ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για Το ταξίδι στο ΜΑΡΟΚΟ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμ. Ασφ. Ν. Αργολίδας


Αρκετά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου που ακολουθούν τον Σύνδεσμο στις Εκδρομές και στα Ταξίδια ρωτούν για το Ταξίδι στο " ΜΑΡΟΚΟ " .


Ο Σύνδεσμος  ενημερώνει υπεύθυνα ότι το πρόγραμμα είναι έτοιμο με πιθανή ημερομηνία αναχώρησης 27-6-2020 και η διάρκεια του Ταξιδιού θα είναι 10 ημέρες. 


Επειδή περιμένουμε από τις Αεροπορικές Εταιρείες απαντήσεις όπου είναι βασικές για τις λεπτομέρειες του προγράμματος ως προς την αναχώρηση και επιστροφή και οριστικοποίηση της ημέρας αναχώρησης ως επίσης και για το απόλυτο κοστολόγιο όλου του Ταξιδιού δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει. 

Μόλις υπάρξει η απάντηση αμέσως θα σας ενημερώσουμε και προσωπικά τον καθένα όπου μέχρι σήμερα έχει δηλώσει ενδιαφέρον.

Ο αριθμός που έχει δηλώσει  συμμετοχή είναι ικανοποιητικότατη. 

Πιστεύουμε ότι μέσα στον μήνα Ιανουάριο θα έχουμε απάντηση και προς κατοχύρωση του ενδιαφέροντός σας θα πρέπει  ΑΜΕΣΑ να γίνει προκαταβολή και σε μηνιαία βάση κάποιο χρηματικο ποσό προκειμένου όταν φθάσει ο μήνας της αναχώρησης να έχει εξοφληθεί.

Το ύψος της Προκαταβολής και οι μηνιαίες δόσεις θα εξαρτηθούν από  το  Τελικό ποσό. 
    

Πρόσκληση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας καλεί τα μέλη του,  τους φίλους που ακολουθούν στις εκδηλώσεις και σε Εκδρομές - Ταξίδια όπως παραβρεθούν στον Εκκλησιασμό και στην κοπή της πίτας 2020.