ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ζευγάρι ηλικιωμένων άστεγων ζει μόνιμα στο αεροδρόμιο [εικόνες]


Posted: Φεβρουαρίου 8, 2015 at 8:46 πμ, Last Updated: 
ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ 500.000 ΛΙΡΩΝ
Η 62χρονη Κατρίνα Σμιθ και ο 71χρονος Αλαν Λέιν, εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με ένα συνηθισμένο ηλικιωμένο ζευγάρι που περιμένει υπομονετικά το αεροπλάνο στην αίθουσα αναμονής του Χίθροου. Κανείς όμως δεν υποψιάζεται ότι ζουν μόνιμα εκεί.

To CERN πηγαίνει Κιλκίς


Posted: Φεβρουαρίου 8, 2015 at 2:07 πμ, Last Updated: 
Μια…προσομοίωση του ανιχνευτή ATLAS του CERN βοηθά τους μαθητές της… Β” Λυκείου να ανιχνεύσουν το σωματίδιο Higgs. Κάπως έτσι, με μια Εργαστηριακή Άσκηση που διαρκεί 120 λεπτά και υποστηρίζεται από τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία παρουσιάζεται στο Κιλκίς στις 6-7 Φεβρουαρίου.
Το πρωτότυπο αυτό μάθημα γίνεται στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακαλυπτική Εκπαίδευση στην Εκπαιδευτική Πράξη» μια σειρά δηλαδή δράσεων που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην ανάδειξη των δωρεάν ψηφιακών εργαλείων για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής δαδικασίας πραγματοποιούνται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το ΙΤΥΕ «Διόφαντος», την Ελληνογερμανική Σχολή στο πλαίσιο των προγραμμάτων Scientix Inspiring Science .

Πάρτυ στην Εκκλησία Σαββατόβραδο;


Posted: 
ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΣΤΟΝ-ΕΝΑΣΤΡΟ-ΟΥΡΑΝΟ
Σάββατο 12:45 τα ξημερώματα.
Πριν λίγο τελείωσε το ματς. Παράταση και πέναλτυ…
Χάσανε οι άχρηστοι πάλι. Οι καφετέριες ακόμα γεμάτες.
Περνάς απ’έξω από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.
Ψυχή δεν υπάρχει…

Η μεγάλη κληρονομιά της Αφρικής στο δουλεμπόριο


Posted: Φεβρουαρίου 7, 2015 at 9:41 μμ, Last Updated: 
Πριν από το διατλαντικό εμπόριο σκλάβων της Βρετανίας και της Νέας Αγγλίας (βορειοανατολική περιοχή των ΗΠΑ) που έφερε Αφρικανούς στην Αμερική για να εργαστούν ως δούλοι, η δουλεία ήταν ένα καθιερωμένο καθεστώς στην Αφρική. Αν και η δουλεία στις αφρικανικές αποικίες από τα ευρωπαϊκά έθνη δεν ήταν κάτι τόσο εύκολο να λυθεί, η Διάσκεψη του Βερολίνου το 1884-1885 επιδίωξε επίσης να δοθεί ένα τέλος στην δουλεμπορική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα της Ζανζιβάρης / Σουαχίλι,Tippu Tip.

Στὸ ξεκίνημα τῆς ἡμέρας


Posted: Φεβρουαρίου 7, 2015 at 9:15 μμ, Last Updated: 
Mιὰ καινούργια ἡμέρα ξημέρωσε. Ὁ ἥλιος ἀνέτειλε καὶ διέλυσε τὰ σκοτάδια τῆς νύχτας. Μᾶς ­χαρίζει ὁ Θεὸς παράταση ζωῆς, ἀκόμη μία μέρα. Μιὰ νέα εὐκαιρία μπροστὰ μας νὰ ἐργασθοῦμε, ν’ ἀγωνισθοῦμε, νὰ διορθώσουμε λάθη καὶ νὰ προοδεύσουμε.

Πόσο επικίνδυνο είναι το Wi Fi για τα παιδιά…


Posted: Φεβρουαρίου 7, 2015 at 8:15 μμ, Last Updated: 
Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Microscopy and Ultrastructure, μας επισημαίνει πόσο..
επικίνδυνες είναι οι συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων για τα παιδιά μας!
Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Γιατί τα παιδιά απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία μικροκυμάτων από τους ενήλικες» και δημοσιεύτηκε στη Mail Online, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Wi-Fi είναι συσκευές επικίνδυνες για τα παιδιά.
Όπως έδειξε η έρευνα, τα παιδιά απορροφούν…

Οι 4 πιο συνηθισμένοι λόγοι που τσακώνονται οι νέοι γονείς


Posted: Φεβρουαρίου 7, 2015 at 7:23 μμ, Last Updated: 
Ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι εκτός από ευτυχία φέρνει και μεγάλη σύγχυση ανάμεσα στο ζευγάρι, μια που οι ισορροπίες πλέον αλλάζουν. Αυτοί, σύμφωνα με τους ειδικούς,  είναι οι 4 πιο συνηθισμένοι λόγοι που τσακώνονται οι νέοι γονείς!
1. Ποιος κοιμήθηκε πιο πολύ
Ο ύπνος (ή μάλλον η αϋπνία) αποτελεί τη σημαντικότερη αιτία τσακωμού για τα νέα ζευγάρια. Γιατί αυτοί οι πρώτοι μήνες με το μωρό έχουν πολλά ξενύχτια, πολύ στρες και πολύ αγωνία, μας λέει ο ψυχολόγος, οικογενειακός σύμβουλος και συγγραφέας του βιβλίου Your Marriage Can Survive a New Born, Glenn Williams. Γι’ αυτό, στο πλαίσιο που αυτό είναι δυνατό, καλό θα ήταν οι  νέοι γονείς να κάνουν από κοινού ένα «πρόγραμμα ύπνου», προκειμένου να μπορούν και οι δύο να ξεκουράζονται. Και βέβαια ποτέ μα ποτέ μας λέει ο ειδικός μην προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα στη μέση της νύχτας που θα είστε ξάγρυπνοι από το κλάμα του μωρού!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ!

Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα και λέει στον ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά. Εκείνος τα δίνει και ο ληστής τον πυροβολεί.
Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη:
- Είδες τίποτα;

Οι δραπέτες

Ένας Πόντιος, ένας Αμερικανός, και ένας Γάλλος, Δραπέτευσαν από τις φύλακες ανδρών. 
Εκεί που τρέχανε βρεθήκανε σε ένα δάσος και ανεβαίνουνε ο καθένας σε ένα δέντρο να κρυφτούνε . 

Στα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να 10πλασιαστεί η διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής σε παγκόσμιο επίπεδο


ΠΗΓΗ : Schizas.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν 09.02.15

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Email Evernote Favorites
Join and learn Internet Secrets from the experts BizBiz.mobi/greece Your Global Partner

Στα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να 10πλασιαστεί η διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής σε παγκόσμιο επίπεδο

Στα επόμενα πέντε χρόνια
αναμένεται να 10πλασιαστεί η
διακίνηση δεδομένων μέσω
δικτύων κινητής σε
παγκόσμιο επίπεδο
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ετήσιας μελέτης Visual Networking Index ™ της Cisco για την παγκόσμια διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής για την περίοδο 2014-2019, η συνεχιζόμενη υιοθέτηση ισχυρότερων κινητών συσκευών και συνδέσεων machine-to-machine (M2M) σε συνδυασμό με την ευρύτερη πρόσβαση σε ταχύτερα δίκτυα κινητής αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη σημαντική αύξηση της διακίνησης δεδομένων μέσω δικτύων κινητής. Το 2014, το 88% της παγκόσμιας διακίνησης δεδομένων μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας αφορούσε προηγμένες δυνατότητες υπολογισμών / πολυμέσων και συνδεσιμότητα τουλάχιστον 3G, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σε 97% έως το 2019.

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μια μέρα ο Κώστας μπαίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του και αναγγέλλει στους γονείς του ενθουσιασμένος το γάμο του με το πιο όμορφο κορίτσι της πόλης τη Μαρία.
Ο πατέρας του τον παίρνει πιο πέρα και του λέει: Αγόρι μου πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Ξέρεις η μητέρα σου κι εγώ είμαστε χρόνια παντρεμένοι, είναι εξαιρετική, την αγαπώ και τη σέβομαι αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα εκδηλωτική ερωτικά οπότε κατά καιρούς έκανα σχέσεις με άλλες.

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Φορούσα το καλό δερμάτινο μπουφάν
και με βλέπει μια οικολόγος και με λέει: 

ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ

Ήταν δύο πιτσιρίκαι και συζητούσαν για το πως κοιμόντουσαν μικρά:
- Εμένα ο μπαμπάς μου με έβαζε στην κούνια μου και μου έλεγε παραμύθια και κοιμόμουνα.

Έκανε το σωστό!

Στο κατάστημα μικρών ζώων:
-Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δυο ποντίκια και μερικές αράχνες. 

Με συμμετοχή επιτροπής αποστράτων θα δοθεί λύση. Τι συζήτησε με Συντονιστικό και ΠΟΕΣ ο ΥΕΘΑ για απόφαση ΣτΕ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συναντήσεις με την ΠΟΕΣ και το Συντονιστικό των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ.

Ο υπουργός συμφώνησε, μάλιστα, με το Συντονιστικό να... δημιουργηθεί επιτροπή με τη συμμετοχή μελών τα οποία θα καθοριστούν από αυτό και υπό την εποπτεία της ΓΔΟΣΥ/ΥΠΕΘΑ να γίνουν: «1. Καταγραφή - τεκμηρίωση - εκπόνηση - μελέτη σχεδίου Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 2. Κατάθεση - παρουσίαση. 3. Αποστολή σε αρμόδιους φορείς για την εκπόνηση τελικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). 4. Κατάθεση στη Βουλή για ψήφιση». Εκτιμάται πως η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής θα γίνει μέσα σε τριάντα ημέρες από την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης στη Βουλή. Παράλληλα, οι απόστρατοι αποκτούν και γραφείο στη Μεσογείων, αφού αποφασίστηκε να συσταθεί γραφείο του Συντονιστικού Συμβουλίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Επίσκεψη Καμμένου στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον Έβρο.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Επίσκεψη Καμμένου στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον Έβρο. 

Τι δήλωσε (17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο, μετέβη σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015στον Έβρο όπου επισκέφθηκε τις περιοχές που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού έκανε... ταμείοΕΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Επανέρχεται η διανομή πλεονάσματος προηγούμενης χρήσης

Απολογισμό έργου έκανε το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, ώστε οι μετοχομερισματούχοι του να έχουν σαφή εικόνα για τα όσα έχουν γίνει και τα όσα γίνονται, προκειμένου... το ΜΤΣ να βγει οριστικά από το τούνελ.

Μέχρι τώρα, λοιπόν, το ΜΤΣ κατάφερε να τακτοποιήσει νομοθετικά την οφειλή του προς το υπουργείο Οικονομικών, ύψους 158.692.652,05 ευρώ (αφορά τα έτη 2009, 2010, 2011 και το α' τρίμηνο 2012) με 15ετή διακανονισμό αρχικά και στη συνέχεια με 20ετή διακανονισμό. Ακόμη, το ΜΤΣ πήρε επιχορήγηση 179.268.000 ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών, για να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του προς τρίτους (ΒΟΕΑ, ΒΘ, ΕΑΑΣ), με τη δέσμευση ότι δεν θα δημιουργήσει πλέον νέα ελλείμματα.

Επίσης, το ΜΤΣ, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό του σημείωμα, μπόρεσε να προχωρήσει στη σταδιακή αποπληρωμή των οφειλόμενων δικαιωμάτων στον ΕΚΟΕΜΣ (41 εκατ. ευρώ, περίπου), που ανέρχονται σήμερα σε 13,3 εκατ. ευρώ, περίπου, των οφειλόμενων δικαιωμάτων στην ΕΑΑΣ, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ περίπου, τα οποία εξοφλήθηκαν, όπως και το δάνειο από τον ΕΛΟΑΣ, ποσού 54,5 εκατ. ευρώ περίπου, καθώς και τα οφειλόμενα στο ΝΙΜΤΣ, ενώ εξοφλείται και ο τραπεζικός δανεισμός που είχε το ΜΤΣ.

Στρατιωτική μυστική υπηρεσία θέλει ο Καμμένος

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η δημιουργία σώματος οικονομικών ελεγκτών και η αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών είναι μεταξύ των σχεδίων του νέου υπουργού Άμυνας

Η δημιουργία στρατιωτικού σώματος οικονομικών ελεγκτών, η συγκρότηση στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας (Military Intelligence Service), η υποχρεωτική... επτάμηνη θητεία στα σύνορα, η κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, η παράταση της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία, η ανασυγκρότηση των στρατιωτικών σχηματισμών, η εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού, η αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων, η αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών για τις Ένοπλες Δυνάμεις, η κατάργηση των δεξιώσεων, του... γρηγορόσημου, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών περιλαμβάνονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έτσι όπως το έχει σχεδιάσει ο υπουργός (και πρόεδρος των ΑΝΕΛ) Πάνος Καμμένος.

Ακαδημία Στρατηγικών Αναλύσεων (ΑΣΑ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ένας νέος επιστημονικός φορέας στον ευρύτερο χώρο των Στρατηγικών Σπουδών, της Άμυνας, της Ασφάλειας και της Εξωτερικής Πολιτικής, ιδρύθηκε μέσα στο 2014, από επιστή-μονες προερχόμενους από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Πρόκειται για την Ακαδημία Στρατηγικών Αναλύσεων (ΑΣΑ), έναν ανεξάρτητο επιστημονικό -  ερευνητικό φορέα, στην ουσία μια δεξαμενή σκέψης, με νομική μορφή αστικού σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Αθήνα. 

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του, τους μήνες Νοέμβριο -Δεκέμβριο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, το αργότερο μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2015.

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Οργάνωση Συνεστίασης

Συνεστίαση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου  με ζωντανή μουσική για τα μέλη και τις οικογένειές τους και για όσους φίλους επιθυμούν.

Στοιχεία εκδήλωσης:  Χώρος: ΛΑΦΝ
                                      Ημέρα & Ώρα προσέλευσης: 20 Φεβρουαρίου 2015 - 20:30
                                      Κόστος: 10-11€ ανά άτομο (αναλόγως συμμετοχών)
                                      Πέρας υποβολής δηλώσεων: 16 Φεβρουαρίου (στην ΕΑΑΣ & στο τηλ. 6976657515 Οικονόμου Κων/νος). Μπορείτε να δηλώσετε και με ποιους επιθυμείτε να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-2-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

ΤΡΟΜΟΣ στους εθνικούς νταβατζηδες.Ο Καμμένος ενεργοποιεί την ΜΟΜΑ!

ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr/  " 



Θα τον αφήσουν να κάνει ό τι λέει οι ‘’Βυσσινοφρουροί’’ ?
ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ;
    Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Εβρο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.

Τρώτε φρούτα με άδειο στομάχι.

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



3.Τρώτε φρούτα με άδειο στομάχι.
Το έστειλε ο Χαράλαμπος Λεκάκης
    Ο Δρ Stephen Mak αντιμετωπίζει ασθενείς με καρκίνο στο τελικο στάδιο με ένα "ανορθόδοξο" τρόπο και πολλοί ασθενείς του ανάρρωσαν . Πριν χρησιμοποιούσε ηλιακή ενέργεια για να καθαρίσει τις αρρώστιες των ασθενών του. Πιστεύει στη φυσική θεραπεία του οργανισμού κατά των ασθενειών. Δείτε το άρθρο του πιο κάτω. Είναι μία από τις στρατηγικές για την θεραπεία  του καρκίνου.    Τελικά, το ποσοστό επιτυχίας μου στη θεραπεία του καρκίνου είναι περίπου 80 % . Οι ασθενείς με καρκίνο δεν πρέπει να πεθαίνουν. Η θεραπεία για τον καρκίνο ήδη βρέθηκε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι. Λυπάμαι για τις εκατοντάδες των ασθενών με καρκίνο που πεθαίνουν, από συμβατικές θεραπείες .
    Τρώτε φρούτα ....Όλοι σκεφτόμαστε ότι το να τρώμε φρούτα σημαίνει απλώς να τα αγοράζουμε, να τα κόβουμε και να τα μασάμε. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς και πότε *τα τρώμε *.
    Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρώτε φρούτα ;