ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Αυτό που έγινε στο Τέξας

Μπαίνει ένας θυμωμένος καουμπόι στο σαλούν και λέει:
- Θα πιω ένα ποτό, και όταν βγω έξω το άλογο μου θα είναι εκεί που το άφησα. Γιατί αν δεν είναι εκεί θα γίνει αυτό που έγινε στο Τέξας. Και αυτό που έγινε στο Τέξας δεν μου άρεσε καθόλου!

Τί ώρα να'ναι άραγε;...

Ήταν μιά φορά ένας τουρίστας και είχε πάει για διακοπές στο Μεξικό. Περπατούσε λοιπόν σε μία μικρή περιοχή, σε ενα χωριό και είχε πάει μεσημέρι. Δεν είχε ρολόι επάνω του και επιθυμούσε να μάθει τί ώρα είναι. Κοίταξε λοιπόν τριγύρω και είδε ένα Μεξικάνο να κάθεται κάτω απο ένα τοιχο και να κάνει τη σιέστα του με το σομπρέρο να καλύπτει το κεφάλι του. Μπροστά του ήταν μία αγελάδα και έβοσκε. 
Πλησίασε και τον σκούντησε.

ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Κάποτε ταξίδεψε ένας Έλληνας με τη γυναίκα του στη Ρωσία . Πήγαν λοιπόν σε ένα εστιατόριο για να φάνε . Ο σύζυγος θέλοντας να κάνει τον έξυπνο και ακούγοντας όλους τους ξένους πως μιλάγανε λέει στην γυναίκα του :

Οι 13 ανατροπές στην φορολογία. Αποδείξεις, Νέος φόρος ακινήτων, ΦΠΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Οι 13 ανατροπές στην φορολογία. Αποδείξεις, Νέος φόρος ακινήτων, ΦΠΑ
    Η νέα χρονιά, φορολογικά, ξεκινά σχετικά ήπια. Από την Πρωτοχρονιά επιβάλλεται το ειδικό τέλος των πέντε λεπτών ανά στήλη στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ  καθώς και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης των 20 λεπτών ανά λίτρο στο κρασί.
    Σε ετήσια βάση, η επιβολή ΕΦΚ στο κρασί αναμένεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, να επιβαρύνει την εγχώρια κατανάλωση με 55 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή είναι τα προβλεπόμενα πρόσθετα έσοδα για το δημόσιο, ενώ από την επιβολή ειδικού τέλους στα τυχερά παιχνίδια του OΠΑΠ, το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά έσοδα της τάξεως των 350 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Άγιος… Καρέλιας: Γιορτινός 'μποναμάς' 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους

ΠΗΓΗ: "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Άγιος… Καρέλιας: Γιορτινός 'μποναμάς' 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους
    Έκτακτες παροχές ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ προς τους εργαζομένους της ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια Α.Ε.», κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης γιορτής που διοργανώνει κάθε χρόνο για το προσωπικό της στις εγκαταστάσεις της, στην Καλαμάτα.
    Όπως αναφέρει το Fortune Greece, οι παροχές αυτές -οι υψηλότερες στην ιστορία της εταιρείας- έρχονται να επισφραγίσουν μια επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία η «Καρέλια Α.Ε.» σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 17%, «μέσα σ’ έναν έντονο ανταγωνισμό και σ’ αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, με φόντο τις φήμες περί Grexit, capital controls κ.λπ ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας.

Μικρά μυστικά για τα όσπρια και το μαγείρεμά τους

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Μικρά μυστικά για τα όσπρια και το μαγείρεμά τους
    Λατρεύετε τα όσπρια και δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι σας; Τότε, δείτε τα μυστικά τους για να τα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο!
    Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να μουσκεύετε τα όσπρια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε καθαρό νερό.

Πως οδηγούμε στα χιόνια -Χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πως οδηγούμε στα χιόνια -Χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους!
Πρέπει πρώτα από όλα, να ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ !
Προτείνω πρακτική εξάσκηση στην Καστανιά ( Βέροια – Κοζάνη ).
Και εάν αναγκασθείτε να οδηγήσετε ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, που δεν το προτείνω, έχετε μόνο 1η, 2η και ( ίσως κάπου – κάπου ) 3η ταχύτητα.
Ξεχάστε τις υπόλοιπες και το φρένο !
Φυσικά, οι ‘’σειρές’’ μου τα ξέρουν αυτά. Προς τους ‘’Οδηγούς του Σαββατοκύριακου’’ απευθύνομαι !
    Για να μην γίνει ποτέ ξανά το ταξίδι σας με αυτοκίνητο και κακό καιρό περιπέτεια υπάρχουν απλά αλλά ...σωτήρια πράγματα να κάνετε , πριν και κατά τη διάρκεια του!
    Διαβάστε τα με προσοχή! 

