ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Επένδυση – μαμούθ 1,3 δισ. ευρώ βάζει τη Φθιώτιδα στον τουριστικό χάρτη της χώρας




Μια μεγάλη επένδυση ύψους 1,3 δισ. ευρώ, που θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας προχωράει στη Φθιώτιδα.
Με την υπογραφή σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Τουρισμού, χαρακτηρίζεται και οριοθετείται η πρώτη Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α) «Atalanti Hills» σε μη παραθαλάσσια περιοχή στην Ελλάδα, στην περιοχή «Έξαρχος» του Δήμου Λοκρών του νομού Φθιώτιδας.

Φίδι καταπίνει κροκόδειλο μετά από πολύωρη μάχη! (βίντεο) Caught On Camera: Snake Devours Crocodile After 5 Hour Battle







ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,   " 

Το νέο αεροπλανοφόρο-θηρίο των ΗΠΑ -Κόστισε 10 δισ., μπορεί να πλέει 20 χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό!


Το νέο αεροπλανοφόρο-θηρίο των ΗΠΑ -Κόστισε 10 δισ., μπορεί να πλέει 20 χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό!
http://www.iefimerida.gr 
    Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R Ford ζυγίζει 100.000 τόνους, κόστισε περίπου 10 δισ. ευρώ και μπορεί να πλέει στις θάλασσες επί 20 χρόνια χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό!
    Μιλώντας στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, στην καθέλκυση του αεροπλανοφόρου, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «Από σήμερα θέτω το αμερικανικό σκάφος Gerald R Ford σε αποστολή. Ο Θεός να ευλογεί αυτό το πολεμικό πλοίο και όσους θα πλέουν πάνω του».

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου 2017


Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου 2017
    Ξεκινά σε λίγες ημέρες η καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου.
    Από την 
Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Αυγούστου του 2017.
Αναλυτικά:

24-07-2017: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ (2) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ " VIDEO "

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

25/07/2017
Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε ότι έχουν αναρτηθεί οι εισφορές Ιουνίου 2017 των αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΟ

25/07/2017
Οδηγίες για την εφαρμογή του νόμου «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει, εξέδωσε το Κέντρο Είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών (ΚΕΑΟ).
Η εγκύκλιος του Κέντρου αφορά sτην εξωδικαστική διαδικασία για τη συνολική και μακροπρόθεσμη ρύθμιση χρεών των ελληνικών επιχειρήσεων προς τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, με βασικό σκοπό τη διάσωση των βιώσιμων επιχειρήσεων.
Πρόκειται για χρέη άνω των 20.000 ευρώ στα οποία συμμετέχουν ως πιστωτές και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.), οι οποίοι εκπροσωπούνται από το Κ.Ε.Α.Ο., με σκοπό τη διαπραγμάτευση βιώσιμων λύσεων ρύθμισης, πάντα υπό την προϋπόθεση της διασφάλισης του συμφέροντος των ταμείων.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΟΣ

                         Αθήνα 25 Ιουλίου 2017



                                    ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Απόλυτα επιτυχής είναι η εφαρμογή της Ρομποτικής Χειρουργικής στην ολική αρθροπλαστική ισχίου  και γόνατος καθώς προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του κλασικού χειρουργείου η άλλων τεχνικών ελαχίστης επεμβατικότητας!
Μάλιστα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες  από τις ΗΠΑ, η ακρίβεια που προσφέρει το ρομποτικό σύστημα MAKOστην προετοιμασία και τοποθέτηση των προθέσεων προσεγγίζει το 99% σε σύγκριση με το 68% που προσφέρουν  κλασσικές  ή άλλες τεχνικές ελαχίστης επεμβατικότητας ( MIS)  .
«Πράγματι η ρομποτικά υποβοηθούμενη ολική αρθροπλαστική ισχίου για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας αποτελεί επανάσταση στον τομέα της ορθοπεδικής» αναφέρει ο διαπρεπής  χειρουργός Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Μετροπολιταν Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας  και συνεχίζει

«Τα αποτελέσματα  για τους ασθενείς  είναι εκπληκτικά καθώς κινητοποιούνται  και βαδίζουν λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, ενώ δυο ημέρες μετά επιστρέφουν σπίτι τους».