ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αναζήτηση διαθεσιμότητας δωρεάν ιατρικών επισκέψεων σ΄όλη την επικράτεια!



Πρόσβαση στις διαθέσιμες επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ μπορούν να έχουν από σήμερα όλοι οι ασφαλισμένοι. 
Μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, κλικ εδώ: και στην ένδειξη «Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις» οι ασφαλισμένοι μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών,να αναζητούν την ειδικότητα,καθώς και την περιοχή ανά την επικράτεια που επιθυμούν.......>>
Επίσης, οι ασφαλισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο ιατρό, με βάση το ονοματεπώνυμο του, και να διαπιστώσουν εάν έχει συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις.

Στις 9 Μαΐου θα καταβληθεί εφάπαξ το επίδομα αλληλεγγύης στους ένστολους

ΠΗΓΗ : " tanea.grΟικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline  " 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Πριν 0' |
Στις 9 Μαΐου θα καταβληθεί εφάπαξ το επίδομα αλληλεγγύης στους ένστολους

Στις 9 Μαΐου θα καταβληθεί εφάπαξ το επίδομα αλληλεγγύης στους ένστολους σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.
Πρόκειται για το ποσό που θα καταβληθεί στους ένστολους από το κοινωνικό μέρισμα των 500 εκατομμυρίων ευρώ που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βάση του πλεονάσματος που επιτεύχθηκε το 2013.

Σπάρτης: ”Η ζωή του κληρικού είναι σταυροαναστάσιμη”

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

Posted: March 19, 2014 at 10:00 am, Last Updated: March 18, 2014 at 11:40 pm
Σπάρτης ΕυστάθιοςΤην Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, Β΄ Νηστειών, η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σπάρτης εόρτασε και πανηγύρισε τη μνήμη των Λακώνων Αγίων.
Το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Εσπευσμένη πυρηνικοποίηση 6 Αεροποριών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη – Πυρηνική Μοίρα αποκτά η Τουρκία

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma.gr    " 

Posted: March 19, 2014 at 11:00 am, Last Updated: March 19, 2014 at 12:25 am
Εσπευσμένη πυρηνικοποίηση 6 Αεροποριών του ΝΑΤΟ στην ΕυρώπηΣτην αναθεώρηση της πολιτικής ασφάλειας στην Ευρώπη προχώρησε εκτάκτως το ΝΑΤΟ με απόφαση άμεσης ενίσχυσης των πυρηνικών δυνατοτήτων του, καθώς η κρίση στην Ουκρανία αποδεικνύει ότι … “ο βασιλιάς είναι γυμνός” από άποψη μαχητικής ισχύος και ικανότητας ανάσχεσης των ρωσικών στρατιών.

Η Ουκρανία προετοιμάζεται για πόλεμο – Αντίποινα για την απώλεια της Κριμαίας;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Posted: March 19, 2014 at 10:20 am
Η-Ουκρανία-προετοιμάζεται-για-πόλεμοΗ Ουκρανική κρίση γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη για την παγκόσμια σταθερότητα και οι ραγδαίες εξελίξεις απειλούν να τινάξουν τον πλανήτη στην αέρα..
Η ουκρανική κυβέρνηση υιοθετεί πλέον μέτρα επείγουσας στρατιωτικής ενίσχυσης και επαγρύπνησης επιστρατεύοντας παράλληλα όλους του εφέδρους της προετοιμαζόμενη με όλες τις δυνάμεις της για πόλεμο, μία μόλις ημέρα αφότου η Κριμαία ψήφισε για να αποσχιστεί από τη χώρα και να προσαρτηθεί στη Ρωσία.

Πώς λέγεται ένα συναχωμένο Πόκεμον;, Έφταιγε ο πατέρας, Η συμπαράσταση, Ο φτωχός, οι πλούσιοι και ο γάτος, Μάθημα γεωγραφίας

ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ


Ένας μελισσοκόμος μάζευε μέλι.
Ξέχασε όμως να κουμπώση καλά το φερμουάρ του παντελονιού του και τον τσίμπησε μιά μέλισσα στο πουλί του.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Γυναικεία έκδοση:
Γυναίκα1: Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα!
Γυναίκα2: Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά; 

ΤΑΞΙΔΙΑ : ΕΛΒΕΤΙΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΟΝΤΕΝΖΕΕ, ΟΜΑΝ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΒΙΕΤΝΑΜ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΛΑΟΣ


ΠΗΓΗ :  "    Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr    "

Ταξίδια για όσους μπορούν, όλα είναι ωραία όπου και να πάς κάντε την υπέρβαση.

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΝ ΟΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΕΡΓΑΤΗΣ

ατμοκίνητο τρένο ατμομηχανή ημερομηνία
Πατήστε επάνω στην εικόνα στην συνέχεια στον σύνδεσμο και στο εικονίδιο που σας ανοίγει.
Εάν μπορεί ο εργάτης να πάρει αυτό το τραίνο θα μου το πείτε εσείς.ντίζελ κίνησης καπνού τρένο ατμομηχανή ρωσία

Προχωρείτε παρακάτω να δείτε και μέσα το τραίνο

SOS για τον Αυτισμό

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ     ΣΗΜΕΙΩΜΑ

                                                                        Αθήνα  19 Μαρτίου 2014

                 SOS για τον Αυτισμό

Διαπρεπής  ομογενής  Δρ Θεοχάρης Θεοχαρίδης καθηγητής 


 Σε εκδήλωση με θέμα : <<Αυτισμός-Άμεση ανάγκη πληροφόρησης και αντιμετώπισης>>,  θα μιλήσει αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου στην Αθήνα, ο διαπρεπής  ομογενής  Δρ Θεοχάρης Θεοχαρίδης καθηγητής

Άμεση αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων

                                           
                                                      Δρ. Φατσέα
                                                                                     Αθήνα 19 Μαρτίου 2014.

                            ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Άμεση αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων, τα οποία στην εποχή μας έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών, συστήνουν οι επιστήμονες.

ΕΦΑΠΑΞ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ : ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο υπολογισμός για το Εφάπαξ Αστυνομικών

ΑΣΦΑΛΙΣΗ Ο υπολογισμός για το Εφάπαξ Αστυνομικών ΕΦΑΠΑΞ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014-03-19 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) Ο υπολογισμός για το Εφάπαξ Αστυνομικών Ο υπολογισμός για το Εφάπαξ Αστυνομικών πότε χορηγείται ποιοι εξαιρούνται Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση της χορήγησης εφάπαξ των αστυνομικών τομέων πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ όπου καθορίζει τον υπολογισμό του βοηθήματος ποιες οι μηνιαίες εισφορές ποιος ο ελάχιστος χρόνος απόδοσής του και ποιοι εξαιρούνται.

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία για τους δικαιούχους του Μ.Τ.Σ. από την Πειραιώς

ΠΗΓΗ :    "          http://www.paraskhnio.gr/             " 

Δημοσιεύθηκε στις  στην Κατηγορία: Μαρς
Μέγεθος κειμένου:α+α-
ΜΤΣ
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού τα ονόματα των ωφελούμενων  του προγράμματος κοινωνικών παροχών της “PICAR ΑΕΕ” προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ που αφορούν:
Τη βράβευση δέκα (10) τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ  αριστευσάντων μαθητών (βαθμός άνω του 19) στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου σχολικού έτους 2012.
Τη βράβευση δέκα (10) τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ  αριστευσάντων μαθητών (βαθμός άνω του 19) στη Γ΄ τάξη Λυκείου σχολικού έτους 2012.

ΟΔΔΗΧ: Έκδοσης τρίμηνων εντόκων γραμματίων ύψους 1,3 δισ.

ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΟ 3,10%

19/03/2014
Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε από την έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Τράπεζα Πειραιώς: Με 5% άντλησε 500 εκατ. ευρώ από τις αγορές

ΕΞΑΠΛΑΣΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

19/03/2014
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες, Τρίτη 18 Μαρτίου, η έκδοση και διάθεση στις διεθνείς αγορές, τριετούς ομολόγου κυρίου χρέους ποσού 500 εκατ. ευρώ για την άντληση μεσοπρόθεσμης ρευστότητας. Το νέο ομόλογο είναι σταθερού επιτοκίου και φέρει ετήσιο τοκομερίδιο 5.00%.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΣΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Οι ένστολοι - χαμηλοσυνταχιούχοι (κάτω των 1500 ) θα λάβουν απο το πρωτογενές πλεόνασμα.
Οι δικαστικοί και ένστολοι απο τις  δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να καθαρογραφούν που  δικαιώνουν αυτούς. 
΄Εχουμε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 
Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις και δικά σας τα υπόλοιπα συμπεράσματα. 


Συμφωνία-σταθμός για πλεόνασμα, κοινωνικό μέρισμα και εργασιακά

Σύντομα η καταβολή της δόσης

19/03/2014

Με εντυπωσιακά θετικό τρόπο έκλεισε χθες η πιο δύσκολη και πιο μακρόχρονη (από τις 22 Σεπτεμβρίου) διαπραγμάτευση με την τρόικα, στη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι των δανειστών εμφανίζονταν συνεχώς αμετακίνητοι από τις θέσεις τους και θέτοντας συνεχώς νέα ζητήματα στο τραπέζι.
Η χθεσινή συμφωνία «απελευθερώνει» τη δόση, γεγονός που προκαλεί ανακούφιση στην Αθήνα, καθώς τον Μάιο λήγουν ομόλογα.

Με σημαντικότερη την επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και μάλιστα σε απρόσμενα ύψη (2,9 δις ευρώ) για το 2013 – και επομένως τον αποκλεισμό νέων μέτρων για το 2014 – συμφωνήθηκε να δοθεί ποσό άνω των 500 εκ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα σε ένα εκατομμύριο Έλληνες, με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, καθώς και στους ένστολους με μηνιαίους μισθούς κάτω των 1.500 ευρώ, ενώ ένα μέρος του πλεονάσματος θα δοθεί, κατά τα συμφωνημένα, για αποπληρωμή του χρέους της χώρας.
Παράλληλα, προβλέπεται μέριμνα για τους άστεγους και ειδικότερα έκτακτη ενίσχυση 20 εκ. ευρώ στις υπηρεσίες που τους προσφέρονται για φαγητό, στέγαση κλπ.
Όσον αφορά στα εργασιακά, η τρόικα επίσης υποχώρησε στο θέμα των ομαδικών απολύσεων, ενώ συμφωνήθηκε η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιουλίου κατά 3,9% «και από την πλευρά των εργοδοτών και από την πλευρά των εργαζομένων».
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με το μέτρο αυτό θα ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι ΜμΕ και θα δοθεί ώθηση στην απασχόληση.
Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, πρόσθεσε, θα οδηγήσει «σε αύξηση αποδοχών των εργαζόμενων σε όλο τον ιδιωτικό τομέα».
Έμφαση δίδεται και στο γεγονός ότι εντός του 2014 θα δοθεί άλλο 1 δις ευρώ για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, επιπλέον εκείνων που είχαν προβλεφθεί από το πρόγραμμα.
Για την ολοκλήρωση μιας «δύσκολης διαπραγμάτευσης» μίλησε από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με το υπουργείο των Οικονομικών να εξειδικεύει τα βασικά σημεία της συμφωνίας ως εξής:
Η ενίσχυση των αδυνάμων (με κριτήρια ανάλογα των κοινωνικών επιδομάτων) είναι άπαξ και ύψους 500 εκ. ευρώ.
Για την κάλυψη του κόστους από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα διατεθούν 350 εκ. ευρώ.
Ποσό 1 δις ευρώ θα διατεθεί για την ελάφρυνση του χρέους (περίπου 33% του συνολικού πλεονάσματος).
Ποσό 20 εκ. ευρώ για την ενίσχυση των αστέγων, ενώ αναμένονται επιπλέον μέτρα βοήθειας.
Ποσό 1 δις ευρώ, πλέον των προβλεπόμενων στον προϋπολογισμό, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.
Όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να καθαρογραφούν και δικαιώνουν κατηγορίες εργαζομένων (δικαστικοί και ένστολοι), δεν προβλέφθηκε ειδικό κονδύλι, αλλά όπως έγινε γνωστό το κόστος θα καλυφθεί από ισοδύναμα μέτρα.

Συμφωνία-σταθμός για πλεόνασμα, κοινωνικό μέρισμα και εργασιακά " ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ "

Σύντομα η καταβολή της δόσης

19/03/2014
Με εντυπωσιακά θετικό τρόπο έκλεισε χθες η πιο δύσκολη και πιο μακρόχρονη (από τις 22 Σεπτεμβρίου) διαπραγμάτευση με την τρόικα, στη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι των δανειστών εμφανίζονταν συνεχώς αμετακίνητοι από τις θέσεις τους και θέτοντας συνεχώς νέα ζητήματα στο τραπέζι.
Η χθεσινή συμφωνία «απελευθερώνει» τη δόση, γεγονός που προκαλεί ανακούφιση στην Αθήνα, καθώς τον Μάιο λήγουν ομόλογα.

Ποιοι στρατιωτικοί θα πάρουν κάτι από το πλεόνασμα - Πως φθάσαμε στην δήλωση Σαμαρά

Reply   ,

Ποιοι στρατιωτικοί είναι βέβαιο ότι “κάτι θα πάρουν” από την “διανομή πλεονάσματος” ; Μόνο οι ΕΠΟΠ.Ίσως και κάποιοι ανθυπολοχαγοί. Ουδείς άλλος μπορεί να αναμένει ότι κάτι θα επιστρέψει στην “λεηλατημένη” τσέπη του! Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον Μάϊο θα “μοιραστούν 500 εκατ. ευρώ στους ένστολους με εισόδημα κάτω από 1.500 ευρώ”.

Μισθοί 2012 στους στρατιωτικούς από τον Απρίλιο για να πάνε…κάλπη




Μισθοί  2012 στους στρατιωτικούς από τον Απρίλιο για να πάνε…κάλπη

Να γυρίσουν στο…μαντρί της “γαλάζιας” εκλογικής δεξαμενής οι στρατιωτικοί έχουν βάλει στόχο από το Μαξίμου. Το “σχέδιο” λένε οι πληροφορίες δεν θα περιοριστεί στο…πλεόνασμα.

Επιστρέφονται οι περικοπές στους ένστολους αλλά θα καλυφθούν με ισοδύναμα

,

Επιστρέφονται οι περικοπές στους ένστολους αλλά θα καλυφθούν με ισοδύναμα Επιστρέφονται οι περικοπές στους ένστολους αλλά θα καλυφθούν με ισοδύναμα Επιστρέφονται οι περικοπές στους ένστολους αλλά θα καλυφθούν με ισοδύναμα Με ισοδύναμα μέτρα ,τα οποία δεν προσδιορίζονται ακόμη, θα επιστραφούν οι περικοπές στους ένστολους που έγινα από την 1η Αυγούστου 2012 αναδρομικά αφού καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που τις έκρινε αντισυνταγματικές σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών .