ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τα συστατικά των αγαπημένων μας ξηρών καρπών που προστατεύουν την υγεία μας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Τα συστατικά των αγαπημένων μας ξηρών καρπών που προστατεύουν την υγεία μας
Το κλειδί της μακροζωίας είναι μία χούφτα ξηροί καρποί την ημέρα, σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το Ίδρυμα Καρκίνου Dana-Farber και το Νοσοκομείο Brigham & Women, στη Βοστώνη, που πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη σχετική μελέτη και δημοσιεύεται στην «Ιατρική Επιθεώρηση της Νέας Αγγλίας».

ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ “ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ” ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma.gr   "

ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
H αντίδραση στην “πυρηνική” Τουρκία – Στρατιωτική δράση ή ισοδύναμη ενέργεια; 
Η Ελλάδα, από την στιγμή που το Κοινοβούλιο της Ιαπωνίας εγκρίνει το άρθρο για τον εφοδιασμό του πυρηνικού εργοστασίου που θα κατασκευάσει γαλλο-ιαπωνική κοινοπραξία στην Μερσίνα με χρησιμοποιημένο σε ατομικές βόμβες καύσιμο του πυρηνικού αντιδραστήρα, κάτι που ανοίγει το δρόμο για απόκτηση πυρηνικών όπλων θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα την οποία πάση θυσία θα πρέπει να εμποδίσει να γίνει πράξη.

Άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος και ΗΠΑ όπου επιχειρούν τα CV-22!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

Άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος και ΗΠΑ όπου επιχειρούν τα CV-22
Στην άσκηση συμμετέχουν  και 3  αεροσκάφη των ΗΠΑ τα περίφημα CV-22   όπου οι Έλληνες Καταδρομείς θα επιχε577153_ιρήσουν νύχτα και μέρα
Η άσκηση διεξάγεται από το ΓΕΑ, μεταξύ τμημάτων Ειδικών Επιχειρήσεων της Ελλάδος και τμη528062μάτων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Ποιοί θέλουν η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, να χάσει την ελληνικότητα της; Ποιοί δέν θέλουν να κυματίζει η Ελληνική σημαία;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "


‘Οι σημαίες της Ελλάδας κυματίζουν πάνω στα όρη της’
Όλα δείχνουν, ότι το χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά, έτυχε ευρύτερου ενδιαφέροντος (καθως δεχθήκαμε ασυνήθιστο αριθμό μυνημάτων) .
Στο πλαίσιο αυτό μας δόθηκαν επιπλέον στοιχεία που εντείνουν την ανησυχία ότι μπορεί η υπόθεση αυτή να υποκρύπτει μεγαλύτερης έκτασης ζητήματα που θα αναδειχθούν με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ίδιας αιγυπτιακής εφημερίδας Αl-Shaab Al-Jadid (O Νέος Λαός), υποστράτηγος του Αιγυπτιακού στρατού Αχμέντ Ρατζάϊ Ατέγια (Ahmed Ragai Atteyia) προσέφυγε στην Αιγυπτιακή Δικαιοσύνη προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατά «της καταπάτησης γαιών του Σινά» από την Μονή.

Ουρές στη ρωσία για να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

 Ουρές στη ρωσία για να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα
Παρά το πολικό ψύχος οι Ρώσοι συνωστίζονται σε ουρές για να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα της Αγιορειτικής Ι. Μονής του Αγίου Παύλου.
 
( Σχετικό video  σελίδα της Πηγής της ανάρτησης ).
 

Η τρομοκρατία πάει Ολυμπιάδα; Πόσο ασφαλείς θα είναι οι χειμερινοί αγώνες;

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma.gr    "

Η τρομοκρατία πάει Ολυμπιάδα
Γράφει ο
Βασίλης Γιαννακόπουλος, γεωστρατηγικός αναλυτής*
Μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) της νότιας Ρωσίας προκάλεσαν σοκ και έντονη ανησυχία τόσο στους διοργανωτές των αγώνων όσο και στους Ρώσους πολίτες. Το Βόλγκογκραντ συνιστά βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κόμβο, και ως εκ τούτου, η επιλογή του από τους τρομοκράτες έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία.
 

