ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.



Την 27η του μηνός Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε την Ετήσια προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση. Μέχρι σήμερα δεν συνηθιζόταν από τα προηγούμενα Δ.Σ. κατά την διάρκεια της θητείας τους να πραγματοποιούν Γενικές  Συνελεύσεις.  Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση ανεξάρτητα εάν υπάρξει απαρτία ή όχι και στην περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας να κάνει ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των επίκαιρων θεμάτων όπου σε ένα από αυτά λόγω των επώδυνων μέτρων στο θέμα περί της σύνταξης  άφησε άφωνους τα μέλη  όταν το ανακοίνωσε η Ειδική Γραμματέας    κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη.


Τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανέλυσε ότι με το υφιστάμενο μη εκσυγχρονισμένο καταστατικό είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Απόσπασμα του καταστατικού.


 Αρθρο 20. για να  πραγματοποιηθεί ή

" ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ "

σας διαβάζω τα αναγραφόμενά του.

 Απαιτείται το εν 1/3 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών και ταμειακώς εν τάξει μελών. Μη γενομένης απαρτίας κατά την πρώτη συνέλευση, καλείται νέα τοιαύτη μετά παρέλευση τριών το ολιγότερο και δέκα, το πολύ ημερών με τα αυτά θέματα. Η απαρτία συνελεύσεως ταύτης δεν δύναται να είναι κάτω του ενός τετάρτου ¼ του όλου αριθμού. Εάν δεν ήθελε ευρεθή εν απαρτία και η Δευτέρα αύτη συνέλευση καλείται  Τρίτη εντός Οκτώ (8), το πολύ ημερών, της οποίας η απαρτία δεν να είναι το εν πέμπτον 1/5 τουλάχιστον του αυτού ως άνω αριθμού μελών. Εάν δεν ήθελεν ευρεθή εν απαρτία και η ΤΡΙΤΗ αύτη συνέλευση, δεν δύναται να κληθεί επι του αυτού θέματος, προ της παρελεύσεως μηνός. 

Λόγω του υπαρκτού κωλύματος από  Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε Γενική Ενημέρωση των παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους σε διάφορα επίκαιρα θέματα.

Κατ΄ αρχή ευχαρίστησε τον πρώην Γεν. Γραμματέα και Ταμία του Συνδέσμου κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο για την πλήρη ενημέρωση και βοήθεια που του παρείχε για το κλείσιμο του Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων έτους 2015.

Το Βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι – Δώδεκα λεπτά για την Ελλάδα μας Greece in 12 minutes


24
Likes
13
Μια περιήγηση που μας δείχνει ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για την Ελλάδα...
Greece-stock4131

Μια περιήγηση που μας δείχνει ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου
Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για την Ελλάδα; Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Νηστίσιμο αφράτο τσουρέκι

75
Likes
23
Νηστίσιμο τσουρέκι Από την Αδριάννα. Υλικά: 1 αλεύρι σκληρό 200 γρ ελαιόλαδο 200 γρ ζάχαρη 2 πορτοκάλια (χυμός και ξύσμα)...
Υλικά:
1 αλεύρι σκληρό
200 γρ ελαιόλαδο
200 γρ ζάχαρη
2 πορτοκάλια (χυμός και ξύσμα)
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
250 γρ νερό χλιαρό
1 κ.γ μαχλέπι
1 κ.γ μαστίχα κοπανισμένη

To σχοινόπρασο είναι το θαύμα της φύσης. Ήξερες ότι εξαφανίζει τον καρκίνο;

28
Likes
11
Πρόκειται για ένα φυτό που έχει πολλές θρεπτικές ουσίες μέσα σε λίγα γραμμάρια. Ταυτόχρονα είναι τροφή… χαμηλή σε θερμίδες, αλλά...
14093
Πρόκειται για ένα φυτό που έχει πολλές θρεπτικές ουσίες μέσα σε λίγα γραμμάρια. Ταυτόχρονα είναι τροφή… χαμηλή σε θερμίδες, αλλά πλούσια σε ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ: Κι όμως κάποιοι μπορούν να πάρουν σύνταξη από τα 58 έτη! Δείτε αν είσαστε ένας από αυτούς

22
Likes
9
Κάποιες κατηγορίες εργαζομένων προλαβαίνουν ακόμη να πάρουν σύνταξη από τα 58 χρόνια αποφεύγοντας την αύξηση των ορίων αλλά και τις...
asfalismenos_3353500061-600x275
Κάποιες κατηγορίες εργαζομένων προλαβαίνουν ακόμη να πάρουν σύνταξη από τα 58 χρόνια αποφεύγοντας την αύξηση των ορίων αλλά και τις μεγάλες μειώσεις που φέρνει το νέο ασφαλιστικό για όλους όσοι κάνουν αίτηση μετά την ψήφιση του νόμου.Οσοι ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ πριν από το 1993 είναι – σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, η μία κατηγορία ασφαλισμένων που μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου που ισχύει μέχρι σήμερα.

ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΠΗΓΗ: 

 
18
 
0
συνεντευξη για δουλεια
του Γρηγόρη Βαρνάβα
Στις μέρες μας υπάρχουν παρά πολλές πηγές που μπορεί κάποιος να αναζητήσει ώστε να συμβουλευτεί για το τι πρέπει να κάνει στις συνεντεύξεις για δουλεία. Είναι πλέον ανούσιο κάποιος να πάει σε μια συνέντευξη χωρίς να είναι προετοιμασμένος για αυτήν. Παρόλα αυτά, υπάρχει παρά πολύς κόσμος, και πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που το κάνει. Το βιογραφικό βοηθάει τους υποψηφίους να δεχτούν την κλήση για μια συνέντευξη, παρόλα αυτά, η συνέντευξη είναι αυτή που στο τέλος θα τους δώσει τη δουλεία. Παρακάτω ακολουθούν κάποια tips για να μεγαλώσουν οι υποψήφιοι τις πιθανότητες τους να πάρουν την δουλεία.

Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Ποιες προτάσεις των στρατιωτικών έγιναν δεκτές

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Ποιες προτάσεις των στρατιωτικών έγιναν δεκτές
Militaire.gr
    Ο ΥΕΘΑ  Πάνος Καμμένος, έθεσε  σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 11η Απριλίου 2016 και ώρα 14:00.
    Διαβάστε  ΕΔΩ   όλο το νομοσχέδιο.

Κινέζοι πουλάνε σακούλες με “καθαρό αέρα” του βουνού!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

’Αεριτζήδες’’ λοιπόν!
Όμως, ό τι και να κάνουν, την πρωτιά δεν μας την παίρνουν !
    Πλανόδιοι Κινέζοι πωλητές έστησαν πάγκους σε ορεινό μονοπάτι της χώρας και πουλάνε σακούλες με καθαρό αέρα στους περιπατητές… Όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει μια σακούλα με καθαρό αέρα έναντι 1,5-4,5 δολαρίων (ανάλογα με το μέγεθος) και να την πάρει μαζί του για να απολαύσει φρέσκο βουνίσιο αέρα όταν επιστρέψει στην πόλη. Οι κάτοικοι των χωριών στο βουνό της Κίνας ανακάλυψαν όπως φαίνεται μια νέα κερδοφόρα επιχείρηση πουλώντας «αέρα κοπανιστό» στους κατοίκους των αστικών κέντρων και στους άλλους επισκέπτες.







ΔΕΗ: ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

ΣΕ 36 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

30/03/2016
Από την 1η Απριλίου τίθεται σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, που προβλέπει για μεταβατικό διάστημα 4 μηνών τη δυνατότητα ρύθμισης του χρέους χωρίς προκαταβολή σε 36 δόσεις.