ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας: Οι αλλαγές που έρχονται για το 2017 – Ποιοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

29
Likes
Facebook29TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και τα τέλη κυκλοφορίας για να περιορίσει τη μεγάλη απόκλιση από τον στόχο των δημοσίων εσόδων...
f358f2f1fe3dce64733f42d2ecf81c41_l
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και τα τέλη κυκλοφορίας για να περιορίσει τη μεγάλη απόκλιση από τον στόχο των δημοσίων εσόδων και να αποφύγει τον «κόφτη».

Από το 1868 έχει βρεθεί πετρέλαιο στην Ελλάδα – Διαβάστε ολόκληρη την Έκθεση του Πανεπιστημίου Αθηνών

326
Likes
Facebook326TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι η Ελλάδα έχει πολύ πετρέλαιο. Είναι ελάχιστα γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς είχε...
_1
Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι η Ελλάδα έχει πολύ πετρέλαιο. Είναι ελάχιστα γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς είχε δημιουργήσει ομάδες ερευνών του υπεδάφους της Ελλάδος. Τα αποτελέσματα των ερευνών ήταν ότι η Ελλάς είναι πλουσιότατη σε σημαντικά υλικά υπεδάφους. Ο σχετικός φάκελος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το γραφείο του, όπως μυστηριωδώς πέθανε και ο τότε πρωθυπουργός. Είναι όμως ελαχιστότατα γνωστό ότι βρέθηκε πετρέλαιο στην Ελλάδα το 1867 – 1868.

Η ζώνη ασφαλείας.

Ήταν μία ξανθιά και οδηγούσε στην παραλιακή...
Ξαφνικά την σταματάει ένας αστυνομικός:

Σπύρος Καγιαλές: Ο ήρωας που έκανε το κορμί του ιστό της σημαίας…


Σπύρος Καγιαλές: Ο ήρωας που έκανε το κορμί του ιστό της σημαίας…

    Γεννήθηκε το 1872. Η μητέρα του Μαρία, το γένος Ορνεράκη, ήταν από τα Σφακια. Ο πατέρας του Δημήτρης, καταγόταν από τη Γραμβούσα.
    Ο Καγιαλές καταγόταν από ιστορική οικογένεια. Όλοι οι άνδρες της οικογένειας έλαβαν μέρος σε όλους τους αγώνες της εποχής τους για τηνΕλευθερία και την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο πατέρας του ήλθε νωρίς, μαζί με την οικογένειά του, από τα Καμπιά και εγκαταστάθηκε στην οδό Λάκων, στη Χαλέπα. Όταν αργότερα εγκαταστάθηκαν εκεί και τα παιδιά του με τις οικογένειές τους, ολόκληρη η γειτονιά αποκλήθηκε «Καγιαλεδιανά».

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Φαίνεται πως ο Καμένος έχει την συνήθεια να βάζει την τσίχλα πίσω από το αυτί, για να την μεταχειρίζεται σε κάθε ευκαιρία!
Από την άλλη μεριά, φανταστείτε ΥΕΘΑ κανέναν από αυτούς με τον Βελουχιώτη σε πίνακα ή τον Λένιν σε προτομή στο γραφείο…  ΦΡΙΚΗ !!!!!
    Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή πλέον στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους μισθούς των ένστολων, έδωσε ο Πάνος Καμμένος.
    Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας βρέθηκε τη Δευτέρα στοΚαστελόριζο, για τα εγκαίνια 17 οικιών στέγασης προσωπικού.

Παροχές προς το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς



Παροχές προς το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς

   Μελέτησα τις ημερομηνίες, και αβίαστα έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν επιθυμούν την ευρεία συμμετοχή τυχόν δικαιουμένων.
   Διότι.
   Το ΓΕΣ «κλωσσούσε»» το θέμα από τις αρχές Ιουλίου.( δες τα σχετικά του εγγράφου )
   Το έγγραφο του ΓΕΣ υπογράφηκε την 31 Αυγούστου.
   Στους αποδέκτες ( ΕΑΑΣ) έφτασε  την 2 Σεπτεμβρίου.
   Η ΕΑΑΣ ενημέρωσε για το επείγον, την 5 Σεπτεμβρίου.
   Εξ αρχής, η ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών είχε πολύ στενά περιθώρια.
   Επομένως, βγάζω σαν συμπέρασμα οτι η χαρακτηριστική ολιγωρία του ΓΕΣ/ΔΜΣΠΡΟ, πιθανόν να οφείλεται στην επιδίωξη να μην πάρουν μέρος σε μεγάλο βαθμό οι απόστρατοι αξιωματικοί.
   Ξέρουμε καλά πώς λειτουργεί το σύστημα!
    Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
    Σας προωθώ το ακόλουθο μήνυμα που λάβαμε ΣΗΜΕΡΑ (!!) από την ΕΑΑΣ / (Έδρα) και το οποίο απευθύνεται προς όλα τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ.
    Το μνημονευόμενο ως σχετικό έγγραφο του ΓΕΣ (Φ.800/8 κλπ) σας έχει κοινοποιηθεί με προηγούμενο e.mail μας, της 5.9.2016.
    Από ότι είδα {συσχέτιση ημερομηνιών των (α) & (β) σχετικών} στο έγγραφο αυτό του ΓΕΣ, η ιδιαίτερη στενή προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, δεν φαίνεται να στηρίζεται σε εύλογο επιχείρημα και, απορώ, προς τί όλη αυτή η σύντμηση σε διάστημα 2-3 ημερών! Μα είναι όλοι οι τυχόν δικαιούμενοι με το laptop κλπ στο χέρι! Η πλειονότητα τουλάχιστον 
    ΕΑΑΣ Βόλου.

«ΤΡΥΠΑ» ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ

ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑ 95 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

07/09/2016
Απόκλιση 2,3% εμφάνισε τον Αύγουστο, το σύνολο των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού, καθώς διαμορφώθηκε σε 4,083 δισ. ευρώ έναντι στόχου 4,178 δισ. ευρώ.