Πληθαίνουν τα σημάδια …Μισή ντουζίνα τα μαχητικά των Τούρκων στο Αιγαίο !

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

Μισή ντουζίνα τα μαχητικά των Τούρκων στο Αιγαίο

Κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο !

Κάποτε κάποιοι έλεγαν ότι οι Στρατηγοί κάνουν κουμάντο στο Αιγαίο και στέλνουν τα μαχητικά τους στο Αιγαίο να αμφισβητήσουν  την ειρήνη των ψαριών του Αιγαίου !
Σήμερα που οι Στρατηγοί  ειναι στα μπουντρούμια από τους αδιάφθορους πολιτικούς της Τουρκίας που φαίνεται όμως οτι καλόμαθαν στο μπαξίσι ..Ποιος στέλνει τα Τούρκικα να πετάνε Οπλισμένα στο Αιγαίο ; Τώρα ούτε οι δικοί μας Πολιτικοί της ηττοπάθειας και της πολιτικής να δώσουμε μερικά στρέμματα για να έχουμε την ησυχία  μας  δεν το πιστεύουν πια !

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr      "

η αξια του ανθρωπου
Ένας καθηγητής κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ρώτησε τους μαθητές: «Ποιός θέλει αυτό το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ;»
Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι. Τότε ο καθηγητής το τσαλάκωσε και ξαναρώτησε… «Υπάρχει κάποιος που θέλει ακόμη αυτό το τσαλακωμένο χαρτονόμισμα;»

ΡΩΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ. VIDEO

ΠΗΓΗ : " Votegreece.gr      "

πειρατες
Σε εφιάλτης κατέληξε η επιδρομή Σομαλών πειρατών όταν στην προσπάθειά τους να καταλάβουν Ρώσικο πολεμικό πλοίο έπεσαν στην αντίληψη των Ρώσων ναυτών.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΟΛ ΠΟΡΤΕΡ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 66 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

Διαβάστε το,πολύ ενδιαφέρον.Φαίνονται οι μεγάλες αντιθέσεις.΄Αλλοι πεινούσαν και άλλαν ήταν χλιδάτοι.Μερικοί  έβγαζαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό ..."για παν ενδεχόμενο" και οι ναυτικοί και οι μετανάστες παππούδες μας (δύο εξ αυτών ήταν και οι παππούδες μου,ο πατέρας της Μάνας μου και ο πατέρας του Πατέρα μου) έστειλαν τα χρήματά τους στην Πατρίδα με εμβάσματα για να ζήσει η οικογένειά τους.΄Αλλοι,επίσης πέθαιναν στους δρόμους  και άλλοι γλεντούσαν και έτρεχαν σε ταξίδια αναψυχής σε θάλασσες και  εξωτικά νησιά.Κι όλα αυτά λίγο πριν από τον εμφύλιο,λίγο μετά από την κατοχή.
Τα λέει  ο Αμερικανός  απεσταλμένος διπλωμάτης Πόλ Πόρτες που συνέταξε έκθεση για την κατάσταση στην Ελλάδα,την οποία οι Αμερικάνοι ήθελαν στην επιρροή τους για  τους γνωστούς γεωστρατηγικούς  λόγους.
 
ΠΗΓΗ :
smountzouris@gmail.com
Δείτε τώρα παρακάτω...
Subject: Fwd: 66 χρονια πριν
 


 
cid:1.1544019896@web172201.mail.ir2.yahoo.com
Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος. Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω.
Γράφει ο Πόρτερ.

Πώς να συλλέξετε βρόχινο νερό για τον κήπο σας με λιγότερα από 100 ευρώ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

πως-να-συλλέξετε-βρόχινο-νερό-για-τον-κήπο-σας-με-λιγότερα-από-100-ευρώΤα συγκεκριμένα βαρέλια συλλογής βρόχινου νερού κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ και μπορείτε να το κατασκευάσετε μόνοι σας με ευκολία. Λειτουργεί, όμως, με την ίδια αποτελεσματικότητα με αυτή των ακριβών βαρελιών του εμπορίου. Στην συνέχεια του άρθρου θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για την κατασκευή του, ώστε να είστε σε θέση να ξεκινήσετε να συλλέγετε βρόχινο νερό στην αμέσως επόμενη βροχόπτωση.

Δραματικές οι ελλείψεις στον αριθμό των μελισσών για τις Ευρωπαϊκές Καλλιέργειες – Οι καλλιέργειες παραγωγής βιοκαυσίμων η βασική αιτία

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "

δραματικές-οι-ελλείψεις-στον-αριθμό-των-μελισσών-για-την-επικονίαση-των-καλλιεργειώνΣύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σε περισσότερες από τις μισές χώρες της Ευρώπης, ο αριθμός των μελισσών δεν επαρκεί για την επικονίαση των καλλιεργειών.
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η δραστική αύξηση στην ποσότητα των καλλιεργειών που προορίζονται για την παραγωγή βιοκαυσίμων οδήγησε σε μία μαζική αύξηση της ανάγκης για επικονίαση. Η συγκεκριμένη έλλειψη είναι ιδιαίτερη έντονη στη Βρετανία, όπου πλέον διαθέτει μόλις το ένα τέταρτο του απαιτούμενου αριθμού μελισσών. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αγριομέλισσες και hoverflies (σ.σ. pentapostagma.gr– είδος άγριου επικονιαστή μεταξύ μέλισσας και μύγας) αναπληρώνουν εν μέρει το μεγάλο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ !!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "

Λίγο παλιό και έχει ξαναμπεί, αλλά πραγματικά αξίζει να το διαδώσουμε για να το δει όλος ο κόσμος το βίντεο αυτό. Τολμώ να πω ότι οι πολίτες τις Ευρώπης σε πολλές περιπτώσεις κάνουν των αγώνα του σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι εμείς στη Χώρα μας.

Διευκρινήσεις της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. αναφορικά με την επιστροφή της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης.


Επειδή η Ομοσπονδία μας κατακλύζετε καθημερινά από τηλεφωνήματα συναδέλφων, εν ενεργεία και συνταξιούχων, επί του θέματος που ανέκυψε πρόσφατα για την διεκδίκηση της επιστροφής της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης των τριών τελευταίων ετών (2011-2013) και ύστερα από σχετικό ερώτημα που θέσαμε στον νομικό μας Σύμβουλο - Δικηγόρο κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗ Ρήγα, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα

Η Τουρκία παρήγγειλε το “μίνι” αεροπλανοφόρο: Πόσος χρόνος μας μένει;

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

αεροπλανοφόρο
Την στιγμή που η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του κακοποιού, ομολογημένα στελέχους του ΠΑΣΟΚ, πρώην αναπληρωτή διευθυντή της ΓΔΕ Α.Κάντα και έχει παγώσει εδώ και δέκα χρόνια, σχεδόν τα προγράμματα άμυνας, η Άγκυρα απλά ετοιμάζεται για το αναπόφευκτο: Την προσπάθεια κατάκτησης ελληνικού εδάφους.

Πόλεμος λόγω της κρίσης; Μια συζήτηση που γίνεται όλο και συχνότερα πλέον

ΠΗΓΗ: "   pentapostagma.gr     "

Πόλεμος λόγω της κρίσης
Πριν λίγες ημέρες το κεντρικό άρθρο των Financial Times που προέβλεπε ακόμη και παγκόσμιο πόλεμο μέσα στο 2014 παραξένεψε ίσως κα να σόκαρε πολλούς. Δυστυχώς η συζήτηση περί πολέμου ως αποτέλσμα της τραγική οικονομικής κρίσης -που δεν είναι ελληνική υπόθεση- έχει αρχίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Όχι από δημοσιογράφους που θα μπορούσαν εύκολα να κατηγορηθούν για υπερβολές με στόχο τον εντυπωσιαμό.

“Ο Νίξον έπεσε γιατί είπε όχι σε τουρκική εισβολή στη Κύπρο” – Ποιος Τούρκος το υποστηρίζει

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma. gr    "

Ο Νίξον έπεσε γιατί είπε όχι σε τουρκική εισβολή στη Κύπρο
Μια νέα εκδοχή για μια πτυχή της εισβολής του Αττιλα στην  Κύπρο – που βέβαια θα περάσει από τη βάσανο της ιστορικής έρευνας για να ληφθεί σοβαρά υπόψη – παρουσιάζει ένας στενός συνεργάτης του πρώην Προέδρου της Τουρκίας, Οζάλ σύμφωνα με την εφημερίδα  Takvim.

«Μυστικά» εργαστήρια κάτω από τη Γη: Μοιάζουν να βγήκαν από ταινίες επιστημονικής φαντασίας

ΠΗΓΗ : "      pentapostagma.gr      "

Η μελέτη του σύμπαντος και η παρατήρηση του από τους αστρονόμους απαιτεί ανοιχτό χώρο και τηλεσκόπια. Ομως, για να κατανοήσουμε τα σαφώς λιγότερα ορατά, αλλά πολύ σημαντικά, μέρη του σύμπαντος , όπως τα νετρίνα και η σκοτεινή ύλη, οι επιστήμονες κινούνται μάλλον υπογείως.

Όταν πήγαν να ακουμπήσουν τους εγχώριους ολιγάρχες για τις μίζες των δις στα εξοπλιστικά “απέδρασε” ο Ξηρός!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

xristodoulos5701
Kοίτα ρε κάτι συμπτώσεις!
Όταν ακουμπήσανε την ελίτ της εγχώριας διαπλοκής, η οποία εμπλέκεται σε εμπόριο όπλων-μια χούφτα νταβατζήδες-ξαφνικά ανακαλύψαμε τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη, τον μιζαδόρο Μισέλ και το κρεσέντο απογειώθηκε με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, του ρουκετάκια.

Πολικό ψύχος σε Η.Π.Α και Καναδά: – 38 βαθμοί Κελσίου στο Κεμπέκ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

πολικός-στρόβιλος-Η.Π.Α-ΔευτέραΜεγάλα τμήματα των Η.Π.Α αναμένεται να αντιμετωπίσουν ακόμη πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς νέος «πολικός στρόβιλος» θα οδηγήσει τις επόμενες ημέρες σε χαμηλές θερμοκρασίες- ρεκόρ.
Χειμερινές καταιγίδες έχουν ήδη καλύψει ολόκληρες περιοχές του Καναδά και των βορειανατολικών Η.Π.Α με στρώμα χιονιού που φθάνει έως και τα 2 μέτρα σε ύψος.

SOS : Δυτικά της Κρήτης θα καταστραφούν τα χημικά της Συρίας !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Δυτικά της Κρήτης θα καταστραφούν τα χημικά της Συρίας
Στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κρήτης αναμένεται να εξελιχθεί πάνω σε ειδικά δεξαμενόπλοια η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Η αποκάλυψη-βόμβα για την τοξική που αγγίζει και την Κρήτη, έρχεται μέσω του BBC το οποίο ακολουθεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία μεταφοράς και καταστροφής του οπλοστασίου που έχει ξεκινήσει ήδη υπό τον συντονισμό των Ηνωμένων Εθνών και του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χρήσης Χημικών Όπλων.

Εμφυτεύματα της NSA σε iPhone.

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr    "

NSAspyoniPhoneΟ χάκερ Jacob Applebaum, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τις αποκαλύψεις Wikileaks, αποκάλυψε ότι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, NSA διαθέτει πλήθος «εμφυτευμάτων», όχι μόνο στο λογισμικό αλλά και στο υλικό υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων για να παρακολουθεί χρήστες.
Ανάμεσά τους και ένα το οποίο χρησιμοποιείται για iPhone από το 2008. Το αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσίασε ο “ioerror” αναφέρεται σε μια μέθοδο που προϋποθέτει φυσική πρόσβαση στην συσκευή.
Δείτε το βίντεο -μετά το 44ο λεπτό, ο Applebaum αναφέρεται στα επίμαχα εμφυτεύματα και στο πρότζεκτ DROPOUT JEEP που αφορά στο iPhone. Η κερκόπορτα θα επέτρεπε την «εμφύτευση» λογισμικού που έδινε την δυνατότητα να ανακτηθούν αλλά και να σταλούν από απόσταση αρχεία από και προς την συσκευή.

CIA: Υπάρχει αρκετό ουράνιο στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

Υπάρχει αρκετό ουράνιο στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων
Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων, είχε και τη συλλογή δεδομένων για ορυκτά και ενεργειακούς πόρους σε όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές και τη χρήση τους.

Δεν άλλαξε λάδια, Το άκρον άωτον, Ναπολεων



  • Δεν άλλαξε λάδια
    Στη κλινική γεννά η 20χρονη γυναίκα ενός 80χρονου. Η νοσοκόμα με το που γεννά η γυναίκα του, κρατώντας το βρ...

Υπουργείο Γεωργίας 2001, Το μαυράκι και η νέα του μητέρα, Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που λέει μια ξανθιά όταν μάθει ότι είναι σίγουρα έγκυος

Για λόγους ηθικής τάξεως δεν επιτρέπονται τα σχόλια για την εικόνα ( εάν όμως παραβούμε αυτό λόγω της αστειότητας των εικόνων ) άραγε μέσα στο κρύο  μπορεί !!!



  • Υπουργείο Γεωργίας 2001
    Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έρχονται ΛΙΓΟ καθυστερημένοι στον χώρο εργασίας τους , να κινούνται στα δεξιά των ...

Συμβαίνει συνέχεια, Παράλληλη σκέψη, Μαϊμού η αλανιάρα !




  • Συμβαίνει συνέχεια
    Ο σύζυγος κάθεται στο σαλόνι και διαβάζει εφημερίδα. Ξαφνικά πέφτει το μάτι του σε ένα άρθρο που μιλάει για το ...

Ο λαγός και ο λύκος, Η Βαρηκοΐα..., Η έμπειρη νύφη...



  • Ο λαγός και ο λύκος
    Ο βασιλιάς του δάσους ( το λιοντάρι) έκανε κάποτε πρωθυπουργό το λαγό με απόλυτες εξουσίες . Ο λαγός φωνάζει αμ...

Ο Μπόμπος και οι σοκολάτες, Για ξανθιές, Τοτός!



Ο ΤΑΥΡΟΣ



Μια κυρία πηγαίνει στο Γιατρό. 

ΜΕΓΑΛΕΣ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ. - Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Δυο ψεύτες ανταγωνίζονται. 
- Βλέπεις εκείνη την μύγα πάνω στο καμπαναριό;
- Όχι, λέει ο δεύτερος. Αλλά ακούω τα βήματά της.
 

Τι να κάνεις χωρίς φίλους;

 

Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο.

ΤΑΞΙΔΙΑ : ΙΝΔΙΑ - ΝΕΠΑΛ ( ΠΟΚΑΡΑ ) - ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Versus Travel - Newsletter

12:55 μ.μ. (Πριν από 4 ώρες)
προς Εμένα
Μέσω e-mail.

Νέα ταξίδια με μοναδικές παροχές Versus!

Συνεχίζουν την απεργία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
10/01/2014
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τις 17 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ) αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας στις 13, 14, 15, 16 και 17 Ιανουαρίου 2014.