ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα λάθος που κάνουμε όλοι με τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο και μπορεί να είναι μοιραίο… (video) Car seat alert Could a winter coat endanger your child?

24
Likes
17
Κάτι που δεν περνάει σίγουρα από το μυαλό μας! Προσπαθούμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας με το να είναι δεμένα...
child-icrashexw-600x278
Κάτι που δεν περνάει σίγουρα από το μυαλό μας! Προσπαθούμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας με το να είναι δεμένα στο κάθισμα τους, αλλά αυτό το πείραμα αποδεικνύει ότι είναι αρκετό.

Τips για να μη σαπίζουν γρήγορα τα φρούτα και τα λαχανικά μέσα στο ψυγείο.

ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ! Μια φορά την εβδομάδα αγοράζεις τα απαραίτητα φρούτα και λαχανικά για να βγάλεις με αυτά όλες τις...

6f177e1008b83ba02f20c77ae820ddf3_L
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ !
Μια φορά την εβδομάδα αγοράζεις τα απαραίτητα φρούτα και λαχανικά για να βγάλεις με αυτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας και να μη χρειάζεται διαρκώς να τρέχεις στο μανάβη.

Βιοκαύσιμα από φραγκόσυκα για πρώτη φορά στον κόσμο – Τα πλεονεκτήματα

Η μεξικανική εταιρεία Nopalimex κατασκεύασε την πρώτη μονάδα παραγωγής βιοκαυσίμου από κακτοειδή στον κόσμο. Η μονάδα βασίζεται σε έναν αναερόβιο...

biokausima-fragkosyka-mexico-128792
Η μεξικανική εταιρεία Nopalimex κατασκεύασε την πρώτη μονάδα παραγωγής βιοκαυσίμου από κακτοειδή στον κόσμο. Η μονάδα βασίζεται σε έναν αναερόβιο χωνευτή που παράγει βιοαέριο από το κακτοειδές οπουντία, είδος που στην Ελλάδα είναι περισσότερο γνωστό ως φραγκοσυκιά.
Εκτός από τις λειτουργίες της Nopalimex, οι οκτώ τόνοι καυσίμου που θα παράγει κάθε μέρα η μονάδα θα τροφοδοτούν τα δημοτικά οχήματα της πόλης του Ζιτακουάρο στην κεντρική πολιτεία Μιτσοακάν του Μεξικού.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΡΝΟΥΝ! Μην τις ξαναφας!

Ο ρυθμός γήρανσης επηρεάζεται από πολυάριθμους παράγοντες, όπως τα γονίδια, η έκθεση στον ήλιο, οι έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους αλλά...Ο ρυθμός γήρανσης επηρεάζεται από πολυάριθμους παράγοντες, όπως τα γονίδια, η έκθεση στον ήλιο, οι έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους αλλά και η διατροφή.

c6e831dccf6164be18c812314fb564a4_L-780x358
Τα φρούτα και τα λαχανικά παρέχουν σημαντική ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών ώστε να παραμείνει το δέρμα σφριγηλό και λαμπερό για περισσότερα χρόνια, άλλες τροφές όμως ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση λόγω των βλαβερών συστατικών που περιέχουν.

Η σέξι Ρωσίδα, ο γνωστός πολιτικός και το... «αμαρτωλό» κινητό!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Η σέξι Ρωσίδα, ο γνωστός πολιτικός και το... «αμαρτωλό» κινητό!
    Ένα περιστατικό που συνέβη πριν από μερικούς μήνες όταν η κυβέρνηση βρισκόταν στο φόρτε των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αφηγείται ο Βηματοδότης.
    Ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς εμφανίστηκε -με το που ψηφίστηκε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο- με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή.
    Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, ο εν λόγω πολιτικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε με γρήγορα βήματα εντός του καταστήματος, συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη ρωσικής καταγωγής.

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ πεσόντων αστυνομικών

ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ένας ναύτης φτάνει σε κάποιο λιμάνι αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά δωμάτιο για το βράδυ.
- Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα δωμάτιο. Ή έστω ένα κρεβάτι οπουδήποτε, ξέσπασε στο τελευταίο ξενοδοχείο που βρήκε.

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ

Κάποιος που είχε πια στερέψει από ιδέες για δώρα σε εορτάζοντες , χάρισε στην πεθερά του , ένα μεγάλο τάφο στο καλύτερο νεκροταφείο της πόλης , για τα γενέθλιά της .

Το μαγικό αμάξι

Πάει ένας σε μια μάντρα αυτοκινήτων να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.
- Καλημέρα σας, θα ήθελα ένα αμάξι.
- ΑΑΑΑ! Αυτό το αμάξι θα είναι τέλειο για σας, λέει ο πωλητής δείχνοντάς του μια παλιατζούρα.
- Μα αυτό είναι μούφα!

Α.Σάββατο των Ψυχών..

Συγκινητικό,αλλά πραγματικό,αληθινό και ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ.
Ήρωες που σφαγιάστηκαν από βαρβάρους και απολίτιστους λαούς και τους Τούρκους στην Μ.Ασία,Καππαδοκία,Πόντο,Κύπρο κλπ.
Σήμερα,όμως γιορτάζουν εις τους Ουρανούς και είναι μάρτυρες,διό ".....βιαίου και δίκου θανάτου,θανατωθέντες!!!!!"

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ




--------

Θ. Μαλκίδης 
Σάββατο των Ψυχών 
Το Σάββατο των ψυχών, το ΨυχοΣάββατο της πίστης μας, του λαού μας και   του πολιτισμού μας, το Σάββατο των κεκοιμημένων αδελφών μας, το Σάββατο της μνήμης και του μνημοσύνου, είναι μία ακόμη σημαντική στιγμή της Ορθόδοξης παράδοσής μας. 

Τι είναι το Ψυχοσάββατο;

Σήμερα εvίναι Ψυχοσάββατον.
Οι εκκλησιές γεμάτες.Η καλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης και την ευλαβούνται ΌΛΟΙ οι Χριστιανοί που έχουν κάποιο μέλος της οικογένειας (...και ποιός ΔΕΝ έχει;) εις τους Ουρανούς.

Από την προηγουμένη ετοιμάζουν το σιτάρι (κόλλυβα),που συμβολίζει τον θάνατο και την Ανάσταση (όπως ο σπόρος σαπίζει στη γή και ξαναβγαίνει έχοντα πολλαπλάσιο καρπό) έτσι και ο άνθρωπος κάποτε-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ- θα αναστηθεί με το σώμα του,το οποίο πλέον θα είναι αφθαρτοποιημένο.

Γι` αυτό πάμε σιτάρι (κόλλυβα) και όχι κουλούρια και σοκολατάκια,τα οποία ΤΙΠΟΤΕ δεν συμβολίζουν  (και ΜΌΝΟ παράδες στο εμπόριο αφήνουν)!!!!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ εις πάντας τους κεκοιμημένους (από Αδάμ και Εύας μέχρι και σήμερον θανόντας).
Διαβάστε παρακάτω "Τι είναι το Ψυχοσάββατο και πόσα είναι στον χρόνο;).

 

Τι είναι το Ψυχοσάββατο;

+Μακαριστού Μητρ.Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου.

kolyba
Σήμερα, ἀγαπητοί μου, εἶνε Ψυχοσάββατο. Τί θὰ πῇ Ψυχοσάββατο; Σάββατο τῶν ψυ­χῶν. Ἐπ᾽ αὐτοῦ ἂς ποῦμε λίγες λέξεις.

Κομμένο το επίδομα συζύγου 10% από τις νέες συντάξεις! Η τρόικα πιέζει να κοπεί και στις παλιές! Ποιοι θα δουν 45% "τσεκούρι" στη σύνταξη!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 


Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

 - "Φωτιά και λαύρα" το σχέδιο του υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό
- Εκτός από το επίδομα συζύγου 10% που οσονούπω θα μοιάζει... μακρινό όνειρο, μειώνονται δραστικά και τα επιδόματα τέκνων!