ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιθέν Ταξίδι στο ΜΑΡΟΚΟ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας πραγματοποίησε το ετήσιο Ταξίδι του στο εξωτερικό «  ΜΑΡΟΚΟ » που ήδη έχει γίνει θεσμός.

Ευχαριστεί  του συνταξιδιώτες που για ακόμη μία φορά έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και συμμετείχαν σε αυτό το δύσκολο  που μας προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό αλλά ωραίο Ταξίδι που μας άφησε στην μνήμη μας ανεπανάληπτες   αναμνήσεις και εικόνες.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει αυτούς που για πρώτη φορά συμμετείχαν με τον Σύνδεσμό μας, ακόμα δε και αυτούς που θα ήθελαν να είναι κοντά μας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να μας ακολουθήσουν.



Το ΜΑΡΟΚΟ είναι μία χώρα η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες με τον πολιτισμό,  την θρησκεία, την τεχνική την αρχιτεκτονική ( μεγάλη ανοικοδόμηση ), τα χρώματα, παλάτια, τζαμιά, τα ατελείωτα παζάρια, την μουσική τους, τα χαμάμ κ.λ.π. Κατά τις περαιτέρω αναρτήσεις θα προσπαθήσουμε μαζί με το φωτογραφικό υλικό να σας ενημερώνουμε ότι είναι δυνατόν από τα πάρα πολλά που ακούσαμε τις 11 ημέρες.

Επειδή όμως όταν τελειώνει ένα ταξίδι αρχίζει ένα άλλο ΘΕΟΥ θέλοντας το επόμενο θα είναι η  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ όπου ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το πραγματοποιθέν Ταξίδι έχουν συγκεντρωθεί πλήθος φωτογραφιών από τους συμμετέχοντες – video και διάφορες πληροφορίες που στην συνέχεια αφού επεξεργαστούν θα υπάρξουν και περαιτέρω αναρτήσεις.

Σε κάθε μας ταξίδι προσπαθούμε να δημιουργούμε Δημόσιες σχέσεις με τους εκεί Συναδέλφους που για αυτή την χώρα ήταν αρκετά δύσκολο. 



Οι επιθυμούντες θα μπορείτε στο blogger ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  στο face  Μιχάλης Μαντάς να τις διαβάζετε.                                      Στα e-mail  των συμμετεχόντων  στων μελών του του Συνδέσμου και της Π.Ο.Α.Σ.Α.  θα στέλνονται προς ενημέρωσή σας πλην όμως εκεί δεν είναι δυνατόν να βλέπετε τα video όπου μιλούν οι ξεναγοί απ΄ ευθείας.

Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε επάνω στον τίτλο όπου και θα σας ανοίξει.

Τα αναφερόμενα τα βλέπετε γραμμένα και μέσα στην σελίδα καθότι υπάρχουν φίλοι οι οποίοι δεν έχουν face επίσης υπάρχει η ίδια ανάρτηση μόνο στο face ( Ενημερωτική ).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ πατήστε επάνω στον τίτλο όπου θα σας ανοίξει.

Επιλέξαμε για μία ακόμη φορά το Τουριστικό  Γραφείο του ΄Αγγελου  ΖΑΦΕΙΡΗ το οποίο μας έχει δείξει και αποδείξει στον παρελθόν ότι μπορεί να διορθώνει και να βελτιώνει διάφορες καταστάσεις που παρουσιάζονται.