ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΜΑΡΟΚΟ



Μέλη και φίλοι συνταξιδιώτες του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Σκεπτόμενος λίγο τον χρόνο που διανύουμε θυμήθηκα ότι εάν όλα ήταν καλά από πλευράς COVID-19 τώρα θα είμασταν στο ΜΑΡΟΚΟ.



Ταξίδεψα όμως
νοερώς λίγο βρίσκοντας μερικές φωτογραφίες τις οποίες και σας αναρτώ με την παρούσα ανάρτηση για να ταξιδέψετε και εσείς λίγο έστω και με αυτόν τον τρόπο ελπίζοντας ότι φθινόπωρο ( Οκτώβριο ) μήνα μία από τις καλύτερες εποχές για εκεί να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο πολυπόθητο για όλους μας " ΜΑΡΟΚΟ " διότι μέχρι σήμερα έχει αναβληθεί δύο φορές.



Τώρα ας απολαύσουμε τις φωτογραφίες δίνοντας ραντεβού επικοινωνίας μας ΙΟΥΛΙΟ μήνα για προεργασία που ήδη από τώρα έχει υπάρξει ενδιαφέρον νέων συνταξιδιωτών. 

Ραντεβού συνάντησης για τους φίλους συνταξιδιώτες εκτός Νομού Αργολίδας τον Οκτώβριο μήνα.


Φυσικά να ληφθούν υπόψιν αυτοί που ήδη είχαν δώσει  προκαταβολές  αλλά και με την Αεροπορική Εταιρεία για την διαθεσιμότητα που θα μας δοθεί προκειμένου ικανοποιήσουμε ακόμα περισσότερα άτομα.





 Για τώρα Καλό Σαββατοκύριακο και " ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ " με Υγεία - καλή διάθεση όλα και θα πάνε καλά.













Τι να περιμένετε σε μια περιοδεία στη μαροκινή έρημο Σαχάρα

Σαρωτικοί αμμόλοφοι σχηματίζουν τη ρομαντική μας εικόνα της ερήμου Σαχάρα. Ωστόσο, η πραγματικότητα συχνά φέρνει τους επισκέπτες αντιμέτωπους με ατελείωτες πέτρες και σκραμπ. Παρόλα αυτά, τα ταξίδια στην έρημο λειτουργούν ως ισχυρή έλξη για τους ταξιδιώτες στο Μαρόκο. 



Το Μαρακές είναι τις περισσότερες φορές το σημείο εκκίνησης για τέτοιες περιηγήσεις. Για να σας βοηθήσω να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, θα περιγράψω πρώτα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τύπου ταξιδιού. Στη συνέχεια, θα αναφέρω λεπτομερώς την εμπειρία μου σε μια εκτεταμένη τριήμερη εκδρομή στην έρημο στο Merzouga, ένα μέρος που σίγουρα ταιριάζει με τα στερεότυπά μας για την έρημο Σαχάρα. Τέλος, θα ασχοληθώ με μερικά από τα πρακτικά της περιήγησης στην έρημο. Διαβάστε παρακάτω για να απολαύσετε την έρημο Σαχάρα από όπου κι αν κάθεστε! Η έρημος Σαχάρα: 1 ημέρα, 2 ημέρες ή 3 ημέρες; Το Μαρακές, όπως σημειώθηκε, είναι το συνηθισμένο σημείο αναχώρησης για τις περισσότερες περιηγήσεις στη Σαχάρα. Το μονοήμερο ταξίδι είναι στην πραγματικότητα μια βόλτα με καμήλα σε ένα κοντινό φοινικόδασος. Σκεφτείτε το περισσότερο σαν να ακουμπάτε το δάχτυλό σας στην άμμο της ερήμου παρά σαν ένα αληθινό ταξίδι στην έρημο. 









΄Οπως θα διαπιστώσατε από τις λίγες φωτογραφίες υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις χρωματισμών.
Είναι μία χώρα που συνδέει την ΑΦΡΙΚΗ με την ΕΥΡΩΠΗ.

Οι φωτογραφίες είναι από την Ιστοσελίδα  Pinterest και είναι με τυχαία σειρά.