ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δείτε τον πανικό που προκάλεσε ένας μπόμπιρας... (vid)





Αυτός ο μπόμπιρας προκάλεσε ταραχή με τις πράξεις του κι έφερε σε μεγάλη αμηχανία τη μητέρα του... Δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος....

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ ( 6η και 7η Ημέρα Β ι έ ν ν η )

Με αυτήν την ανάρτηση τελειώνει και το ταξίδι μας εδώ. Τώρα είναι το δικό σας ταξίδι μέσα από τις αναρτήσεις όπου έγινε προσπάθεια να αναρτηθούν οι ωραιότερες φωτογραφίες και με τα λίγα λόγια να απολαύσετε ένα ψεύτικο ταξίδι ευχόμενος σε όλους σας να το πραγματοποιήσετε. 

-Αρχές Ιανουαρίου 2014 ένα νεαρό ζευγάρι από το Ναύπλιο  πραγματοποίησε ένα  ταξίδι « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ ».
-Κατά τις διαδρομές από το ένα κράτος στο άλλο πέρασαν και από τις πόλεις : Μπρατισλάβα και Κάρλο Βι βάρι.
-΄Ηταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι πλην όμως για την εποχή θα έπρεπε να υπήρχε το χιόνι. Το χιόνι όμως για την χρονιά αυτή άργησε.
-Θα δείτε όμως στο τέλος των φωτογραφιών του 2014 και φωτογραφίες από ένα  άλλο ταξίδι « Νοέμβριο 2010 » γονέων των παιδιών όπου σε αρκετές φωτογραφίες υπάρχει χιόνι και αλλάζει τελείως το τοπίο μάλιστα μία έχει αναρτηθεί και μπαίνοντας στο blogg φαίνεται.  

-Θα αναρτηθούν επτά (7) αναρτήσεις μία για κάθε ημέρα. ΄Ολες αυτές οι αναρτήσεις θα είναι στην ετικέτα « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ » όπου και έτσι πραγματοποιήθηκε το ταξίδι.


-Επίσης ίδιος θα είναι ο τίτλος κάθε ανάρτησης με μόνο διαφορά ως προς την ημέρα ανάρτησης   ( Πρώτη-Δεύτερη-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-΄Εκτη και ΄Εβδομη ) .-


ΒΙΕΝΝΗ μία πάρα πόλη  ωραία πόλη με το γνωστό πεζόδρομο Κερτνερστράσσε για αγορές και στην ξακουστή Μαριαχιλφερστράσσε στον ποιο εμπορικό δρόμο και στο τέλος για ξεκο΄πλυραση στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο " Ζάχερ ". 


Στην Βιέννη θα θαυμάσουμε, ΄Ο περα ( για όσους γνωρίζουν ), το Μουσείο Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, τα χειμερινά ανάκτορα του Χοφμπουργκ.

Τα ανάκτορα - μουσείο του Σένμπρουν που ο πλούτος και η πολύ ωραία διακόσμησή τους κλέβουν κάτι από τη φήμη των Βερσαλλιών. 



Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου 





Η  Βιέννη στολισμένη λόγο των εορτών Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς όπου διακρίνουμε  τον έντονο  στολισμό στον οποίο δίνουν μεγάλη έμφαση. 










ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Στολισμός την νύκτα μέσα στους κεντρικούς δρόμους της ωραίας Βιέννης

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ { 5η Ημέρα ΚΑΡΛΟ ΒΙΒΑΡΙ }

-Αρχές Ιανουαρίου 2014 ένα νεαρό ζευγάρι από το Ναύπλιο  πραγματοποίησε ένα  ταξίδι « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ ».
-Κατά τις διαδρομές από το ένα κράτος στο άλλο πέρασαν και από τις πόλεις : Μπρατισλάβα και Κάρλο Βι βάρι.
-΄Ηταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι πλην όμως για την εποχή θα έπρεπε να υπήρχε το χιόνι. Το χιόνι όμως για την χρονιά αυτή άργησε.
-Θα δείτε όμως στο τέλος των φωτογραφιών του 2014 και φωτογραφίες από ένα  άλλο ταξίδι « Νοέμβριο 2010 » γονέων των παιδιών όπου σε αρκετές φωτογραφίες υπάρχει χιόνι και αλλάζει τελείως το τοπίο μάλιστα μία έχει αναρτηθεί και μπαίνοντας στο blogg φαίνεται.  

-Θα αναρτηθούν επτά (7) αναρτήσεις μία για κάθε ημέρα. ΄Ολες αυτές οι αναρτήσεις θα είναι στην ετικέτα « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ » όπου και έτσι πραγματοποιήθηκε το ταξίδι.


-Επίσης ίδιος θα είναι ο τίτλος κάθε ανάρτησης με μόνο διαφορά ως προς την ημέρα ανάρτησης ( Πρώτη-Δεύτερη-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-΄Εκτη και ΄Εβδομη ) .-


Ποιες συντάξεις γλυτώνουν το ..."κούρεμα".



Αναλυτικός οδηγός

Σημαντικός αριθμός συνταξιούχων απαλλάσσεται από τις ειδικές εισφορές. Τις μειώσεις στις αποδοχές αποφεύγουν όσοι εισπράττουν από τα Ταμεία παροχή κάτω των 1.000 €. Ανάλογο καθεστώς ισχύει για εκείνους που συνταξιοδοτήθηκαν με λίγα χρόνια εργασία και τους μεγάλους σε ηλικία. 
Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι που παίρνουν κάτω από 1.000 € τον μήνα από τα ασφαλιστικά ταμεία διασώζονται από μία σειρά ειδικών εισφορών που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται, κυρίως, για ασφαλισμένους του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ, καθώς στα δύο αυτά Ταμεία η πλειονότητα των συνταξιούχων λαμβάνει χαμηλές ή μεσαίες συντάξεις. 
Ουσιαστικά, η μεγάλη πλειονότητα των ασφαλισμένων που αποχώρησαν με λίγα έτη δουλειά(π.χ. 15ετία) και σε μεγάλη ηλικία δεν επηρεάζεται από τις περικοπές των τελευταίων χρόνων. Χωρίς μειώσεις είναι και οι συντάξεις των ασφαλισμένων που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας (καθώς εξαιρούνται από τις ειδικές περικοπές). 
Στον αντίποδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», όσοι συνταξιούχοι έχουν περάσει το «φράγμα» των 1.000 ευρώ βλέπουν μια σειρά ειδικών εισφορών -που έχουν επιβληθεί τα τελευταία έτη- αλλά και τους φόρους να… ροκανίζουν το εισόδημά τους......>>
Ειδικότερα, προβλέπονται τα εξής:

Περί της διαίτης των πατέρων

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr        "
Last updated on 
γεροντας γερμανόςΌτε η χάρις του Θεού ένευσεν εις την καρδίαν μου ίνα έλθω εις τον ευλογημένον τούτον τόπον της ησυχίας και προσευχής, ήτο Φεβρουάριος του σωτηρίου έτους 1910˙ ο πόθος μου ήτο να μεταβώ εις την Σκήτην των Καυσοκαλυβίων, όπου ήσκησεν ο συντοπίτης μου Όσιος Ακάκιος και όπου εμόναζον και μονάζωσιν εισέτι δύο αυτάδελφοι ιερομόναχοι συμπολίται μου, ων ο πνευματικός Παντελεήμων[1], οσιώτατος και εις άκρον ενάρετος, είναι και ο πρεσβύτερος ίσως των επιζώντων αγιορειτών ήδη 103 ετών γέροντας.

«Νηστίσιμα έχετε;» (Σαρακοστιανό τραπέζι στο…fast-food)

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     " 

Last updated on 
«Νηστίσιμα έχετε;» (Σαρακοστιανό τραπέζι στο...fast-food)Αληθινή Ιστορία – Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Τετάρτη βράδυ, νωρίς. Μετά από μια πολύωρη συζήτηση για επαγγελματικά θέματα, ο φίλος – συνεργάτης μου έχει τηφαεινή ιδέα: «Πάμε να τσιμπήσουμε κάτι εδώ δίπλα στα…»;
«Πού, άνθρωπέ μου;», τον ρωτάω. «Τι να φάμε;». Ξέρω ότι νηστεύει, όπως κι εγώ.
«Μην ανησυχείς, έχουν και νηστίσιμα», απαντά γελώντας.
Ακολουθώ χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Μπαίνουμε στο ταχυφαγείο (fast-food στην βαρβαρική) κι ο φίλος μου απτόητος παραγγέλνει ένα από τα νηστίσιμα πιάτα που φαίνεται να ξέρει καλά. Γαρίδες με πατάτες, όλα τηγανιτά. Ζητώ μια πατάτες σκέτη για μένα.
Ο κόσμος είναι πολύς στα ταμεία. Αναγκαστικά, πρέπει να περιμένουμε αρκετή ώρα για να έρθει η παραγγελία μας. Ο φίλος πάει να πιάσει τραπέζι κι έτσι στέκομαι μόνος εκεί, ανάμεσα στους αγνώστους και τους άδειους δίσκους που περιμένουν να γεμίσουν «με αυτές τις βρωμιές», όπως λέει και μια θεία μου τα «ετοιματζίδικα».

Σχολική βία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
Σχολική βία
του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου στο 32ο Δ. Σχ. Λάρισας – συγγραφέα
ΓΕΝΙΚΑ: Ο όρος «σχολικός εκφοβισμός και βία», περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία ασκείται σκόπιμη, απρόκλητη, συστηματική βία, με σκοπό την επιβολή και την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και εκτός σχολείου. Εκδηλώνεται με: χειρονομίες, σπρωξιές, ξυλοδαρμούς, βρισιές, προσβολές, απειλές, εκβιασμούς, καταστροφή προσωπικών αντικειμένων, σεξουαλική παρενόχληση, αποκλεισμό από παρέες και δραστηριότητες, απόσπαση χρημάτων ή αντικειμένων, που συνοδεύεται από απειλές, ή εξαναγκασμό σε αντικοινωνικές πράξεις (διαπραξη κλοπής ή βανδαλισμός).

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr      " 

Last updated on 
ΟυκρανίαΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:
-ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.

Ό διάβολος μερικές φορές κοιμάται, καί εμείς τον προκαλούμε

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Red-Eye-wallpaperΌ Θεός επιτρέπει τους πειρασμούς ανάλογα μέ τήν πνευματική μας κατάσταση.
Άλλοτε επιτρέπει νά κάνουμε ένα σφάλμα, λ.χ. μια μικρή απροσεξία, για να είμαστε άλλη φορά προσεκτικοί καί νά αποφύγουμε ή μάλλον νά προλάβουμε ένα μεγαλύτερο κακό πού θά μας έκανε το ταγκαλάκι.
Άλλοτε αφήνει τόν διάβολο νά μάς πειράζη, γιά νά μάς δοκιμάση.
Δίνουμε δηλαδή εξετάσεις καί αντί κακό ό διάβολος μάς κάνει καλό.
Θυμηθήτε τόν Γερο-Φιλάρετο πού έλεγε:

ΣΕΒΕ: «Όρθιες οι εξαγωγικές επιχειρήσεις»

ΜΕ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ 27,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

07/03/2014
Οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις για έκτη συνεχή χρονιά από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης κατάφεραν όχι μόνο να μείνουν όρθιες αλλά και να προσφέρουν το οικονομικό τους χρέος στην πατρίδα συνεισφέροντας με 15,2% στον παραγόμενο πλούτο της χώρας (ΑΕΠ), σημειώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
Σχολιάζοντας τα στοιχείων για την επίδοση των ελληνικών εξαγωγών του 2013 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο ΣΕΒΕ τόνισε πως αυτό συνιστά ένα μικρό «οικονομικό θαύμα» καθώς από το 2009 μέχρι και σήμερα οι εξαγωγές μας αυξήθηκαν συνολικά κατά 57,1%, ενώ η απόδοσή τους το 2013 συγκριτικά με το 2012 παραμένει σταθερή.

Προσάρτηση στη Ρωσία ψήφισε η Κριμαία

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

07/03/2014
Στις 16 Μαρτίου θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα στην Κριμαία για τη σχέση της με το Κίεβο.





ΟΔΔΗΧ: ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ 2014

ΣΤΟ 5% ΤΟ ΣΠΡΕΝΤ ΤΟΥ 10ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ

07/03/2014
Εφικτή θεωρεί την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές το 2014 ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), Στυλιανός Παπαδόπουλος, ο οποίος προέβλεψε ότι η αξιολόγηση της χώρας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης θα είναι ανοδική.

Δώρο στην πεθερά, Αρσενικός παπαγάλος, Γιατί οι ξανθιές δεν κρατάνε το κινητό τους ανάποδα;, Πως θα πει ένας Καρδιτσιώτης το "τρέχει η βρύση θείο";, Δεν την πίστευε..., Παντρευτήκανε! , Διάλογος μεταξύ πατέρα και γιου..., Οι αποστάσεις, Νύχτα γάμου.

O Λαγός και το Λιοντάρι, Ελέφαντας vs Καμήλα, Το αρνί και το λιοντάρι



  • O Λαγός και το Λιοντάρι
    Ένας Λαγός είχε την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζει πάνω σ ένα δένδρο. Η συμπεριφορά του παραξένευε τ...

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Λατρεύω τα κεράσια, ΤΙ ΚΟΙΝΟ ..., Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Ήταν μια ξανθιά σε έναν ουρανοξύστη και κοίταζε κάτω.
Βλέπει έναν άνθρωπο καθισμένο σε ένα παγκάκι και φυσικά τον βλέπει μικρό λόγω της απόστασης.
Κατεβαίνει μερικούς ορόφους, ο άνθρωπος φαίνεται πιο μεγάλος.
Κατεβαίνει και άλλο, τον βλέπει ακόμα μεγαλύτερο.
Κατεβαίνει κι άλλο, βγαίνει από τον ουρανοξύστη και πάει και τον αγκαλιάζει.
Αυτός την ρωτά έκπληκτος:
- Συγνώμη, με ξέρετε;
- Πώς, από τόσο δα μικρούλη!

Τα υπόθετα


Ο φίλος μας πηγαίνει στο γιατρό με δυσκοιλιότητα 10 ημερών. 
- Γιατρέ μου θα σκάσω. Δεν μπορώ να χέσω. 
- Πάρε αυτή τη συνταγή με υπόθετα από το φαρμακείο, ένα υπόθετο κάθε βράδυ και έλα σε τρεις μέρες να σε δω. 

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ


  

>
> =

Απολαύστε χορευτικό!!!
  FN

>
>
>
>
>

>

>


> >>


   http://sorisomail.com/email/74298/como-se-danca-o-merengue.html

> >>

> >>
--

> > >
> >>

> >>

ΠΗΓΗ :   E-MAIL   EK  Efenpress NEWS ONLINE
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Efenpress NEWS ONLINE
sv1salfa@gmail.com
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