ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Αερομαχία» Βουλγαρίας και Ρωσίας με φόντο τα ελληνικά F-16 block 30

  ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Οκτωβρίου 9, 2014 at 9:15 μμ, Last Updated: 
f-16
Όπως γράψαμε στο pentapostagma.gr προχθές , η Βουλγαρία επιθυμεί έως το 2020 να καθηλώσει στο έδαφος, όλα τα ρωσικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη που βρίσκονται στο δυναμικό της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας.

Αμφίπολη: Δείτε την τρισδιάστατη αναπαράσταση του αρχαιολογικού χώρου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Οκτωβρίου 9, 2014 at 8:56 μμ, Last Updated: 
amfipoli
Δείτε την τρισδιάστατη αναπαράσταση του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης στον τύμβο Καστά.
Για πρώτη φορά μετά την ανακάλυψη του Τύμβου της Αμφίπολης, παρουσιάζεται σε ψηφιακό τρισδιάστατο μοντέλο η αναπαράσταση του αρχαιολογικού χώρου.

ΣΟΚ: 37χρονος παντρεύεται 12χρονη και όλα αυτά στην «πολιτισμένη» Ευρώπη! (φωτο)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 9, 2014 at 6:15 μμ, Last Updated: 
norbigia5
Είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις μόνο στο απολίτιστο Ισλάμ,να που όμως γίνονται και στην «πολιτισμένη» Νορβηγία. Η είδηση και μόνο στο άκουσμα της σοκάρει… 37χρονος παντρεύεται ένα 12χρονο κοριτσάκι!!!

Παροχή πρώτων βοηθειών στην άσφαλτο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Οκτωβρίου 9, 2014 at 2:49 μμ, Last Updated: 
Παροχή πρώτων βοηθειών στην άσφαλτο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση που βρεθούμε μπροστά σε ένα ατύχημα
Σε μια χώρα της οποίας τα τροχαία αποδεκατίζουν τον ενεργό πληθυσμό σχεδόν κανείς δεν έχει ιδέα από πρώτες βοήθειες και π;vς αυτές πρέπει να προσφέρονται στους πάσχοντας.

Τράγος γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο! (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: 
αρχείο λήψης (24)
Ακόμα κι όταν κάποιος βλέπει τις φωτογραφίες, δυσκολεύεται να πιστέψει στα μάτια του! Κι όμως συνέβη στην Αργεντινή! Ένας τράγος γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο.
Το ζώο γεννήθηκε νεκρό και ο αγρότης απόφάσισε να το θάψει. Ένας από τους γείτονες φωτογράφισε τον τράγο, με σκοπό να δείξει τι μπορεί να συμβεί από την υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Ελληνική θρησκεία είναι η παγκοσμίως γνωστή, φυσική, αυτόχθων θρησκευτική έκφραση του Ελληνικού έθνους, από την εμφάνισή του στο ιστορικό προσκήνιο μέχρι και σήμερα.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,



Ποιος σώθηκε;

Σε ένα αεροπλάνο ταξίδευε ο Σημίτης και πήγαινε προς Αμερική. Την ίδια ώρα ένα άλλο αεροπλάνο συγκρούεται και πέφτουν και τα δύο στον ωκεανό. Ποιος σώθηκε; 

Η Ελλάς!

ΤΟ ΚΩΦΑΛΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Ένα ζευγάρι έχει δυο δίδυμα παιδιά, από τα οποία το ένα είναι κωφάλαλο. Μετά από συνεχείς επισκέψεις στους πιο διάσημους γιατρούς, η μάνα δέχεται τη μοίρα τους. Ο πατέρας, όμως, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία. Φεύγει από το σπίτι και αρχίζει να γυρνάει ρακένδυτος. Η γυναίκα του με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του, τον βρίσκει μετά από μήνες κάτω από μια γέφυρα. 

Αssociated Press: Το ναυάγιο των Αντικυθήρων είναι ο Τιτανικός του αρχαίου κόσμου

Αssociated Press: Το ναυάγιο των Αντικυθήρων είναι ο Τιτανικός του αρχαίου κόσμου


10.10.2014 08:31
Οι σφουγγαράδες του 19ου, με τα πενιχρά τους μέσα, κατάφεραν να ανακαλύψουν και να φέρουν στην επιφάνεια σημαντικά ευρήματα. Οι αρχαιολόγοι της σήμερον προσπαθούν να ανασύρουν όλο τον υπόλοιπο πλούτο έχοντας στην κατοχή τους τα πλέον κορυφαία όπλα της τεχνολογίας. Ακόμα και έτσι, όμως, το Ναυάγιο των Αντικυθήρων κρύβει ακόμα τα κλέη του στο βάθος της θάλασσας.

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

ΠΗΓΗ : "  Versus Travel Newsletter



newsletter
@versus-travel.gr     "





Φθινοπωρινή απόδραση στην Κρήτη!

