ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

"Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας».

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



"Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας».
    Ας ακούσουμε τον δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στούς Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ' ένα προάστιο του Μόντρεαλ.
    Μια εμπορική προώθηση χοιρινου λέει: "Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας».
    Ο φιλελεύθερος δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:
    Ο δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς να εξηγήσει το γιατί.

5 φθηνά οινομαγειρεία στην Αθήνα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



5 φθηνά οινομαγειρεία στην Αθήνα
του Γιώργου Κόκουβα
    Πέντε νοσταλγικά οινομαγειρεία σερβίρουν σπιτικά μαγειρευτά και καλό κρασί για οικονομικό φαγοπότι στην Αθήνα.
    Καλά τα νεοταβερνάκια και τα μοντέρνα μεζεδοπωλεία, αλλά σαν εκείνους τους χώρους που «μυρίζουν» παλιά Αθήνα και σερβίρουν σπιτική κουζίνα και καλό κρασί σε καρό τραπεζομάντιλα, κάτω από κρασοβάρελα, δεν έχει. Κι όταν αυτή η ατμόσφαιρα συνδυάζεται με οικονομικότατες και χορταστικές μερίδες, τότε μιλάμε για πέντε από τις πιο value for money… μερακλίδικες διευθύνσεις στην πόλη.

Υπάρχει Ζωή μετά τη Γέννηση;


uparhei-zoi-meta-ti-gennisi


Άγνωστος συγγραφεύς

(Ένα κείμενο γραμμένο με πολύ χιούμορ, αγνώστου συντάκτη, προερχόμενο από τη Γερμανία.)


Στην κοιλιά της εγκύου δύο έμβρυα συνομιλούν. Το ένα είναι σκεπτικιστής, το άλλο, γεμάτο εμπιστοσύνη και πίστη.

Το γεμάτο αμφιβολίες έμβρυο ρωτάει: «Και πιστεύεις πραγματικά σε μια ζωή μετά τη γέννηση;»

Περήφανη Πολεμική Αεροπορία… Έτσι Εορτάζει και Τιμά τον Προστάτη της (Φωτό & Βίντεο) HAF T-6A Texan II Dedalos Demo Team at Tanagra

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας...

ceb5cebaceb4ceb7cebbcf8ecf83ceb5ceb9cf82-ceb3ceb9ceb1-cf84ceb7cebd-ceb5cebfcf81cf84ceae-cf80cf81cebfcf83cf84ceaccf84ceb7-cf84ceb7cf82


Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκαν πτήσεις πέντε (5) Αξιωματικών Ιπταμένων εν αποστρατεία (ε.α), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Ήρθε ο φύλακας Άγγελος του και τον βοήθησε στην εξομολόγηση..»

*Άγιασμένες μορφές και απλά γεροντάκια, που τα αξίωνε ο Θεός να ζουν τέτοια θαυμαστά περιστατικά, όπως το παρακάτω. ~ Όταν...

maxresdefault2


*Άγιασμένες μορφές και απλά γεροντάκια, που τα αξίωνε ο Θεός να ζουν τέτοια θαυμαστά περιστατικά, όπως το παρακάτω.

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ε.ε και ε.α στελεχών ΕΔ και ΣΑ

​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ) Σήμερα  Παρασκευή  6 Νοεμβρίου 2015  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΑΑΑ, σύμφωνα με την...

sygentrosi1-630x420


​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ)
Σήμερα  Παρασκευή  6 Νοεμβρίου 2015  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΑΑΑ, σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης σύσκεψης…
νέα σύσκεψη των Ενώσεων /Φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΣΟΔ) που εκπροσωπούν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΔ και ΣΑ), και αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση των διεκδικητικών δράσεων με :

Για να φύγει το κριθαράκι από το μάτι

Τα 5 βήματα στο σπίτι που θα σας σώσουν Το κριθαράκι στο μάτι είναι ένα σπυρί ή απόστημα που σχηματίζεται...

yachmen


Τα 5 βήματα στο σπίτι που θα σας σώσουν
Το κριθαράκι στο μάτι είναι ένα σπυρί ή απόστημα που σχηματίζεται, είτε στο άνω, είτε στο κάτω βλέφαρο.
Είναι μια φλεγμονή που προκαλείται από την απόφραξη ενός αγωγού σμήγματος (φυσικό έλαιο της επιδερμίδας) και από τα….

Ένας πιλότος τής SUDAN AIR ευχαριστεί τόν Αρχάγγελο Μιχαήλ – Συγκλονιστικό Θαύμα! " ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ " Θα σας συγκλονίσει

Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό στή μακρινή χώρα κάτω, στο Σουδάν. Στό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας παρατηρείτο μια ασυνήθιστη κίνηση. Εκτός των...

c6f83-dsc024942bedited1


Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό στή μακρινή χώρα κάτω, στο Σουδάν. Στό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας παρατηρείτο μια ασυνήθιστη κίνηση. Εκτός των κανονικών δρομολογίων, ανέμελα νιάτα, μαθητές, με τους εκδρομικούς σάκους των, είχαν γεμίσει τις αίθουσες του αερολιμένα.

Μην δημοσιοποιείτε στο #facebook τα 5 αυτά στοιχεία!

Οι Αρχές ασφαλείας προτρέπουν τους πολίτες τους να μην δημοσιοποιούν τα πέντε πιο κάτω στοιχεία – πληροφορίες… 1. Ημερομηνία Γέννησης...

