ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ AIR CONDITION ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


ΠΗΓΗ : Votegreece.gr


0
air condition
Όταν καθόμαστε στο αυτοκίνητό μας και βάζουμε μπροστά τη μηχανή, συχνά, χωρίς σκέψη, ενεργοποιούμε και το air-condition.
Κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, βάζουμε την υγεία μας, καθώς και η υγεία των ανθρώπων γύρω μας, σε κίνδυνο.

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ


AddThis Sharing Buttons
23
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Πλάτων-ψυχή
Είναι γνωστό πως ο πλατωνικός έρως υπήρξε αντικείμενο αντιλογιών, αμφισβητήσεων και, κυρίως, αιτία παρεξήγησης των βασικών απόψεων της σκέψης του μεγάλου αθηναίου φιλοσόφου. Ουσιαστική εξέτασή του υποχρεώνει το μελετητή του Πλάτωνα να εγκύψει προσεκτικά σε όλο του το έργο, για να ιχνεύσει έτσι την πραγματική φύση του ερωτικού στοιχείου, τόσο στις συμπαντικές, όσο και στις ανθρωπολογικές του διαστάσεις.

12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1994. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

 
77
 
0
αγιος παισιος 12 ιουλιου
Βίος Αγίου Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
Ημερομηνία εορτής: 12/07 καθε χρόνο (1924 – 1994).
Ο Όσιος πατήρ Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε από ευλαβείς γονείς, τον Πρόδρομος και την Ευλαμπία Ενζεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας στις 25 Ιουλίου του 1924 μ.Χ., λίγες μέρες πριν από τη φυγή των Φαρασιωτών από την πατρώα γη για την Ελλάδα. Στη βάπτισή του, ο Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης (βλέπε 10 Νοεμβρίου), ο πλήρης ημερών και αγιότητος βίου κοσμούμενος ιερέας των Φαράσων, τον ονόμασε Αρσένιο, «για να τον αφήσει καλόγερο στο πόδι του», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παιδιά Ίντιγκο, Παιδιά Κρύσταλλα και Παιδιά Ουράνια Τόξα

ΠΗΓΗ : " http://newsone.gr/paraxena/1100603-paidia-intigko-paidia-kristalla-kai-paidia-ourania-toxa  " 

23
23Google +0
Παιδιά Ίντιγκο, Παιδιά Κρύσταλλα και Παιδιά Ουράνια Τόξα



Tα τελευταία χρόνια κάτι αλλάζει στις … αφίξεις νέων ψυχών στη Γη.

Σύμφωνα με κάποιες μεταφυσικές θεωρίες και μαρτυρίες που όλο και πληθαίνουν πολλά από τα παιδιά που γεννιούνται τα τελευταία χρόνια ανήκουν σε ένα πιο εξελιγμένο είδος, έρχονται με συγκεκριμένη αποστολή και γι αυτό είναι προικισμένα με ξεχωριστές ικανότητες και ταλέντα. Τα ονομάζουν Παιδιά Ίντιγκο, Παιδιά Κρύσταλλα και Παιδιά Ουράνια Τόξα.

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

20/07/2016
Σχεδόν αμετάβλητα παρέμειναν τα κριτήρια χορήγησης δανείων προς τις μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις (ΜΧΕ), σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2016, εξέλιξη σύμφωνη με τις προσδοκίες που είχαν διατυπωθεί στην έρευνα του προηγούμενου τριμήνου.
Επιπλέον, οι τράπεζες πιστεύουν ότι τα κριτήρια θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο και κατά τη διάρκεια του γ΄ τριμήνου του 2016.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

 
98
 
0
γεροντας παισιος με παιδια
Φεβρουάριος του 1988.
Στις Καρυές κάνει αρκετό κρύο. Έχει σημαντικό υψόμετρο. έχει και υγρασία που δυσκολεύει τα πράγματα. Σήμερα όμως είναι ξερός ο καιρός. Έχει κι ένα αεράκι που αν είσαι καλά ντυμένος το απολαμβάνεις. Είναι απόγευμα. Μόλις έπεσε ο ήλιος πίσω από το βουνό.Προχωρούμε στο μονοπάτι μαζί με τον π. Παΐσιο. Στον δρόμο συναντούμε τον π. Καλλίνικο από τη Σκήτη του Κουτλουμουσίου. Φθάνουμε στο ξύλινο γεφυράκι του. Γύρω μας φουντουκιές γυμνές χωρίς φύλλα. Μόνο κλαδιά.

ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

 
78
 
0
αυτοκτονίες
Αυξάνονται οι αυτοκτονίες στην χώρα μας, χρόνο με τον χρόνο.
Η αυτοκτονία αποτελεί μια προσωπική απόφαση-επιλογή του ατόμου για τη συνέχιση της ύπαρξής του: καλείται να κρίνει εάν οι συνθήκες, εξωτερικές ή εσωτερικές, της ζωής του αξίζουν τη συνέχισή της. Το 2011 καταγράφηκαν επισήμως στη χώρα μας 477 αυτοκτονίες, εκ των οποίων οι 393 αφορούσαν άνδρες και οι 84 γυναίκες, ενώ την ίδια χρονιά οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση της τάξης του 26,52% σε σχέση με το 2010 και στην κατηγορία των γυναικών η αύξηση έφθασε το 104,8%!.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ



                                                                                                         Αθήνα,  13  Ιουλίου 2016


                                 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Πάνω από 500.000 νέα περιστατικά καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου έχουμε κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα η ασθένεια σκοτώνει περισσότερα από 200.000 άτομα που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία!
Σύμφωνα με τους επιστήμονες  το καρκίνωμα εκ πλακωδών κυττάρων της περιοχής Κεφαλής και Τραχήλου αποτελεί την κυριότερη αιτία θανάτου και αναπηρίας σε πολλά μέρη του κόσμου.
Μάλιστα τα τρία τέταρτα των κρουσμάτων του στοματικού καρκίνου  θα μπορούσαν  να είχαν αποφευχθεί, αν οι ασθενείς σταματούσαν το κάπνισμα και το αλκοόλ!
Η ραγδαία αύξηση της ασθένειας έχει θορυβήσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα καιτο 2015 η International Federation of Head and Neck Oncologic Societies (I.F.H.N.O.S.) όρισε την 27η Ιουλίου  ως τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, την  ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 8 το πρωί, η  Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (www.haoms.org
 
) διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50)  Ενημερωτική και Επιστημονική Ημερίδα κατά του Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 «Δυστυχώς η αύξηση των νέων κρουσμάτων είναι αλματώδης σε μικρότερες ηλικίες τα τελευταία χρόνια και η παγκόσμια κοινότητα  χάνει ανθρώπους παραγωγικής ηλικίας» τονίζει  ο καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και  Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας» κ Νικόλαος Παπαδογεωργάκης.

Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα

Η Ζωή συμβαίνει στο Εδώ και Τώρα


AddThis Sharing Buttons
2
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Ελύτης
Margot Anand: Όλες οι ιδέες μας για κάποιο μελλοντικό παράδεισο είναι ψευδαισθήσεις που εμποδίζουν την αφύπνισή μας στο παρόν, στο εδώ και τώρα.

Σφουγγαράκης



Μια φορά πήγαν τρία παιδιά στον διευθυντή του σχολείου. Ρωτάει τον πρώτο ο διεθυντής:
- Εσύ τι έκανες;
- Πέταξα το σφουγγαράκι στα σκουπίδια.
Ρωτάει τον δεύτερο: