ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Αυτή είναι η Ασιάτισσα που πιάσανε στο Πεδίο του Άρεως για εμπρησμό (Φώτο)

 


 7 Αυγούστου 2021
 

Μετά από καταγγελίες περίοικων και διερχόμενων συνελήφθη μια ύποπτη γυναίκα η οποία ανακρίθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης
Η γυναίκα που συνελήφθη κι έβαλε φωτιά είχε πάνω της οκτώ αναπτήρες και δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.


ΠΗΓΗ :  


Η ΠΟΑΣΑ συγχαίρει το σύνολο των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία

 ΛΟΓΙΑ του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου.


Η ΠΟΑΣΑ συγχαίρει το σύνολο των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα ,όπως επίσης και τους υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ και το Λιμενικό Σώμα, για την υπέρμετρη αυταπάρνηση και επαγγελματική ευσυνειδησία που επέδειξαν και επιδεικνύουν προκειμένου να δαμάσουν έναν αδυσώπητο εχθρό όπως είναι οι πυρκαγιές Την ώρα αυτή, ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους μας πρέπει να υπάρχει συστράτευση και κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του οικολογικού, οικονομικού αλλά και ανθρώπινου ολέθρου Τώρα αποδεικνύεται έμπρακτα πόσο άνθρωποι είμαστε, πόσο μπορούμε να συνεισφέρουμε στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και πόσο οι κυβερνώντες αλλά και η αντιπολίτευση μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες, για την πατρίδα, καταστάσεις Εμείς ,οι απόστρατοι των ΣΑ ,είμαστε ήδη μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό Έναν ΑΓΩΝΑ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,έναν ΑΓΩΝΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τους προσφέροντας οικίες για τους πληγέντες από τις Πυρκαγιές

 


Αγαπητοί συνάδελφοι - συμπολίτες στην δύσκολη κατάσταση που περνούν συνάνθρωποί μας λόγω των πολλών πυρκαγιών δύο ( 2 ) συνάδελφοι ήταν οι πρώτοι οι οποίοι προσέφεραν οικίες προκειμένου εξυπηρετηθούν συνάνθρωποί μας.

α) ΔΡΙΒΑΚΟΥ Δέσποινα

β) ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Εδώ πρέπει να τονισθεί η  άμεση κατανόηση των ανθρώπων αυτών για την προσφορά τους και το ότι η μεν ΔΡΙΒΑΚΟΥ Δέσποινα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και ο ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος Απόστρατος  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ δεν είναι τυχαίο.

Είμαστε ένα Σώμα που όσοι υπηρετούν - υπηρέτησαν έχουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία όταν συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας επαινεί τις ενέργειες αυτές. Επίσης όταν θα είναι ο κατάλληλος χρόνος και με συντονισμένες κινήσεις θα βοηθήσει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές όπως έχει κάνει και κατά παρελθόν.

Τώρα προέχει να σταματήσουν οι Πυρκαγιές.

Ευχόμαστε όσο είναι δυνατόν λιγότερη ζημιά στις οικίες  στο περιβάλλον  και γρήγορη κατάπαυση  των  Πυρκαγιών. -




ΦΩΤΙΕΣ : ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ. ¨ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "

 


https://www.facebook.com/100007788065009/posts/2946251578977749/

Ακούγοντας για συλλήψεις εμπρηστών βλέποντας την εικόνα αυτή  

ΤΙ ΕΧΕΤΕ  ΝΑ ΠΕΙΤΕ ;  

Είναι ΟΛΑ αυτά τυχαία 

Κατά τα άλλα κριτική διάφορη για όλα τα θέματα εκ του ασφαλούς καθήμενοι στον καναπέ μας.

ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ.

Το ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν καεί καμία κουβέντα.

Το ότι δεν έχει καεί άνθρωπος σημαίνει επιτυχία.