ΠΗΓΗ : " Nikos Labrou
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Nikos Labrou
info@visitgreece.gr  "







Καλώς ήρθες στο μηνιαίο Newsletter του Visit Greece! Ανακάλυψε τις ομορφιές της χώρας μας & βρες ταξιδιωτικές προτάσεις για την επόμενη απόδρασή σου στη μαγευτική Ελλάδα!
Δεν βλέπεις αυτό το email; Δες το στον περιηγητή σου!
Twitter  Facebook  
Οκτώβριος 2014

  

Το φθινόπωρο αποτελεί ξεχωριστή και ιδιαίτερα γοητευτική εποχή για να επισκεφθείτε την Κρήτη! Μπορεί η θάλασσα να είναι κυρίαρχο στοιχείο, αλλά εξίσου ελκυστικά είναι τα βουνά της κι οι μικρές εύφορες πεδιάδες της. Και αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να εξερευνήσετε τη θαυμαστή φύση της, να κάνετεπεζοπορία στον Ψηλορείτη, να διασχίσετε τα υπέροχα Φαράγγια της, να επισκεφθείτε τα σπήλαιά της. Οι φθινοπωρινές μέρες μας καλούν να απομακρυνθούμε για λίγο από τη θάλασσα και να ταξιδέψουμε στην άγνωστηενδοχώρα της Κρήτης, στα όμορφα χωριά της με τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, με τους αμπελώνες να συνυπάρχουν αρμονικά με τους ελαιώνες, στην μοναδική μαγεία της φύσης αλλά και τους θαυμαστούς θησαυρούς της ιστορίας της. Αυτό το μήνα σας προτείνουμε:

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 10-10-2014

Απογευματινή - Απογευματινή
Καθημερινή εφημερίδα (Κωνσταντινούπολη / Τουρκία)
Τηλ: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Η προσευχή δεν είναι συνταγή.....




π. Λίβυος (π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος) 

Η προσευχή δεν είναι συνταγή για καλιτσούνια ή μουστοκούλουρα, ώστε να πρέπει να την εκτελέσεις τέλεια και προσεκτικά για να πετύχει. Καταρχήν δεν προσεύχομαι για να πετύχω, μα για να κοινωνήσω με τον Θεό μου, με ένα κομμάτι του εαυτού μου, που δεν έχω ενεργοποιήσει και δεν ξέρω ότι διαθέτω.

Μήπως είστε «υπερβολικά» γονείς;

ΠΗΓΗ : " ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com    " 

Οκτωβρίου 10, 2014 — Χαράλαμπος
love - αγάπη

Είναι οι γονείς που ζουν μόνο για τα παιδιά τους και ασχολούνται με την ανατροφή τους σε σημείο εμμονής. Μήπως ανήκετε κι εσείς σε αυτούς;

Το μισθολόγιο των στρατιωτικό. Μετά την ψήφιση του Ν/Σ από την Βουλή. 10 Οκτ.2014

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 







Μετά την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων, του προσχεδίου για τον προϋπολογισμό του Κράτους, του έτους 2015 και τη δημοσιοποίηση των προβλέψεων που αφορούν στις αποδοχές και συντάξεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, επιχειρούμε να αποκαλύψουμε το πραγματικό μέγεθος της οικονομικής αποκατάστασης και επαναφοράς των μισθών και επιδομάτων μας στη μισθολογική τάξη, μετά την παράνομη αταξία που προκάλεσε ο αντισυνταγματικός Ν.4093/2012, ανασύροντας στοιχεία από παλαιότερους προϋπολογισμούς, αλλά και από πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις και επίσημα έγγραφα. 

Η τρόικα, το χρέος και η ελληνική παιδεία


Δημοσιεύθηκε στις 10 Οκτωβρίου, 201410 Οκτωβρίου, 2014 Δημοσιεύθηκε από Spiros Rizopoulos 

Ήταν το 2009 όταν είχα τη χαρά να συνοδεύσω τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι στην επίσκεψή του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Με δεδομένο ότι πρόκειται για κορυφαίο μυαλό στις διεθνείς σχέσεις και παραμένει ένας από τους ανθρώπους που συνεχίζουν να επηρεάζουν τη διαμόρφωση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, έδωσα μεγάλη σημασία σε αυτό που μου είπε: «Με το δόρυ της παιδείας και του πολιτισμού η Ελλάδα κατέκτησε ό,τι δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν αυτοκρατορίες με το αίμα».

Γιατί θα είναι μεγαλύτερες οι αυξήσεις που θα λάβουν οι ένστολοι σε σχέση με τα ποσά των διαρροών, Το χρονοδιάγραμμα στα αναδρομικά

ΠΗΓΗ : "   http://www.politikanet.gr   " 


Ένα βασικό στατιστικό λάθος λογιστικής φύσης φαίνεται ότι γίνεται, ίσως κι εσκεμμένα στις διαρροές του οικονομικού επιτελείου προς τα ΜΜΕ, με πιθανή πρόθεση να μεγιστοποιηθεί πέραν του αναμενόμενου η ικανοποίηση του ένστολου προσωπικού, κάτι που προφανώς αποτιμάται στην περίοδο στην πολιτικά ασταθή περίοδο που διανύουμε.