Facebook_big_brother
Οι Αρχές ασφαλείας προτρέπουν τους πολίτες τους να μην δημοσιοποιούν τα πέντε πιο κάτω στοιχεία – πληροφορίες…

Ήλιος Θεός ~Βασίλης Σκουλάς

Λόγω της ημέρας όπου εορτάζει η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ αναρτώ και πάλι και το αφιερώνω σε όλους που υπηρετούν στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και ειδικότερα  στους πιλότους το τραγούδι αυτό. 
Ως  εορτάζοντας και εγώ την ημέρα αυτή αισθάνομαι κάτι το διαφορετικό όταν ακούω αυτό το τραγούδι. 




ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
ΕΝΩΣΗ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ& Γ ΘΕΟΧΑΡΗ 2
ΤΚ 54621 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΗΛ  ΓΡΑΦ 2310264459
ΛΕΣΧΗΣ 2310269033
FAX 2310264459
email:eaaathessaloniki@yahoo.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 
    Στις 8 Νοεμβρίου, γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Γιορτάζουν τα ελληνικά φτερά, οι φύλακες του εναέριου χώρου μας, οι πιλότοι που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με την τουρκική επιθετικότητα.
     Πέρασαν δεκαετίες από την στιγμή εκείνη του Φεβρουαρίου του 1912, οπότε και έγινε η πρώτη στρατιωτική πτήση στην πατρίδα μας, με πιλότο τον Εμμανουήλ Αργυρόπουλο. Από τότε μέχρι σήμερα η Αεροπορία μας, έδωσε και αυτή ονόματα στο Πάνθεον των ηρώων αυτού του τόπου. ΜωραϊτίνηςΜουτούσης,Καμπέρος.
      Στον πόλεμο του 40 ο Μητραλέξης, ο αποκαλούμενος καιΈλληνας Καμικάζι. Στην Κύπρο το 1974 ο γενναίοςΣκαμπαρδώνης. Και αργότερα οι Σιαλμάς και Ηλιάκης. Κοντά τους και τα γεράκια των ελικοπτέρων του Πολεμικού ΝαυτικούΚαραθανάσηςΒλαχάκος και Γιαλοψός. Πάντοτε οι αεροπόροι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση του εθνικού μας εναέριου χώρου.

Κατάθεση 5.000 δολαρίων σε… μονόλεπτα!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Ένας 73χρονος Αμερικανός μάζευε περίπου 45 χρόνια… στην κυριολεξία λεπτό λεπτό τις οικονομίες του και κάποια στιγμή αποφάσισε να τις καταθέσει. Ο ηλικιωμένος πήγε στην τράπεζα με 15 πλαστικά μπετόνια γεμάτα μονόλεπτα, τα οποία όταν καταμετρήθηκαν από τους υπαλλήλους ήταν περίπου 5.000 δολάρια.

Πράγα: Πού τρώνε οι ντόπιοι;

ΠΡΑΓΑ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πράγα: Πού τρώνε οι ντόπιοι;
    Μυστικά στέκια σε αυθεντικές γειτονιές, παραδοσιακά εστιατόρια που σερβίρουν τσέχικη κουζίνα στα καλύτερά της, μπεργκεράδικαασιατικές γεύσεις και κρεοπωλείαπου πωλούν τα πιο νόστιμα...ντόνατς της πόλης! Μόνο βαρετή δεν είναι η γαστρονομική σκηνή της Πράγας. Απευθυνθήκαμε σε ντόπιους καλοφαγάδες καιfood bloggers και μας αποκάλυψαν τα καλύτερα γευστικά στέκια τους.

Στο πανηγύρι

Ο Μπόμπος, συμβαίνει να έχει μπόλικο χαρτζιλίκι στη τσέπη και σε κάποιο πανηγύρι έχει πάρει σβάρνα τους πάγκους με τα γλυκά και καταβροχθίζει συνέχεια σοκολάτες, τρούφες, καραμέλες....κλπ. 

Δράκοι στην αρχαία Ελλάδα


4
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Δρακων Διόνυσος

Σε δράκους και δράκαινες έχουμε πολλές αναφορές και πρώτα ο Ομηρικός ύμνος εις τον Απόλλωνα εις τον στίχο 300 : «δράκαιναν κτείνειν». Ο πιο αρχαίος μύθος δρακοντομαχίας είναι του θεού Απόλλωνος και του δράκοντος Πύθωνος. Ο πρώτος που αναφέρεται σε δράκο είναι ο Όμηρος, και λέει : «σμερδαλέος δράκων, αιφνιδίως εμφανισθείς εν Αυλίδι, όταν υπό πλάτανο και παρά τινά πηγή ρέουσα «αγλαόν ύδωρ» τελούσαν θυσία οι Αχαιοί, κατέφαγε οκτώ νεοσσούς στρουθίου και την μητέρα ενάτη και έπειτα εξαφανίσθηκε ο δράκος αυτός». Υπήρξε το σημάδι της μετά εννέα έτη αλώσεως της Τροίας [βλέπε Ιλιάδα Β, 308 κ.εξ.], επίσης εις την Ιλιάδα κεφάλαιο Γ στίχος 33: «Ὡς δ᾽ ὅτε τις τε δράκοντα ἰδὼν παλίνορσος ἀπέστη οὔρεος ἐν βύσσῃς, ὑπό τε τρόμος ἔλλαβε γυῖα». Έπονται ο Αριστοτέλης εις το βιβλίο του «Περί των ζώων ιστορίαι» εις το 609a,4 «έστιν δ’ αετός και δράκων πολέμια». Ο Ησίοδος εις το έργο του «Ασπίς του Ηρακλέους» εις τον στίχο 144 :