε η Λαδοξέρα για τους Τούρκους γίνεται το κομβικό σημείο της στρατηγικής διεκδίκησης σχεδόν του μισού Αιγαίου με όλες τις συνεπακόλουθες γεωπολιτικές ανατροπές που αφορούν τας νήσους της Αιγαιοπελαγίτικης συνοριογραμμής μας.

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Τρεις τύποι δουλεύουν όλοι μαζί σε ένα εργοστάσιο. Κάθε μέρα, διαπιστώνουν ότι το αφεντικό τους φεύγει νωρίς από το εργοστάσιο, αφήνοντάς τους μόνους να συνεχίσουν την δουλειά. 
Μια μέρα, αποφασίζουν να φύγουν κι αυτοί πιο νωρίς απο τη δουλειά, αν το αφεντικό τους παρατήσει τόσο νωρίς. Έτσι, κι έγινε... 

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

  • ΠΗΓΗ : "  Αsteiakia.gr ".-
  • Η δασκάλα στο σχολείο
    Η δασκάλα στο σχολείο ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν το καθένα από μιασυσκευή για να εξηγήσουν τη λε...
  • Ο ψεύτης σκύλος
    - "Ασε, Τάκη, δε μπορώ άλλο. Θα το δώσω το σκύλο!" - "Γιατί βρε Μιχάλη; Εσένα σου αρέσουν τα σκυλιά." - ...
  • Τα δελφίνια
    Τα δελφίνια είναι τόσο έξυπνα, που απο την πρώτη εβδομάδα αιχμαλωσίας, έχουν καταφέρει να εκπαιδεύσουν τ...

Το παλικάρι από την Πάρο

Είμαστε σε ένα παγκόσμιο συνέδριο και μιλάει ο Αμερικάνος - Εμείς στο Αμέρικα φτιάξαμε ένα στάδιο του μπάσκετ που χωράει 280,000 άτομα! ΄ (γέλια από κάτω, ψίθυροι "ψέμα",

ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ; Τι κοινό έχουν οι δικηγόροι και τα σπερματοζωάρια, Οι εξετάσεις ενός μαθητή, Νύχτα γάμου

ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ;

Έλουσε τα μαλλιά του και μετά τα στέγνωσε με το πιστόλι του.
 

ΑΚΑΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ


ΑΚΑΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

1) Αν η αίθουσα στην οποία γίνεται το μάθημα που σε ενδιαφέρει περισσότερο έχει "ν" θέσεις, θα είσαι ο "ν+1" που θα δηλώσει συμμετοχή.

2) Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε οι σπουδαστές να χάνουν το μέγιστο του χρόνου τους αλλάζοντας αίθουσες.
Συνακόλουθο. Όταν έχεις δύο συνεχόμενες ώρες σε δύο διαφορετικές αίθουσες, οι αίθουσες θα βρίσκονται στις αντίθετες άκρες του κτιρίου.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘ/ΜΟ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ανθιμος Ιωαννου
Anthimos Ioannou
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΣΙΤΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΥΛΟ... ΚΥΠΡΟ ΚΟΛΙΟ
Anthimos Ioannou

http://www.youtube.com/playlist?list=PLcGcYfqtYd_lY4nVXiCeh0jsAP7H8CgKO

 

IAΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ.

 
 
Πατήστε στο κενό και μετά στον σύνδεσμογια να δείτε την φωτογραφία
Πίσω και πέρα από τα Μνημόνια και την αναλγησία του κράτους, υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. που όσο και να χτυπάνε κάποιοι ..
ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ανά τον κόσμο. Το κακό είναι ότι μένει κρυμμένη εκεί "φοβούμενη" πως αν βγει στο φως θα "καεί" από το τέρας 
της γραφειοκρατίας και του φθόνου που έχει μπει για καλά στο DNA μας. Μένει εκεί και με ευθύνη δική μας -των δημοσιογράφων - λόγω του δόγματος που μας κατατρέχει 
ότι "ειδήσεις είναι μόνο οι κακές ειδήσεις".Λάθος. 
Πριν λίγο καιρό το onalert, παρουσίασε τρεις Έλληνες Αεροπόρους οι οποίοι "έβαλαν τα γυαλιά" στη τρόϊκα μ΄ένα πρόγραμμα κωδικοποίησης φαρμάκων που έφτιαξαν. Σήμερα θα σας γράψουμε για το "θαύμα" του 401 παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να μας πείσουν να μην κάνουμε καμία αναφορά.

Σκηνές που θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας από συγκλονιστική έκρηξη ηφαιστείου στη Χιλή!

ΠΗΓΗ : ΜΕΣΩ Ε-ΜΑL  .
smountzouris@gmail.com

Ο Χιλιανός φωτογράφος Francisco Negroni απαθανάτισε την έκρηξη του ηφαιστείου Cordón Caulle στη Χιλή, εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τις εκπληκτικής ομορφιάς εικόνες του.

Οι απάτριδες κυκλοφορούν ανάμεσά μας

ΠΗΓΗ : "      ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     "
17/01/2014
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ελπίζω ότι μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στέλιο Στασινόπουλο σχετικά με το ύψος όχι μόνο της φοροδιαφυγής αλλά και αυτού των εμβασμάτων που πήραν την άγουσα για ασφαλή λιμάνια την περίοδο της κρίσης, αυτοί που υποστηρίζουν πως για όλα φταίνε οι ξένοι («τοκογλύφοι δανειστές»)– αν δεν διακατέχονται από πολιτική ιδιοτέλεια – θα μεταβάλουν γνώμη.

ΕΣΕΕ: Οι 21 ανατροπές στο νέο φορολογικό

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΡΗ
17/01/2014
Ο εμπορικός κόσμος ανησυχεί ιδιαίτερα για τις 21 ανατροπές με 1,7 δισ. πρόσθετα βάρη στη φορολογία εισοδήματος και κεφαλαίου που επιβαρύνουν φέτος όλους ανεξαιρέτως τους φορολογουμένους.

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
17/01/2014
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται ότι παρακολούθησαν και πρόβαλαν τα αμερικανικά ΜΜΕ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Α.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την  πίτα έκοψε παρουσία όλων την 17-1-2014 ο Διευθυντής της Α.Δ. Αργολίδας Αστυν/κός Δ.ντής κ. Θωμάς ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.