ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η «Ελιά της Όρσας»: Ένα δέντρο 2500 ετών που επιβιώνει από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας μέχρι σήμερα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.9.15 | 
 Στη Σαλαμίνα, στην Κοινότητα Αιαντείου, υπάρχει μια γέρικη, πολύ μεγάλη ελιά, γνωστή ως «Ελιά της Όρσας». Πρόσφατα το δέντρο χρονολογήθηκε από τους ειδικούς του Ινστιτούτου Klorane, στα πλαίσια της αναζήτησης και βράβευσης των αρχαίων ελαιοδένδρων στην Ελλάδα, οι οποίοι υπολόγισαν πως η ηλικία του είναι 2.500 χρόνια. Πρόκειται για τον μοναδικό ζωντανό οργανισμό που επιβιώνει από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας μέχρι σήμερα!

Αγγλία: Ηπιε ποτό με υγρό άζωτο και της αφαίρεσαν το στομάχι

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Αγγλία: Ηπιε ποτό με υγρό άζωτο και της αφαίρεσαν το στομάχι
    Πρόστιμο 127.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ένα μπαρ στο Λάνκαστερ επειδή σέρβιρε ποτό με υγρό άζωτο σε νεαρή, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να αφαιρέσουν το στομάχι της.
    Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια, όταν η 18χρονη τότε Γκάμπι Σκάνλον είχε επισκεφθεί με την παρέα της το Oscar’s Wine Bar and Bistro για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.
    Από το μπαρ την κέρασαν ένα σφηνάκι Nitro-Jagermeister, λίγο μετά την κατανάλωσή του, όμως, η νεαρή άρχισε να βγάζει ατμούς από το στόμα και τη μύτη της και να νιώθει «αβάσταχτους πόνους».
    Το σφηνάκι είχε καταψυχθεί με υγρό άζωτο. Πρόκειται για μία δημοφιλή μέθοδο άμεσου παγώματος τροφίμων και ποτών που επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών ατμών στο χείλος των μαγειρικών σκευών.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ 3...

- Εχθές τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό ναό θεία λειτουργία, χοροπηδούντος του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου. (Δημοσιογράφος ΕΤ1)

- Και τώρα ακολουθεί η επετειακή εκπομπή Το Πέος του 40 (αντί το έπος του 40). (Εκφωνήτρια ΕΤ1)

- Κυρίες και κύριοι, η ώρα ειναι περίπου 2:33 ακριβώς. (Θεόδωρος Δρακάκης - Star)

ΤΟ ΣΚΟΡ

Καθόταν ένας σε μια καφετέρια με την πλάτη προς το εσωτερικό της καφετέριας.
Μέσα στην καφετέρια η τηλεόραση έπαιζε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.
Ρωτά ο τύπος την ξανθιά που καθόταν απέναντί του: