ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΕΟΡΤΗ 04/12/2020 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ η Μεγαλομάρτυς ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!! ΕΟΡΤΗ 04/12/2020 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ η Μεγαλομάρτυς ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ Ξίφει πατὴρ θύσας σε, Μάρτυς Βαρβάρα, Ὑπῆρξεν ἄλλος Ἀβραὰμ διαβόλου. Βαρβάρα ἀμφὶ τετάρτῃ χερσὶ τοκῆος ἐτμήθη. Η Αγία Βαρβάρα έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορος Μαξιμιανού (286 - 305 μ.Χ.) και ήταν κόρη του ειδωλολάτρη Διοσκόρου ο οποίος ήταν από τους πιο πλούσιους ειδωλολάτρες της Ηλιουπόλεως. Ο πατέρας της λόγω της σωματικής ωραιότητας της Αγίας, την φύλαγε κλεισμένη εντός πύργου. Δεν γνωρίζουμε που διδάχθηκε τις χριστιανικές αλήθειες, καθώς ο πατέρας της ήταν φανατικός ειδωλολάτρης, λόγος για τον οποίο άλλωστε προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την πίστη της στον Τριαδικό Θεό. Ένα τυχαίο περιστατικό, όμως, την πρόδωσε. 

Με μεγάλη καθυστέρηση τα νέα αναδρομικά συνταξιούχων-Ποιους αφορά και πως δικαιολογείται η αναβολή (ΠΙΝΑΚΑΣ)

 

Με τεράστια καθυστέρηση ενός έτους (για το πρώτο τρίμηνο του 2021) σχεδιάζεται να δοθούν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά στους συνταξιούχους με πάνω από 30 συντάξιμα έτη καθώς και σε αυτούς που εργάζονται, με επίκληση τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε (και στον ΕΦΚΑ) η πανδημία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Παράλληλα στις 15 Ιανουαρίου 2021 θα γίνει η κρίσιμη δίκη στην Ολομέλεια του ΣτΕ για τα αναδρομικά των «κομμένων» δώρων και επικουρικών συντάξεων.

Ενημέρωση για οικονομικά – αίτηση ακύρωσης στο Σ.τ.Ε. Που προέβη η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ "Π.Ο.Α.Σ.Α "

 




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

                       ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

                       Μενάνδρου 54 Τ.Κ. 104 31 ΑΘΗΝΑ

                   Ε-mail:poaasa@yαhoo.gr Ιστοσελίδα: www.poaasa.gr

                      Τηλέφωνα : 210-5249884 ΦΑΞ: 210-5228253
                                                                                        

                                                                   Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου  2020 

 

Αρ. Πρωτ: 5189

 

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση για οικονομικά – αίτηση ακύρωσης στο Σ.τ.Ε.

 

Με αφορμή διάφορες ερωτήσεις Προέδρων Συνδέσμων Ενώσεων  , αναρτήσεις μελών μας στο διαδίκτυο  , σχετικά με τα αναδρομικά που λάβαμε , και προβλήματα που τυχόν δημιούργησε η χορήγηση αυτών , αφού επισημάνουμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα ενός εκάστου μέλους μας να ενημερώνει και να προτείνει , σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας , αποφάσισε στο τελευταίο Δ.Σ. της 11 και 12-11-2020 ομόφωνα τα ακόλουθα .