ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Με αυτές τις φωτογραφίες θα θέλετε να κλείσετε το κινητό σας


Όπως φαίνεται, τα κινητά τηλέφωνα «σκοτώνουν» τις ανθρώπινες σχέσεις. Το περασμένο έτος, ο φωτογράφος Babycakes Romero, κατέγραψε μια σειρά από...
bl1-656x410

Όπως φαίνεται, τα κινητά τηλέφωνα «σκοτώνουν» τις ανθρώπινες σχέσεις. Το περασμένο έτος, ο φωτογράφος Babycakes Romero, κατέγραψε μια σειρά από εικόνες με ανθρώπους που είναι κολλημένοι με τα κινητά τους, τη στιγμή που θα μπορούσαν να συζητούν, να απολαμβάνουν το γεύμα τους ή απλά να κοιτούν τον περίγυρό τους. Η σειρά φωτογραφιών, έχει τίτλο «The Death of Conversation» («ο θάνατος της συζήτησης»), που περιγράφει τέλεια την πραγματικότητα. Η σειρά δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα Bored Panda, ενώ ο δημιουργός μίλησε στο TedX Talk πριν μερικά 24ωρα.
«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η τεχνολογία, που υποτίθεται θα ένωνε τους ανθρώπους, τελικά τους απομακρύνει», είπε ο Romero στην Huffington Post.

ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ; Έξυπνοι τρόποι για να «ξεφορτώσετε» το… βαρύ φορτίο


Η δυσκοιλιότητα, αν και από μόνη της δεν είναι μια ασθένεια, μπορεί να προκαλέσει άλλες ασθένειες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν...
dyskoiliothta-diskiliotuta

Η δυσκοιλιότητα, αν και από μόνη της δεν είναι μια ασθένεια, μπορεί να προκαλέσει άλλες ασθένειες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν διάφορα σοβαρότερα προβλήματα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι περίπου το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από δυσκοιλιότητα μία φορά κάθε τρίμηνο. Η βαρύτητα μπορεί να κυμαίνεται από πολύ ήπια έως πολύ σοβαρή. Και στην περίπτωση της δυσκοιλιότητας «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» .

Νέος Οδηγός για την τραπεζική αργία από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 16.7.15 | 
 Τυπικά σήμερα ολοκληρώνεται η νέα παράταση της τραπεζικής αργίας, ωστόσο θα εκδοθεί αργά το απόγευμα νέα υπουργική απόφαση για την παράτασή της. Για την ερχόμενη εβδομάδα προσδιορίζουν ως ρεαλιστικό στόχο την επαναλειτουργία των τραπεζών τραπεζικά στελέχη, υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών για την ολοκλήρωση της συμφωνίας Ελλάδας – εταίρων.

Χοιρινά σουβλάκια με βιετναμέζικη σάλτσα ‘’nuoc – cham’’ΔΙΑΤΡ

ΠΗΓΗ :  "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ
Χοιρινά σουβλάκια με βιετναμέζικη σάλτσα ‘’nuoc – cham’’

Το πρόγραμμα της Super League 2015-16!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Το πρόγραμμα της Super League 2015-16!
    Η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2015-16 ολοκληρώθηκε και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρώτη αγωνιστική της νέας περιόδου.
Αναλυτικά:

Η Ιαπωνία ξεκινάει την ανάπτυξη στρατευμάτων στο εξωτερικό

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

16/07/2015
Την ανάπτυξη στρατευμάτων στο εξωτερικό για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σχεδιάζει η Ιαπωνία.

ΦΠΑ και δέος. Με αλλαγές στο παρά πέντε η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου


Τετάρτη 15th, Ιουλίου 2015 / 14:00
50Ριζικές αλλαγές, κυρίως σε ό,τι αφορά το θέμα του ΦΠΑ , σημειώθηκαν κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή και περιλαμβάνει την πρώτη δέσμη μέτρων που ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για το πλήρες χρηματοδοτικό πρόγραμμα της χώρας.
Ο συντελεστής 13% για τη διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία εφαρμόζεται άμεσα και δη από 1ης Οκτωβρίου του 2015.

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα ζευγάρι κάνει έρωτα σε αμάξι... Εκείνος δε βολεύεται και της λέει:
- "Κάνε λίγο αριστερά, κάνε λίγο δεξιά...Έλα πιο κάτω.."

