ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

u got mail, Τα δυο ραβδιά, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΙΑΠΩΝΑΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΛΟΤΤΟ, ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

u got mail
Ήταν μια ξανθιά και κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε από το σπίτι της και πήγαινε να ελέγξει το γραμματοκιβώτιο της αλλά δεν είχε κανένα γράμμα.Ο γείτονας της που έκοβε τα χόρτα στον κήπο του, την παρατηρούσε και αναρωτιότανε γιατί το έκανε αυτό συνέχεια.

Μέτρησα τα χρόνια μου…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: July 1, 2014 at 6:59 am, Last Updated: 
paidaki-kounia
Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ότι έχω ζήσει έως τώρα…
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.

Τα πέντε καλύτερα ροφήματα για την φυσική και υγιεινή απώλεια βάρους

ΠΗΓΗ :   "      pentapostagma.gr           "

Posted: June 30, 2014 at 8:25 pm, Last Updated: 
τα-πέντε-καλύτερα-τρόφιμα-για-την-φυσική-και-υγιεινή-απώλεια-βάρους
Αν έχετε λάβει την απόφαση να χάσετε τα παραπανίσια σας κιλά, τότε γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι ο μόνος τρόπος να το επιτύχετε είναι με το να συνδυάσετε την τακτική φυσική άσκηση με μία υγιεινή, ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι τύποι ροφημάτων που θα επιταχύνουν την καύση των λιπών και θα βοηθήσουν στην γρηγορότερη απώλεια βάρους. Στην παρακάτω λίστα θα διαβάσετε για τα 5 πιο αποτελεσματικά εξ αυτών:

ΔΕΙΤΕ: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: June 30, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: 
dromeas2


Η δρομέας, Alysia Montano, μπορεί να τερμάτισε τελευταία στους αγώνες που…
διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στο Hornet Stadium της California άλλα δηλώνει ότι αισθάνεται «πολύ καλά». Η 28χρονη Alysia που είναι 5 φορές πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ, κατάφερε να τρέξει μέσα 2 λεπτά και 32,13 δευτερόλεπτα την απόσταση των 800 μέτρων και όλα αυτά ενώ διένυε τη 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Οι 8 μεγαλύτεροι κίνδυνοι για το συκώτι

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 30, 2014 at 12:24 pm, Last Updated: 
sikoti-kindinoi
Οι ασθένειες που απειλούν το συκώτι οφείλονται σε κάποιο συγκεκριμένο παράγοντα κινδύνου ή σε ένα συνδυασμό παραγόντων.
Δείτε τι πρέπει να προσέξετε προκειμένου να προστατεύσετε το συκώτι σας.
1. Αλκοόλ
Το αλκοόλ απορροφάται γρήγορα από το σώμα και υπόκειται σε επεξεργασία στο συκώτι. Τα άτομα που καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο κίρρωσης.
2. Τριγλυκερίδια
Εάν έχετε υψηλά τριγλυκερίδια σημαίνει ότι συσσωρεύετε μεγάλες ποσότητες λίπους στο συκώτι. Το αποτέλεσμα είναι οι μόνιμες βλάβες που οδηγούν στον καρκίνο του ήπατος ή την ηπατική ανεπάρκεια.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: 
φραγκούλης-φράγκος-η-ελληνική-θράκη-εκπέμπει-sos
Η ομιλία-άρθρο του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Σ. Φραγκούλη στην Ημερίδα “Παρελθόν – Παρόν και μέλλον της Ελληνικής Θράκης” — Προσφορά του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
θα ήθελα να επισημάνω το εξής:
Κανείς από όλους εμάς τους ομιλητές της Ημερίδας “Παρελθόν – Παρόν και μέλλον της Ελληνικής Θράκης” δεν θα ήθελε τον χαρακτηρισμό του «Ελληναρά», που μόνο για σήμερα αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία, να αυτοπροβληθεί.

Το θέμα μας είναι το ΧΘΕΣ, το ΣΗΜΕΡΑ, και το ΜΕΛΛΟΝ της ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ.
 

