ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Με επιτυχία η ημερίδα στο Ναύπλιο για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν  εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος και μέλη του Συνδέσμου. Επίσης παρόν ήταν και ο ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος από την ΛΑΚΩΝΙΑ  μέλος Δ.Σ.  Ι.Ρ.Α. 






  

Η ημερίδα αυτή ήταν διοργάνωση της  INTERNATIONAL   POLICE  ASSOCIATION/ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τοπικής Διοικήσεως Αργολίδας. 

Συγχαρητήρια στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ι.Ρ.Α. Αργολίδας για τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει. 






Μέλη του Δ-κού Συμβουλίου  ΤΑΜΕΙΟΥ Επαγγελματικής Ασφάλισης ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  και ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ : ΧΡΥΣΑΦΗΣ Σωτήριος Πρόεδρος,  ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος Αντιπρόεδρος , ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος Οργανωτικός Γραμματέας οι οποίοι ανέλυσαν τα παρακάτω θέματα τα οποία αναγράφονται στο φυλλάδιο  και είναι στο τέλος της ανάρτησης.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |  | 

Με επιτυχία η ημερίδα στο Ναύπλιο για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών
 Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή  5 ΜΑΪΟΥ 2017 στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Χρυσάφης Σωτήριος, (Οικονομολόγος - Πρόεδρος Επενδυτικής Επιτροπής).