Το Παιχνίδι

Δύο φίλοι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι γκολφ. Σε κάποια φάση του παιχνιδιού ο ένας άρχιζε να είναι πολύ υπολογιστικός στη βολή του, 
σε σημείο που τον ρωτά ο άλλος

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ

ΠΗΓΗ : "  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  " 

http://www.poasy.gr/web/images/shmata/omospondies_logo.gif 
Αθήνα, 16 Ιουλίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/7/40δ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ
  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
  Σας γνωρίζουμε ότι, με το ν.4334/2015 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 80-A, πέραν των άλλων προαπαιτούμενων διατάξεων που αφορούσαν τη διάσωση της Χώρας από ένα Grexit και εμπεριέχονταν στο εν λόγω νόμο, υπήρχε και η επαχθής για το Σώμα μας διάταξη, ήτοι η αναδρομική από 01.01.2015 υποχρεωτική ένταξη όλων των Επικουρικών Ταμείων στο ΕΤΕΑ. Η εν λόγω διάταξη έχει ως αποτέλεσμα την υποχρεωτική ένταξη των Τομέων Επικουρικής Ασφάλισης του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ και συνεπώς τη μεταφορά των μερισματούχων – ασφαλισμένων μας, καθώς και της περιουσίας αυτών στο ΕΤΕΑ

Την ερχόμενη Τετάρτη το συμβούλιο μεταθέσεων κατωτέρων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ


Την ερχόμενη Τετάρτη το συμβούλιο μεταθέσεων κατωτέρων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ
Την Τετάρτη 22/07/2015 ,θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Μεταθέσεων Κατωτέρων του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα εξετάσει περιπτώσεις συνυπηρετήσεων ,αμοιβαίων μεταθέσεων ,μεταθέσεων εκτός αντικειμενικών κριτηρίων(διαζευγμένοι,επιμέλεια τέκνων,κλπ), καθώς επίσης και για τις τοποθετήσεις των νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων ανά την Ελλάδα.

"Βαρύ" το τρίτο μνημόνιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις...



Το τρίτο μνημόνιο είναι το πιο σκληρό και δεν θα αφήσει τίποτα ανεπηρέαστο στις ζωές των πολιτών και στην λειτουργία του κράτους. Ο χώρος της Εθνικής Άμυνας όχι μόνο δεν θα εξαιρεθεί,αλλά θα επιηρεαστεί επιπλέον αρνητικά======>> Δεν αναφερόμαστε μόνο στις περικοπές των 300.000.000 € που αναφέρονται στο κείμενο της συμφωνίας. Όλα θα είναι πλέον περιορισμένα στις Ε.Δ. Πιο περιορισμένα για την ακρίβεια. 
Οι ελπίδες για την αποκατάσταση των αποδοχών του προσωπικού των Ε.Δ. , με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι μηδαμινές, για να μην πούμε μηδενικές. 

Ανοίγουν από Δευτέρα οι τράπεζες...


Σε άνοιγμα όλων των τραπεζικών υποκαταστημάτων προσανατολίζονται οι ελληνικές Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες από τον τραπεζικό κλάδο από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, μετά την αύξηση της ρευστότητας από την ΕΚΤ μέσω του ELA=====>> Η ανάσα ρευστότητας ήρθε αμέσως μετά το πολιτικό μήνυμα με την υπερψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική Βουλή. 

Ανάλυση του υπό ψήφιση νομοσχεδίου από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ Ηλία Νατσιούλα...


Η αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση αφορούν το Δημόσιο κ.λ.π, όχι δηλαδή τους στρατιωτικούς. Άλλωστε από 01-01-2015 τα όρια για τους στρατιωτικούς αυξήθηκαν από 25 σε 40 έτη. Προβλέπεται βέβαια μέχρι τον Οκτώβριο"Να πραγματοποιήσει φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα και να καθορίσει πολιτικές προκειμένου να αντισταθμίσει πλήρως τη δημοσιονομική επίπτωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του 2012 και να εφαρμόσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ή αμοιβαία συμφωνηθέντων εναλλακτικών μέτρων μέχρι τον Οκτώβριο του 2015."======>>> Για ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΟΥΣ: Στις διατάξεις αναφέρεται: "Τα προβλεπόμενα μέχρι 30-06-2015 μικρότερα από τα ανωτέρω όρια ηλικίας συνταξιοδότησης προσαρμόζονται σταδιακά και αυξάνονται, αρχής γενομένης από 01-07-2015 κατά 6 μήνες, ανά έτος, μέχρι και το έτος 2022. Κατά τη χρονική περίοδο προσαρμογής των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης,επιβάλλεται μείωση του ποσού σύνταξης κατά 16% μηνιαίως και μέχρι τη συμπλήρωση του διαμορφούμενου, κατά περίπτωση προβλεπόμενου νέου ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.