Mundial 2014: Ενα υπέροχο άρθρο για την Ελλάδα


Μπορεί στην Ελλάδα να μην εκτιμούμε σχεδόν καθόλου την Εθνική ποδοσφαίρου, αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που αποθεώνουν τους διεθνείς. Διαβάστε το κείμενο του Γάλλου δημοσιογράφου Thibaud Leplat.  
Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση παίζεται το ίδιο έργο, οι Έλληνες δεν είναι ποτέ ανάμεσα στα φαβορί. Ωστόσο είναι από τους λίγους Ευρωπαίους που κατάφεραν να φτάσουν στις τελικές δύο οχτάδες. Τότε λοιπόν γιατί; Γιατί κανείς δεν αγαπά την Ελλάδα;

ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma      " 

Posted: June 30, 2014 at 10:15 pm, Last Updated: 
Η ΚΟΛΑΣΗ
Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά τον Θεό. Ζούσα μέσα στην ντροπή και την πορνεία και ήμουν νεκρή στην γη. Όμως ο ελεήμων Θεός δεν άφησε να χαθώ, αλλά με οδήγησε στην μετάνοια.

Ανακοίνωση Συντονιστικού των 3 Ενώσεων Αποστράτων, για την συνάντηση με τον Αναπλ.Υφυπουργό Οικονομικών κ.Χρ.Σταϊκούρα...



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ 7 /14 

1).-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών ( Ε.Α.Α.Σ. –Ε.Α.Α.Ν. – Ε.Α.Α.Α ) συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κο Χ.Σταικούρα, με αντικείμενο τις πρόσφατες Αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε., που έκριναν ως αντισυνταγματικές τις διατάξεις του Ν. 4093/12 και των εκτελεστικών αυτού Υπουργικών Αποφάσεων, που αφορούσαν τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων των εν ενεργεία και αποστρατεία Στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α.

Τον Αύγουστο θα δουν αυξήσεις οι ένστολοι


 1 Ιουλίου, 2014
Τον Αύγουστο θα δουν αυξήσεις οι ένστολοι

Αναδρομικά και με το «παραπάνω» δίνει η κυβέρνηση αλλά ετοιμάζει νέες περικοπές – Σύσκεψη Σταϊκούρα με συνδικαλιστές στις 11.00

«Όχι μόνο δεν θα προσπαθήσει να αποφύγει να υπακούσει στην απόφαση του ΣτΕ για τους ενστόλους, αλλά θα την εφαρμόσει στο έπακρο και με το παραπάνω», διαμηνύουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, στο «παρά ένα» της κρίσιμης συνάντησης που θα έχει στις 11 το πρωί στο Γενικό Λογιστήριο ο κύριος Σταϊκούρας με εκπροσώπους των ενστόλων.

Eνίσχυση ανέργων Ελλήνων

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

01/07/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα

Η Επιτροπή προτείνει 6 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση για την ενίσχυση της απασχόλησης. 
Έως τώρα η Ελλάδα έχει κάνει ελάχιστη χρήση του ταμείου αυτού, παρά τον τόσο μεγάλο αριθμό των άνεργων, σε αντίθεση με την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, αλλά και χώρες με χαμηλά ποσοστά ανεργίας, οι οποίες αξιοποιούν σε μεγάλο βαθμό και συχνά τους πόρους αυτού του ταμείου.

Επιτυχημένη ελληνική προεδρία μετά τις επικίνδυνες στιγμές της κρίσης

Δηλώσεις Ρεν

01/07/2014































Στον απολογισμό της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. προχώρησε από το Ζάππειο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έκανε λόγο για μια επιτυχημένη προεδρία, τονίζοντας ότι διαψεύστηκαν όσοι ήλπιζαν στην καταστροφή Ελλάδας και Ευρώπης.


ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ


                                                                                       Αθήνα 1 Ιουλίου 2014.


                                          ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Βραζιλιάνικους γλουτούς  εύκολα και γρήγορα, μπορούν  να αποκτήσουν τώρα και οι Ελληνίδες με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, πριν από την εμφάνισή τους  στην παραλία!
«H «Bραζιλιάνικη Aύξηση των Γλουτών» (“BrazilianButtLift”) μπορεί να επιτευχθεί με τρείς τρόπους. Με αυτομόσχευμα λίπους, με ενθέματα σιλικόνης και με βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ»αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, με αφορμή τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τις καλλίγραμμες βραζιλιάνες από το Μουντιάλ.