ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Με αυτή τη φυσική συνταγή θα απαλλαγείτε για πάντα από την πέτρα και τη δυσοσμία του στόματος


6
SHARES
Δημοσίευση: 4 Οκτωβρίου 2017, 10:46 πμ
Το να βουρτσίζουμε τα δόντια μας έχει γίνει μία από τις πιο βασικές πρακτικές υγιεινής και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το γιατί. Τα στόματα μας είναι από τα πιο βρώμικα μέρη του κόσμου, φιλοξενώντας περισσότερα από 700 διαφορετικά είδη βακτηρίων.

Τα 5 αντικείμενα που αποτελούν κίνδυνο υγείας σε κάθε σπίτι – Εσείς τα έχετε;


10
SHARES
Δημοσίευση: 3 Οκτωβρίου 2017, 9:06 πμ
Όταν μιλάμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να είναι πιο υγιής, συχνά κάνουμε αναφορά στην αγορά νέων πραγμάτων: ρούχα προπόνησης, όργανα γυμναστικής, υλικά για υγιεινές συνταγές και άλλα πολλά.

Η μοίρα του άντρα


Όταν ο Θεός δημιούργησε τον γάιδαρο του είπε: 
- Θα δουλεύεις από το πρωί έως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.
Τότε ο γάιδαρος του απάντησε: 

TIMH στον Ηρωα Διαβιβαστή και σε αυτούς που τον θυμούνται....

 

TIMH στον Ηρωα Διαβιβαστή και σε αυτούς που τον θυμούνται....

Το έστειλε ο Χρήστος Νοταρίδης
    Την Κυριακή 1 Οκτ, μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν στην Έλαφο Πιερίας τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα (εφέδρου ανθυπασπιστή πλέον ) Διαβιβάσεων Νικόλαου Τσιγκαρόπουλου, στρτη της ΕΛΔΥΚ, ο οποίος έπεσε ηρωικά μαχόμενος, σε ηλικία 22 ετών, κατά των Τούρκων εισβολέων στην Κύπρο τον Αύγουστο του 1974.

ΤΟ 2030 ΤΟ 30% ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

ΣΤΗΝ ΕΕ

04/10/2017
Μέχρι το 2030, το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται στην Ευρώπη ίσως παράγεται από έργα αιολικής ενέργειας, σύμφωνα με δύο εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Αιολικής Ενέργειας WindEurope.