ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Νέος υπολογισμός των αναδρομικών...


■ Μπλόκο στην υπουργική απόφαση από τους αποστράτους.  

■ Το συντονιστικό των τριών (3) Ενώσεων Αποστράτων (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ), κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικράτειας αίτηση για την ακύρωση της Κοινής Αποφάσεως ΥΠ0ΙΚ και ΥΠΕΘΑ. Με «κυκλωτική» κίνηση στο Συμ­βούλιο της Επικράτειας και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι απόστρατοι επιχειρούν πρώ­τον, να διασφαλίσουν πως, ανε­ξάρτητα από το ποια κυβέρνηση θα προκύψει μετά τις εκλογές, οι ίδιοι θα έχουν «κλειδώσει» (στο πλαίσιο της διάκρισης των εξουσιών) τα συμφέροντά τους με τις ενέργειές τους και, δεύτερον, πως θα έχουν στα χέρια τους μια ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη απάντηση από το.......>> ΓΛΚ που θα αποτελέσει το πλέον αποστομωτικό επιχείρημά τους απέναντι σε κάθε υπουργό, σε ό,τι αφορά την περίφημη «δημοσιονομική» επιβάρυνση της «αποκατάστασής» τους, αλλά και θα βγάλει την κοινωνία από την πλάνη περί «προνομιούχων στρατιωτικών»

ΑΡΓΟΣ 24-1-2015. Ωραίες Φωτογραφίες.

Πατήστε επάνω στην φωτογραφία στην συνέχεια επάνω στο (Google.com )και μετά εκεί που σας ανοίγει για να δείτε τις ωραίες  φωτογραφίες από την πόλη του ΄Αργους με την σημερινή (24-1-2015)  ομίχλη.- 

ΠΗΓΗ : "  Φίλος αποστολή με e-mail ". 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΝΟΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 6η Ημέρα ( Ανάρτηση 8η )









Απίστευτο: Παίζει πιάνο με τα… μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ) . Eye Play the Piano


Posted: Ιανουαρίου 23, 2015 at 5:30 μμ, Last Updated: 
piano-matia
Ένα πραγματικά συγκινητικό βίντεο.
Δείτε ένα ανάπηρο παιδάκι να «προσπερνάει» την αναπηρία του, με τη βοηθεια της τεχνολογίας και να παίζει πιάνο με τα… μάτια!

Αυτή είναι η λύση για όσους βαριούνται να γράφουν μηνύματα στο Facebook


Posted: Ιανουαρίου 24, 2015 at 6:36 πμ, Last Updated: 
Μία νέα λειτουργία στην εφαρμογή Messenger προσθέτει το Facebook, απαλλάσσοντας… από τη διαδικασία της σύνταξης γραπτού μηνύματος όσους δεν θέλουν ή βαριούνται να γράψουν.

Συναγερμός σ” όλη την χώρα από το… τσάι που βρέθηκε στην Ρόδο!


Posted: Ιανουαρίου 23, 2015 at 11:32 μμ, Last Updated: 
green-tea
Η υπόθεση θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες που έχει απασχολήσει…
τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας, ενώ από τα πρώτα στοιχεία φέρεται να προκύπτει ότι τα ντόπια μέλη του κυκλώματος έπαιζαν τον ρόλο του ταχυδρόμου…

Το άβατο


Posted: Ιανουαρίου 23, 2015 at 10:10 μμ, Last Updated: 
Άβατο λέγεται ο Ιερός τόπος, στον οποίο δεν μπορεί κανείς να εισέλθει. Υπάρχουν άβατες ανδρικές Μονές που απαγορεύεται η είσοδος γυναικών και άβατες γυναικείες Μονές στις οποίες απαγορεύεται η είσοδος ανδρών.

Θυμιατίζοντας στο σπίτι μας!


Posted: Ιανουαρίου 23, 2015 at 9:16 μμ, Last Updated: 
thymiama spiti
Θυμιατίζουμε όταν ξυπνήσουμε το πρωί και αφού έχουν φύγει τα πρόσωπα εκείνα που πιθανόν να τους ενοχλεί το λιβάνι, για να μη τους δώσουμε αφορμή να αγανακτήσουν και να νευριάσουν και έτσι χάσουμε την ήρεμη ψυχική κατάσταση που χρειάζεται για να λιβανίσουμε.

Πέντε στοιχεία που εντυπωσιάζουν στο Άγιον Όρος


Posted: Ιανουαρίου 23, 2015 at 7:55 μμ, Last Updated: 
Εντυπωσιάζομαι από μερικά κυρίως στοιχεία, πού Κύριος ο Θεός απλόχερα δώρισε σ’ αυτόν τον Ιερό τόπο, στολίζοντας έτσι το Περιβόλι της Υπεραγίας Μητέρας Του:
Πρώτα – πρώτα οι πάμπολλοι ναοί. Σε κάθε βήμα σου κι ένας. Περίλαμπρα καθολικά και χαμηλά παρεκκλήσια. Κελιώτικοι ναοί με το ξεχωριστό χρώμα τους και πιο πέρα το παλαίφατο Κυριακό της κάθε Σκήτης… Όπου κοιτάξεις, θα δεις τους γνωστούς τρούλους είτε μολυβδοσκέπαστους είτε πλακοφορεμένους. Μέσα εκεί νιώθεις ότι επικοινωνείς με τον Θεόν, για τον Οποίον έχεις έλθει στο Άγιον Όρος.

Παράδεισος και Κόλαση.

Εισαι στον Παραδεισο οταν:
1.Εχεις Αμερικανικο μισθο
2.Εχεις Κινεζικο φαγητο
3.Εχεις Γερμανικο αυτοκινητο
4.Εχεις Εγγλεζικο σπιτι
5.Εχεις Ελληνικη γκομενα

Πλούταρχος: Οι συμφορές του δανεισμού


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
253
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Πλούταρχος: Οι συμφορές του δανεισμού
«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»! Το είπε οΠλούταρχος τον 1ο μ.Χ. αιώνα και να που έφθασε η στιγμή να εκτιμηθούν οι λόγοι του. «Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου», προβλέπει ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας και ας βγει κάποιος να αντιπαραθέσει, ότι δεν έχει δίκιο...
Για τις συμφορές που συσσωρεύονται στον άνθρωπο, ο οποίος καταφεύγει στο δανεισμό απαριθμεί με τρόπο καυστικό, αυστηρό και καίριο ο Πλούταρχος.

Η Σταύρωση του Νίκου Καζαντζάκη


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
175
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!


Η Σταύρωση του Νίκου Καζαντζάκη
1965. Καθισμένη στο μπαλκόνι του πατρικού μου σπιτιού στα Χανιά, αγνάντευα από μακριά την γαλάζια καπριτσιόζα θάλασσα ξαπλωμένη νωχελικά στα πόδια του βουνού φλερτάροντας ξεδιάντροπα με τις χρυσές ανταύγειες του ντροπαλού, ξανθού ήλιου. Δροσερό αεράκι φυσούσε κι αγκάλιαζε με τρυφεράδα τα καΐκια, τις ψαρόβαρκες και τους μουσκεμένους στον ιδρώτα χαμάληδες που πηγαινοερχόταν στο ενετικό μουράγιο φορτωμένοι με βαριά λιγδωμένα καφάσια από ψάρια και δίχτυα.