ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Τα 9 απλά σημάδια ότι έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης


Τα 9 απλά σημάδια ότι έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης
    Εχετε αναρωτηθεί αν ο δείκτης νοημοσύνης σας είναι μεγαλύτερος από αυτό του μέσου όρου αλλά δεν ξέρετε πώς να τον μετρήσετε;
    Παρακάτω παρουσιάζονται 9 σημάδια που είναι ενδεικτικά υψηλής νοημοσύνης, σύμφωνα με μελέτες.

Αδυνάτισμα με περπάτημα: Με πόσα βήματα την ημέρα θα χάσετε 1 κιλό.


Αδυνάτισμα με περπάτημα: Με πόσα βήματα την ημέρα θα χάσετε 1 κιλό.
Πάει, τρελάθηκαν ετούτοι!
7,5 χιλιόμετρα την ημέρα για μισό κιλό την εβδομάδα;
Δηλαδή, 150 χιλιόμετρα σε 20 εβδομάδες για να χάσεις 10 κιλά;
Να μην «χλαπακιάζεις» για να τα χάσεις !
    Το περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης. Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάτε, μπορείτε να καταφέρετε να χάσετε εύκολα ακόμα και μισό κιλό ανά εβδομάδα ή περισσότερο. 

ΥΠΟΙΚ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

01/06/2017
Διαψεύδουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών σημερινά δημοσιεύματα περί παράτασης της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων.

Ο Αρειος Πάγος ζητά την τοποθέτηση εισαγγελέων σε όλες τις περιοχές της χώρας για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου


Ο Αρειος Πάγος ζητά την τοποθέτηση εισαγγελέων σε όλες τις περιοχές της χώρας για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου
    Την τοποθέτηση ειδικού εισαγγελέα ανά περιοχή που θα είναι αρμόδιος για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου και τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης με εγκύκλιό του, υποστηρίζοντας ότι η φοροδιαφυγή αγγίζει το 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο.

ΝΤΡΑΓΚΙ: QE ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤ

30/05/2017

Τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προκειμένου να το αξιολογήσουν με απόλυτη ανεξαρτησία, χρειάζονται ο επικεφαλής της Ευρωπαικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην Ελλάδα θα ταφούν τα λείψανα 17 στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ, 43 χρόνια μετά

Στην πατρώα γη, την Ελλάδα, για να ταφούν με τιμές ηρώων επιστρέφουν σήμερα, 43 χρόνια μετά τη θυσία τους, τα λείψανα δεκαεπτά στρατιωτών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τα ονόματα των οποίων βρίσκονταν στο μακρύ κατάλογο των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας, αποτέλεσμα της τουρκικής εισβολής του 1974.

Θέλετε να διπλασιάσετε τη ζωή της μπαταρίας του κινητού σας; Σβήστε αμέσως αυτή την εφαρμογή



Αν υπάρχει ένα μόνιμο παράπονο των χρηστών των smartphones, αυτό δεν είναι άλλο από τη διάρκεια της μπαταρίας. Μπορεί πλέον να κουβαλάμε υπολογιστές μέσα στις τσέπες μας, ωστόσο, ζούμε συνεχώς με το άγχος πότε η μπαταρία τους θα… πνεύσει τα λοίσθια.

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος


hliakis
Το μεσημέρι της 23ης Μαΐου του 2006, έξι τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατευθυνόμενα προς την Κρήτη. Δυο ελληνικά F-16 απογειώνονται αμέσως από την βάση της Σούδας με σκοπό να τα αναχαιτίσουν. Τα τουρκικά αεροσκάφη είχαν χωριστεί σε δυο σχηματισμούς των τριών και θα επιχειρούσαν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονταν οι συστοιχίες των αντιαεροπορικών s-300 με σκοπό να τις φωτογραφήσουν.

Ελληνικός καφές, εξαιρετική επιλογή ακόμη και για όσους κάνουν δίαιτα


Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που προσπαθεί να χάσει ή θέλει να διατηρεί ένα σωστό σωματικό βάρος ρωτάει «ελληνικό καφέ μπορώ να πίνω;».

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΚΑΙ  ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Νικόλαος   Ζαρκάδας Υποστράτηγος   ε.α.
    Είναι γνωστόν, ότι ο κύριος και βασικός πυλώνας της οργάνωσης, ασφάλειας και λειτουργίας του Κράτους είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις {Ε.Δ.} της χώρας. Όμως, παρά την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα αυτών, στο Σύνταγμα, που ισχύει, μνημονεύονται σε δύο μόνον περιπτώσεις και μάλιστα όχι σε αυτοτελείς διατάξεις, αλλά για την παρουσίαση λοιπών αρμοδιοτήτων.

Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων


Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων
Το έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου
Ποιοι είμαστε
    To ΥΠΕΡΙΩΝ αναπτύχθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σε συνεργασία με το Measurement Lab Partnership (M-Lab) με στόχο να προάγει την:
         Υπεύθυνη ενημέρωση του καταναλωτή για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες που λαμβάνει.
         Ισότιμη πρόσβαση όλων σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες.
         Προστασία του καταναλωτή από αθέμιτες πρακτικές και τη διαφάνεια στη σχέση του με τους παρόχους σταθερών ευρυζωνικών υπηρεσιών.
         Ανάπτυξη του πρώτου χάρτη ποιοτικών χαρακτηριστικών ευρυζωνικών συνδέσεων της χώρας μας.
    Σημαντικός άξονας της αποστολής της ΕΕΤΤ, ως Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής για τον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, είναι η διασφάλιση της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της ποιότητας των ευρυζωνικών υπηρεσιών που παρέχονται στους καταναλωτές, καθώς επίσης, η ανάπτυξη της ευρυζωνικής αγοράς μέσω της ενίσχυσης του υγιούς ανταγωνισμού.
    Στόχος του M-Lab είναι να προάγει την έρευνα στα δίκτυα και να παρέχει στο ευρύ κοινό χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ευρυζωνική του σύνδεση, επεκτείνοντας τη διαφάνεια στο Διαδίκτυο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Αναστέλλεται η εφαρμογή του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια

ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2018

29/05/2017

Αναστέλλεται για δύο ακόμη χρόνια, για το 2017 και το 2018, η εφαρμογή του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ για τα αγροτεμάχια, όπως προβλέπεται σε φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.