ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ταξίδι Συνδέσμου Αποστρ.Σωμ. Ασφαλ.Ν.Αργολίδας 2-10/7/2018 Ν.ΙΤΑΛΙΑ-Ελληνόφωνα Χωριά-Μεγάλη Ελλάδα-Σικελία


Σήμερα η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση για τον COVID – 19 σας έχει κουράσει από όλες τις απόψεις.

Το τι πρέπει ο καθένας να κάνει είναι πλέον προσωπική ευθύνη αν

αναναλογιστεί  τι έχει συμβεί στα υπόλοιπα κράτη εκτός από το 

δικό μας και δεν είναι τυχαίο.

Επίσης πάρα πολλές οι συνεχιζόμενες θετικές και αρνητικές κρίσεις ως και διάφορες δημοσιεύσεις οι οποίες σας προβληματίζουν και  σας απροσανατολίζουν.

Αφήστε λοιπόν για λίγο όλα αυτά και ας   δείτε, διαβάστε και ακούσετε τα video της παρούσας ανάρτησης που είναι από το πραγματοποιηθέν   Ταξίδι του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Οι δε συμμετέχοντες θα θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που περάσαμε σε αυτό το ταξίδι, οι δε όλοι εσείς χαλαρώστε και θα σας περιμένουμε στο επόμενο ταξίδι που αναβλήθηκε στο « ΜΑΡΟΚΟ » όταν αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Πρέπει να τονίσουμε όσοι συμμετέχουν μία φορά σε όποια Εκδρομή – Ταξίδι  του Συνδέσμου γίνονται μία παρέα και στην συνέχεια περιμένουν να συμμετάσχουν  την επόμενη  Εκδρομή και επόμενο  Ταξίδι καθότι όλα έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Σε συνέχεια των αναρτήσεων προκειμένου ταξιδεύουμε νοερώς μέχρι το επόμενο Ταξίδι θα  γίνεται επανάληψη δημοσιεύσεων όλων των πραγματοποιηθέντων Εκδρομών – Ταξιδιών.  







Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε με επιτυχία την 3η Ετήσια Εκδρομή στο Εξωτερικό.  «  9 ήμερη ομαδική εκδρομή 2-10/7/2018. Νότια  Ιταλία – Ελληνόφωνα Χωριά – Μεγάλη Ελλάδα – Σικελία ».


( Στο τέλος της παρούσας ανάρτησης είναι το πρόγραμμα της εκδρομής που πραγματοποιήθηκε).


Σε αυτή την  Εκδρομή  συμμετείχαν εκ του Διοικητικού Συμβουλίου οι : κ. ΜΑΝΤΑΣ   Μιχαήλ Πρόεδρος, κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γενικός Γραμματέας, κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα Ταμίας, κ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ιωάννης Μέλος και μέλη του Συνδέσμου όπου ο αριθμός συμμετοχών ήταν τριπλάσιος από τις συμμετοχές στις προηγούμενες Εκδρομές.

Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ του Συνδέσμου ως μέλος  στην Επιτροπή   Κινητοποιήσεων Περιηγητικών Εκδηλώσεων και Εκδρομών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α) έχει αναλάβει τον τομέα των Εκδρομών σε Πανελλαδικό Επίπεδο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συμμετοχές από τους Νομούς Αττικής – Λακωνίας κ.λ.π. Επίσης υπήρξε συμμετοχή από Στρατιωτικούς και φίλους του Συνδέσμου οι οποίοι συμμετέχουν σε πάρα πολλές δραστηριότητες του Συνδέσμου.


Η εκδρομή αυτή είχε Ιστορία της Μεγάλης Ελλάδος, είχε συναισθηματικό χαρακτήρα, είχε  σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων - φίλων του Συνδέσμου  και ταυτόχρονα αναψυχή.

Υπήρχαν δε και εκπλήξεις  με συναδέλφους του Συνδέσμου μας και άλλων που κατοικούν Αθήνα όπου μετά από χρόνια τυχαία βρέθηκαν στην Εκδρομή αυτή