ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Οι πιο όμορφες χειμωνιάτικες βόλτες στην Θεσσαλονίκη


Οι πιο όμορφες χειμωνιάτικες βόλτες στην Θεσσαλονίκη


    Οι καλύτερες ιδέες για σούπερ βόλτες και διαδρομές στις ομορφότερες γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Στην Άνω Πόλη και τα Κάστρα
    Η πιο όμορφη γειτονιά της πόλης είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό μια ανάσα από το κέντρο. Τα σπιτάκια λαϊκής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής διατηρούν ζωντανή την εικόνα της παλιάς Θεσσαλονίκης, με τα όμορφα μπαλκόνια τους, τις αυλές και τα πλακόστρωτα στενά που αποκαλύπτουν, όσο ανηφορίζεις, άλλη μία θέση για υπέροχη θέα προς την πόλη. Φυσικά, την καλύτερη θέα την απολαμβάνουμε όταν φτάσουμε ψηλά, ως το Επταπύργιο ή τη Μονή Βλατάδων στην «Ακρόπολη» της Θεσσαλονίκης, από όπου ατενίζουμε ανενόχλητα τον Θερμαϊκό. Για καφέ, σταματάμε στο φιλόξενο ισόγειο του Little Big House, για ουζομεζέδες στο Τσινάρι και για καλό φαγητό στο Ίγγλις, όλα τους κρυμμένα στα πιο όμορφα σοκάκια της Άνω Πόλης.

Απίστευτο θέαμα – Πάγωσε η θάλασσα Whole ocean is frozen, INSANE!




Με την πρόσφατη κακοκαιρία στις ΗΠΑ ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι κοντά στην ακτή Falmouth της Βοστώνης. Η ακτή, που βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό, περιτριγυρίζονταν από μια θάλασσα πάγου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

24/01/2018
Με  αισιόδοξες προβλέψεις για σημαντική  αύξηση  του τουριστικού ρεύματοςαπό την  Ινδία προς την Ελλάδα  και με την απονομή βραβείου στον  ΕΟΤ, έκλεισε τις  εργασίες της η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση της Ινδίας, «Outbound Travel Mart» (ΟΤΜ 2018) στο Μουμπάϊ.
Ο  Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην Έκθεση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του στρατηγικού ανοίγματος  της τουριστικής αγοράς της Ινδίας από την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, της εθνικής τουριστικής πολιτικής για την παγκόσμια προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, αλλά  και την τουριστική προβολή  της χώρας μέσα από την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών.