ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5η Ημέρα Κυριακή 31-5-2015 « ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΤΕΛΟΣ » ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ V I D E O


Ημέρα αναχώρησης από το ΄Αγιο   ΄Ορος και επιστροφή στον ωραίο μας Νομό Αργολίδας.


Ο γυρισμός είναι κουραστικός αλλά μετά από την ψυχική ηρεμία των ημερών στο ΄Αγιο ΄Ορος μας δίνει την δύναμη του γυρισμού.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2015. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ " Επιστροφή " V I D E O


Πρωί ώρα αναχώρησης 


ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 4η Ημέρα ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ


Το πρωί της 4 ης ημέρας ( Σάββατο 30-5-2015 ) αφού τελείωσε το τελετουργικό από την Ι.Μονή Μεγίστης Λαύρας αναχωρήσαμε για την Ι.Μονή Βατοπεδίου.

Συνελήφθη τραπεζίτης που θησαύρισε τρομοκρατώντας τους πελάτες με «κούρεμα» και Grexit!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Συνελήφθη τραπεζίτης που θησαύρισε τρομοκρατώντας τους πελάτες με «κούρεμα» και Grexit!
http://papaioannou-giannis.net/
    Συνελήφθη, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, 49χρονος διευθυντής υποκαταστήματος πιστωτικού ιδρύματος, για εξαπάτηση πελατών – καταθετών, ενώ το όφελός του από την παράνομη δραστηριότητά του υπολογίζεται σε ποσό 1.220.000 ευρώ.
    Σε βάρος του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των νόμων περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και όπλων.

Σκαραβαίοι γέμισαν την Καλαμαριά

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Σκαραβαίοι γέμισαν την Καλαμαριά
    Οι Θεσσαλονικείς μετέτρεψαν τους δρόμους της Καλαμαριάς σε μουσείο, με εκθέματα τους ιστορικούς σκαραβαίους τους.
    Χθες η Αρετσού θύμησε εποχή απο το μακρινό παρελθόν, καθώς πολύχρωμοι σκαραβαίοι κατέκλυσαν την περιοχή.
    Όπως κάθε χρόνο, στις 22 Ιουνίου γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο τηνπαγκόσμια ημέρα σκαραβαίου

ΕΜΑ: Οι θαλάσσιες χελώνες ενώνουν τον κόσμο!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

24/06/2015
Ξεκίνησε η περίοδος ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας στην Ελλάδα και ο ΑΡΧΕΛΩΝ  τις υποδέχεται με προγράμματα προστασίας των φωλιών τους σε 70 χιλιόμετρα παραλιών στη Ζάκυνθο, Πελοπόννησο και Κρήτη. Μαζί με τον ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχουν πάνω από 400 εθελοντές που έως τον Οκτώβριο  θα μείνουν στην Ελλάδα για να προστατεύουν τις παραλίες και για να ενημερώνουν τους επισκέπτες.

ΣΕΤΕ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ 23% ΦΠΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

«ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ»

24/06/2015
Ακατανόητη χαρακτηρίζει ο ΣΕΤΕ την επιμονή των δανειστών να αυξηθεί ο συντελεστής του ΦΠΑ στο 23% στη διαμονή και στην εστίαση, ενώ υπογραμμίζει πως το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, καθιστώντας το τουριστικό μας προϊόν παντελώς εκτός ανταγωνισμού.

Γέροντας στο Άγιο Όρος ταϊζει άγριο λύκο! (ΦΩΤΟ)



Πόση γαλήνη και πόση αγάπη πρέπει κάποιος να εκπέμπει, για να τον πλησιάσει άφοβα ένα άγριο ζώο και να τρώει...
agio_oros_0


Πόση γαλήνη και πόση αγάπη πρέπει κάποιος να εκπέμπει, για να τον πλησιάσει άφοβα ένα άγριο ζώο και να τρώει από τα χέρια του…
Κι όμως, τα πρότυπα ζωής, βρίσκονται παντού γύρω μας.

Θα καταρρεύσει το Ίντερνετ στις 30 Ιουνίου;


Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι στις 30 Ιουνίου υπάρχει ένα σενάριο καταστροφολογίας ότι θα καταρρεύσει το ίντερνετ. Η απειλή έρχεται...
internet

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι στις 30 Ιουνίου υπάρχει ένα σενάριο καταστροφολογίας ότι θα καταρρεύσει το ίντερνετ.

Η απειλή έρχεται από ένα απλό δευτερόλεπτο, στις 23.59.59 της 30ης Ιουνίου. Ένα δευτερόλεπτο που έρχεται να προστεθεί στον υπάρχοντα γήινο Χρόνο ούτως ώστε να συντονιστεί με τον ατομικό χρόνο.

8 ξηροί καρποί που οφείλουμε να βάλουμε στη διατροφή μας


Οι ξηροί καρποί είναι μάλλον υποτιμημένοι, παρά τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Έχει αποδειχθεί ότι μας βοηθούν...
nuts-2-660
Οι ξηροί καρποί είναι μάλλον υποτιμημένοι, παρά τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Έχει αποδειχθεί ότι μας βοηθούν να μειώσουμε τη χοληστερόλη, να ελέγξουμε το βάρος μας, ακόμα και να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου. Μια πιθανή εξήγηση είναι πως δεν καταναλώνουμε αρκετούς ξηρούς καρπούς λόγω της κακής φήμης ότι, πέρα από θρεπτικά συστατικά, είναι πλούσιοι και σε θερμίδες. Είναι, όμως, σημαντικό να τους προσθέσουμε στην καθημερινή μας διατροφή, μιας και είναι γεμάτη πολύτιμες πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες. Ας δούμε οκτώ από αυτούς τους ξηρούς καρπούς.

Φορτίστε τα Κινητά σας με Έναν Πανέξυπνο Τρόπο ! ΙΔΕΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Δείτε πώς να φτιάξετε πανεύκολα ένα ειδικό συρτάρι για να φορτίζετε τα κινητά και τις επαναφορτιζόμενες συσκευές σας κρυμμένες και...
thehomeissue_fortistes01-800x500


Δείτε πώς να φτιάξετε πανεύκολα ένα ειδικό συρτάρι για να φορτίζετε τα κινητά και τις επαναφορτιζόμενες συσκευές σας κρυμμένες και χωρίς να έχετε καλώδια σε όλο το σπίτι.Τι θα χρειαστείτε

Υποδοχή της Τιμίας Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου στο Κιβέρι (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.6.15 | 
 Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στις 8:00 το απόγευμα στην υποδοχή της Τιμίας Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού που θα πραγματοποιηθεί στο Κιβέρι.

Αναβίωσαν το έθιμο του Κλήδονα στο Κουτσοπόδι (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.6.15 | 
Το έθιμο του Κλήδωνα αναβίωσαν στο Κουτσοπόδι του Δήμου Άργους – Μυκηνών την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015.

Στη λίστα της Telegraph με τα 10 highlights της άγνωστης Πελοποννήσου το Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.6.15 | 
 Την λίστα με τα 10 highlights της… άγνωστης Πελοποννήσου, αναφέρει ο Βρετανός ρεπόρτερ, Χάρυ Μούντ σε δημοσίευμα της Telegraph. Ειδικότερα, η πλήρης λίστα με τα 10 highlights της άγνωστης Πελοποννήσου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η εξής:

Η αφρόκρεμα των Ελλήνων πρωταθλητών ποδηλασίας δρόμου στο Ναύπλιο 26-28 Ιουνίου 2015


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.6.15 |  | 
 Στο Ναύπλιο, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή (26-28 Ιουνίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ανδρών – γυναικών με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Ναυπλιέων. 

ΟΔΥΝΗΡΕΣ-ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ - ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ

                              Αθήνα 24Ιουνίου 2015



                                                   ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
Οδυνηρές σωματικές και  ψυχολογικές συνέπειες έχει η έκτρωση  για πολλές ανήλικες και έφηβες κοπέλες, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες!
«Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι κοπέλες στιγματίζονται ( σωματικά και ψυχικά), αφού πολλές από τις συνέπειες τις ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής τους»αναφέρει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κΣτέφανος Χανδακάς, με αφορμή πρόσφατη μελέτη πουκατατάσσει την Ελλάδα πρώτη χώρα σε εκτρώσεις στην Ευρώπη. 

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη, που δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, κάθε χρόνο στην Ελλάδα έχουμε 80.000 εκτρώσεις, εκ των οποίων οι 40.000 γίνονται από κοπέλες κάτω των 18χρόνων!

Το ποντίκι

Η σύζυγος: 
- Δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Έχω την εντύπωση ότι κάτω από το κρεβάτι είναι ένα ποντίκι. 
Και ο σύζυγος: 

Πακιστανός

Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι. 
Το τζάμι είναι καθαρό και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να μην το καθαρίσει. 
Ο Πακιστανός ενθουσιάζεται και της λέει με σπασμένα ελληνικά: 

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ " ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ " ( Ειδικές τιμές για τα παιδιά των Αστυνομικών και -Συνταξιούχων Αστυνομικών ).



Αγαπητοί συνάδελφοι στο κατάστημα αυτό θα βρείτε προσφορές για τα παιδιά των Αστυνομικών και Συνταξιούχων αυτών. ΄Οπως για  τα άλλα καταστήματα που υπάρχουν οι φίρμες των επιχειρήσεων στο blog  προστίθεται ακόμη μία. Για αυτούς που έρχονται στο Ναύπλιο το κατάστημα αυτό ευρίσκεται απέναντι από το πάρκο του Κολοκοτρώνη όπως μπαίνουμε στη πόλη στο δεξί μας χέρι.

Παρακάτω οι τιμές.-