Μετά από αυτό δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τις φλούδες από τις πατάτες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Μετά από αυτό δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τις φλούδες από τις πατάτες
    Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να καθαρίζουν τις πατάτες για να τις χρησιμοποιήσουν στο φαγητό και να πετάνε στα σκουπίδια τις φλούδες από το καθάρισμα.
    Αν ήξεραν αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, σίγουρα θα άλλαζαν συνήθειες!
    Δείτε πόσα πράγματα μπορούν να μας προσφέρουν οι φλούδες από τις πατάτες, τόσο σε θέματα άμεσης υγείας, όσο και και σε θέματα εξωτερικής ομορφιάς:
Οι φλούδες από τις πατάτες:

Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Συρία: Παντρεύτηκαν μέσα στα ερείπια - Ο έρωτας κόντρα στον πόλεμο
Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αγαπούν την πατρίδα τους και τους αξίζει κάθε σεβασμός.
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !
    Ενα ζευγάρι Σύρων θέλησε να δείξει πως η ζωή στη χώρα μπορεί να κυλήσει με οδηγό την αγάπη και την ελπίδα, κόντρα στους βομβαρδισμούς και τις πολύνεκρες καθημερινές επιθέσεις.
    Παντρεύτηκαν, αυτός με τη στρατιωτική στολήαυτή με ένα ολόλευκο νυφικό και δεν δίστασαν να κάνουν τη φωτογράφιση του γάμου τους, ανάμεσα στα ερείπια στην πόλη Χομς.
    Περιτριγυρισμένοι από το θάνατο, τα ερείπια και την καταστροφή. Το νεαρό ζευγάρι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και ο Τζαφάρ Μεράι που ανέλαβε τη φωτογράφιση δεν δίστασε να δηλώσει την περηφάνια του, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο facebook.

Έρχεται η Xρονιά του Πιθήκου -Τι μας επιφυλάσσει το 2016 σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Έρχεται η Xρονιά του Πιθήκου -Τι μας επιφυλάσσει το 2016 σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία
    Σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο, το 2016 είναι η Χρονιά του Πιθήκου. Μία χρονιά που βοηθά στην επίτευξη των στόχων.  
    Ήδη μέσα στην εβδομάδα, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στηνΟσάκα της Ιαπωνίας, το πρόβατο Hokuro παραχώρησε τη θέση του στον Kikuchiyo, έναν πίθηκο του χιονιού, εν όψει του ερχομού του νέου έτους. 

Η «κατάρα» του να είσαι έξυπνος -10 μειονεκτήματα που φέρνει η ευφυΐα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η «κατάρα» του να είσαι έξυπνος -10 μειονεκτήματα που φέρνει η ευφυΐα
     «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» λέει το Ευαγγέλιο και ίσως να μην έχει και τόσο άδικο. Παρ ότι η ευφυΐα αντιμετωπίζεται από όλους μας ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσων την διαθέτουν, υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά που εμφανίζουν οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και που ίσως να τους δυσκολεύουν τη ζωή.

1) Ιδιοφυΐα και ευτυχία σπάνια πάνε μαζί
    Όπως είπε και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ «Η ευτυχία στους  έξυπνους ανθρώπους είναι το πιο σπάνιο πράγμα που γνωρίζω». Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι με υψηλό IQ  είναι πιο επιρρεπής στην κατάθλιψη, στην μελαγχολία και στην «αρνητική σκέψη». Ξέραμε λοιπόν μέχρι τώρα ότι «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», τώρα μπορούμε να προσθέσουμε πλέον και το μυαλό σε αυτό το ρητό.

«Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό»!




«Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό»!
Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;
Κούκλα μου, ο λαός λέει ‘’Όποιος πηδάει πολλά παλούκια…κτλ κτλ’’
Κάνε και σύ το ίδιο, και ίσως κάποιο από αυτά σου…’’κάτσει’’ (Φυσικά, μεταφορικά )
    Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα…