ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πρόγραμμα ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Εκκλησιασμός μετ Αρτοκλασίας - Κοπή Βασιλόπιτας - Βραβεύσεις-Γεν.Συνέλευση (ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)-Παροχές Ταμείου-Διεκδικήσεις


Πρόγραμμα ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ  

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: 

2-2-2020 


Θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος Εκκλησιασμός μετ΄ Αρτοκλασίας - λειτουργία για την Αγιογραφημένη  εικόνα  Αγίου Νικολάου ή οποία στην συνέχεια θα τοποθετηθεί στην έκθεση κειμηλίων σε ειδική θέση - Κοπή Βασιλόπιτας -  Βραβεύσεις Αστυνομικών Ομάδων "  ΟΠΚΕ - ΟΕΠΤΑ - ΔΙΑΣ Ναυπλίου και ΄Αργους στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας . 



Στην συνέχεια στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου με Θέματα :

ΜΑΡΟΚΟ, Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ. Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Ε ν η μ ε ρ ώ ν ε ι



O Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε ενημερώσει μερικώς  το πρόγραμμα της Εκδρομής. 

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία Αναχώρησης θα είναι 27 Ιουνίου 2020  και ώρα 05.55 από το  Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέσω ΡΩΜΗΣ. 

Οι Ημέρες του ταξιδιού  είναι 10, επιστροφή 6 Ιουλίου 2020 απογευματινές - βραδινές ώρες. 

Η Αναχώρηση από το Ναύπλιο θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εντός ολίγων ημερών μόλις ενημερωθούμε για το κοστολόγιο κάθε ατόμου ως επίσης και το κοστολόγιο σε αυτούς που θα κάνουν χρήση Μονόκλινου καθότι είναι διαφορετική η τιμή.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί  με την Αεροπορική Εταιρεία 

A l i t a l i a 

Διαβούλευση για το Ασφαλιστικό: Άρθρο 27


" ΠΡΟΣΟΧΗ  "  ΄Οσοι Εργάζονται ή 
 ΄Οσοι έχουν Αγροτικά Εισοδήματα " 




Άρθρο 27
Το άρθρο 20 του ν. 4387/2016 αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«Άρθρο 20

Απασχόληση συνταξιούχων
α. Στους εξ ιδίου δικαιώματος συνταξιούχους του Ε.Φ.Κ.Α., οι οποίοι έχουν ήδη αναλάβει η αναλαμβάνουν από της δημοσιεύσεως του νόμου εργασία ή αποκτούν ιδιότητα ή δραστηριότητα υποχρεωτικώς υπακτέα στην ασφάλιση του Ε.Φ.Κ.Α., οι ακαθάριστες συντάξεις κύριες, επικουρικές και προσυνταξιοδοτικές παροχές καταβάλλονται μειωμένες σε ποσοστό 30% για όσο χρονικό διάστημα απασχολούνται ή διατηρούν την ιδιότητα ή την δραστηριότητα.
Ειδικότερα για συνταξιούχους οι οποίοι έχουν ήδη αναλάβει ή αναλαμβάνουν από της δημοσιεύσεως του νόμου εργασία ή αποκτούν ιδιότητα ή δραστηριότητα σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υποχρεωτικώς υπακτέα στην ασφάλιση του Ε.Φ.Κ.Α. αναστέλλεται πλήρως η καταβολή των κύριων , επικουρικών συντάξεων και των προσυνταξιοδοτικών παροχών εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος της ηλικίας.
β. Στο ανωτέρω ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται το εξωιδρυματικό επίδομα των διατάξεων της παρ. 1 και 2 του άρθρου 42 του ν.1140/1981 όπως ισχύει, και το επίδομα ανικανότητας των διατάξεων του άρθρου 54 του π.δ/τος 169/2007 .

ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1981 " ΄Αλλα Χρόνια "

Στη Νεμέα Κορινθίας το 1981 σε διασκέδαση, μία φωτογραφία που μου έστηλε ο συνάδελφος Ευάγγελος Καλλαντζής σε ηλικία 23 ετών.

" ΝΕΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ " σε δύσκολες εποχές.