ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση των Δήμων, Άργους - Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 22.7.15 |  | 
  Βάση Απόφασης της Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Περιφέρειας Πελοποννήσου, όταν υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς με δείκτη επικινδυνότητας 4 και άνω, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων στις παρακάτω δασικές περιοχές του Νομού μας: 

Αναγνώστρια των ΝΥΤ ξεσπάθωσε υπέρ της Ελλάδας και βραβεύθηκε για αυτό


Με τον δικό της τρόπο, μία αναγνώστρια των New York Times προσπάθησε να εξηγήσει στους Αμερικανούς για ποιον λόγο πρέπει να ενδιαφέρονται για την ελληνική κρίση.

Αναγνώστρια των ΝΥΤ ξεσπάθωσε υπέρ της Ελλάδας και βραβεύθηκε για αυτό




















Σε σχόλιό της, η συγκεκριμένη αναγνώστρια ουσιαστικά εξήγησε ότι ο κόσμος στις ΗΠΑ ασχολείται επιλεκτικά με την Ελλάδα και κατηγορεί άδικα τον λαό της για τεμπελιά.

Σαν τέτοιες μέρες το ολοζώντανο θαύμα της Παναγίας στο Άγιο Όρος (βίντεο)


Εμείς μέχρι στιγμής συζητάμε για το θαύμα που έγινε και όχι τόσο για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά...

Εμείς μέχρι στιγμής συζητάμε για το θαύμα που έγινε και όχι τόσο για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά. 

ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 150 ΧΡΟΝΙΑ…


Είναι γεγονός και δεν επιδέχεται πλέον καμιάς αμφισβήτησης. Η γη θερμαίνεται σε επίπεδα ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο… του έτους, καθώς...
ImageHandler.ashx_201
Είναι γεγονός και δεν επιδέχεται πλέον καμιάς αμφισβήτησης. Η γη θερμαίνεται σε επίπεδα ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο…
του έτους, καθώς τόσο η επιφάνεια της Γης όσο και αυτή της θάλασσας είναι περίπου 0,9 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο των θερμοκρασιών στον 20ό αιώνα.

Μια εντυπωσιακή… κατοικημένη γέφυρα!


Μια πανέμορφη κατοικημένη γέφυρα, από τις σπάνιες στην Ευρώπη, θυμίζει έντονα το Ponte Vecchio στη Φλωρεντία. Βρίσκεται στo Erfurt της...
krame1


Μια πανέμορφη κατοικημένη γέφυρα, από τις σπάνιες στην Ευρώπη, θυμίζει έντονα το Ponte Vecchio στη Φλωρεντία. Βρίσκεται στo Erfurt της Γερμανίας, μοναδική στο είδος της σε περιοχή της Ευρώπης βόρεια των Άλπεων, και κατοικείται αδιάκοπα εδώ και 500 χρόνια. Συνδέει τις όχθες του παραπόταμου Breitstrom και πριν προστεθούν οι κατοικίες χρησιμοποιούνταν ως πεζογέφυρα και φιλοξενούσε λαϊκές αγορές. Σήμερα η πλειονότητα των κτισμάτων πάνω στη γέφυρα ανήκει στον δήμο και έχει εμπορική χρήση, αφού τα περισσότερα από τα 32 κτίσματα κατοικούνται από τεχνίτες και αντικέρ.

Τρείς σπάνιες φωτογραφίες του Αγίου Γέροντος Παϊσίου

  Φωτογραφίες του ηγουμένου Πέτρου (Pigolya) 1992       Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος στο κελί του με ομάδα προσκυνητών...
gerontas-paisios

Η… απόδειξη με τον νέο ΦΠΑ που έγινε viral: Τη διαβάζεις μόνο αν είσαι Αϊνστάιν


Το να παραγγείλεις φαγητό σε ένα μαγαζί δεν είναι πλέον τόσο εύκολη υπόθεση. Με τις αλλαγές στο ΦΠΑ και το...
apodeixi

Το να παραγγείλεις φαγητό σε ένα μαγαζί δεν είναι πλέον τόσο εύκολη υπόθεση.
Με τις αλλαγές στο ΦΠΑ και το αλαλούμ που προκλήθηκε από τη διαφορετική τιμολόγηση των προϊόντων, προκύπτουν ζητήματα που προβάλλονται με έκδηλο τρόπο από τη συγκεκριμένη απόδειξη η οποία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

ΘΑΥΜΑ:Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!


Τό παρακάτω περιστατικό στό οποίο θά αναφερθούμε, συνέβει στόν π. Δανιήλ Σάπικα, κάτοικο Αθηνών, Αρχιμανδρίτη καί γιατρό. Τό 1976 αποφοίτησε...
26931

Τό παρακάτω περιστατικό στό οποίο θά αναφερθούμε, συνέβει στόν π. Δανιήλ Σάπικα, κάτοικο Αθηνών, Αρχιμανδρίτη καί γιατρό.
Τό 1976 αποφοίτησε από τή Θεολογική Σχολή Αθηνών, καί τό 1978 χειροτονήθηκε κληρικός. Τό 1992 αποφοίτησε από τήν Ιατρική Σχολή τού Πανεπιστημίου Αθηνών, καί τό 1992 εκλέγεται ενεργό μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης. Μάλιστα είναι καί ο πρώτος Ορθόδοξος κληρικός μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών.

Με ποια διατροφή θα προλάβετε τον καρκίνο του εντέρου

Ο καρκίνος του εντέρου είναι μια ύπουλη μορφή καρκίνου, γιατί συνήθως γίνεται αντιληπτός όταν είναι σε προχωρημένο στάδιο. Το γεγονός...
b0a45a340ac8cf40277d2b0d81a7459a_L

Ο καρκίνος του εντέρου είναι μια ύπουλη μορφή καρκίνου, γιατί συνήθως γίνεται αντιληπτός όταν είναι σε προχωρημένο στάδιο. Το γεγονός καθιστά ακόμη πιο σημαντική την πρόληψή του.
Πώς θα τον προλάβετε

Aλλον ξύπνησε

Μια φορά ο Γιωρίκας πάει στην Κωνσταντινούπολη για δουλειές . Κατάκοπος το βράδυ ψάχνει ένα ξενοδοχείο να κοιμηθεί . Όλα όμως ήταν γεμάτα ώσπου τελικά βρίσκει σ` ένα ξενοδοχείο ένα δωμάτιο που όμως έπρεπε να κοιμηθεί με έναν υπαστυνόμο . 

........ Έλληνες πολιτικοί. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

     ........ Έλληνες πολιτικοί.
   Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

  Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε οι ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ της πατρίδας μας?
Τι είναι αυτά τα καμώμωτά σας και τρώγεστε μεταξύ σας σαν ..... μέρα-νύχτα?
Δεν καταλαβαίνετε ότι οι ψηφοφόροι σας,  σας έχουμε σιχαθεί επειδή 
βλέπουμε ότι δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα, που είναι στο χείλος του γκρεμού,
αλλά τα κόμματά σας, τα κομματάκια και τα αποκόμματά τους?

9+1 κόλπα για δροσερό ύπνο χωρίς κλιματισμό

Η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα αυτήν την εποχή


  • 22 - ΙΟΥΛ - 2015
  •  
  • Προσθέστε ένα σχόλιο
  • 9+1 κόλπα για δροσερό ύπνο χωρίς κλιματισμό
    Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και –για να είμαστε ειλικρινείς– δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα. Ειδικά, μάλιστα, το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.