ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΓΟΥΣ ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ.Ασφαλείας Ν. Αργολίδας " VIDEO "

Την 16-12-2015 ο υπεύθυνος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μετέβη στην πόλη του ΄Αργους κατόπιν επικοινωνίας που είχε με την υπεύθυνη Διοικητική Υπάλληλο του Ερυθρού Σταυρού κ. ΣΚΟΥΦΗ Κων/να για να προσφέρει τρόφιμα τα οποία είχαν φέρει στον Σύνδεσμο Απόστρατοι Αστυνομικοί και πολίτες. 


Παρασκευή το δώρο Χριστουγέννων σε ανέργους – Ποια επιδόματα θα καταβληθούν την ίδια μέρα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Παρασκευή το δώρο Χριστουγέννων σε ανέργους – Ποια επιδόματα θα καταβληθούν την ίδια μέρα
    Την Παρασκευή θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους τοδώρο Χριστουγέννων απο τον ΟΑΕΔ
Την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).
Συγκεκριμένα:

Μετά από είκοσι χρόνια γάμου!

Ένα ζευγάρι παντρεμένο είκοσι ολόκληρα χρόνια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους κουβεντιάζουν. 
- "Αντρα μου λέει η γυναίκα αν πεθάνω θα ξαναπαντρευτείς;" 
- "Δε νομίζω!" απαντάει εκείνος. 
- "Δηλαδή είσαι εναντίον του γάμου;", λέει η γυναίκα. 
- "Όχι!", αποκρίνεται εκείνος. 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 16-12-2015

Ανακοινώθηκε το Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής στο ΝΝΑ - Πότε και πως θα λειτουργεί

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Θετική εξέλιξη για το διακλαδικό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στο NNA. Όπως είχε γράψει το Onalert.gr από τον Οκτώβριο
το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό , το επανέφεραν στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη ο οποίος το ενέκρινε αμέσως όπως και ο ΥΕΘΑ.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα πρότυπα της γεωργιανής μαφίας

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα πρότυπα της γεωργιανής μαφίας
    Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικήςπολυπληθής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
    Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 11-12-2015, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικήςδεκαπέντε (15) μέλη της σπείρας, ηλικίας από 24 έως 61 ετών, εκ των οποίωνένδεκα (11) υπήκοοι Γεωργίας, δύο (2) Αρμενίας (η μία γυναίκα), μία (1) Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλα δεκατέσσερα (14) μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, εκ των οποίων δώδεκα (12) υπήκοοι Γεωργίας (οι τέσσερις γυναίκες), μία (1) Ουζμπεκιστάν και ένας (1) Καζακστάν.
    Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, τηςκλοπής κατά συναυτουργία, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθησηκαι της πλαστογραφίας καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητεςπερί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χοληστερίνη: Οι μύθοι και η υπερβολική ανησυχία

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Χοληστερίνη: Οι μύθοι και η υπερβολική ανησυχία
Οι τιμές των εξετάσεων τις χοληστερίνης έδειξαν πάνω από 200 και… αγχωθήκατε;
Ο καρδιολόγος Χρήστος Ντέλλος ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από τα αυθαίρετα όρια.
του Νικόλα Γεωργιακώδη
    Αιματολογικές εξετάσεις, τιμή χοληστερίνης άνω του «φυσιολογικού» ορίου, 200 mg/ml. Ανησυχία. Θα πρέπει να πάρω φάρμακα; Θα πρέπει να κόψω τα αυγάΠώς θα την ρίξω τη ρημάδα εντός ορίωνΌσο πιο χαμηλά, τόσο καλύτερα, έτσι δεν είναι;Όχι απαραίτητα

Τι σφραγίζει το σχοινί;

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Τι σφραγίζει το σχοινί;
Το πολύτιμο «μυστικό» έμεινε κρυφό για 3.245 χρόνια. Όταν αποκαλύφθηκε προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό και σενάρια τρόμου
    Η σφραγίδα κρατούσε κλειστή μια διάσημη λειψανοθήκη. Είχε μείνει άθικτη για 3.245 χρόνια. Την άνοιξε για πρώτη φορά ο αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ στις 16 Φεβρουαρίου του 1923.
    Εκεί φυλασσόταν η μούμια του Φαραώ Τουταγχαμών! Φυλασσόταν μέσα σε πέντε σαρκοφάγους, η μία μέσα στην άλλη, όπως οι ρώσικες κούκλες. Οι σαρκοφάγοι, με τη σειρά τους, βρίσκονταν μέσα σε πέντε διαδοχικές λειψανοθήκες. Η πρώτη εξωτερική λειψανοθήκη είχε ανοιχτεί δύο φορές στην αρχαιότητα, αλλά η δεύτερη παρέμενε ακέραιη μετά από τρεις χιλιετίες.

Έτσι γεννήθηκε το μπάσκετ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Έτσι γεννήθηκε το μπάσκετ
Κωστής Χριστοδούλου
    Πριν από 124 χρόνια, τέτοιες ημέρες, σε ένα κλειστό γυμναστήριο στην Μασαχουσέτη γεννιόταν το άθλημα που έμελλε να γίνει από τα πλέον διάσημα στον πλανήτη
    Τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι δύο ηλικιωμένοι με το καλάθι και την μπάλα; Προφανώς προσπαθούν να θυμηθούν τα νιάτα τους. Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1928 πρωταγωνιστές είναι ο καθηγητής Τζέιμς Νάισμιθ με την σύζυγο του Μόουντ. Τι τους κάνει ξεχωριστούς ο πρώτος είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το basketball και η κυρία Μόουντ μία απο τις πρώτες γυναίκες που έπαιξαν εκεί πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1890. Εκεί που θα μεταφερθούμε για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μειώθηκε το Νοέμβριο ο ELA για τις ελληνικές τράπεζες

ΣΤΑ 113,4 ΔΙΣ. Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ

16/12/2015
Στα 113,4 δισ. ευρώ μειώθηκε τον Νοέμβριο η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT) και του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας (ELA).

Trivago: Στους δημοφιλέστερους προορισμούς το Ναύπλιο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 15.12.15 |  | 
 Λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το μυαλό των περισσοτέρων βρίσκεται σίγουρα ήδη στο μέρος που θα πλαισιώσει τις φετινές του διακοπές. Η www.trivago.grπραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων για τις διακοπές των Χριστουγέννων και τους αντίστοιχους της Πρωτοχρονιάς.

ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ


                     Αθήνα  15Δεκεμβρίου 2015



                                     ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Την προσοχή των εγκύων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εφιστούν οι γυναικολόγοι. Κι αυτό γιατί η προτεραιότητα τους θα πρέπει να είναι η ξεκούραση και η υγεία του εμβρύους τους κι όχι τα… ψώνια και το εορταστικό τραπέζι!
«Είστε έγκυος; Χαμηλώσετε ταχύτητα ενώ όλοι αρχίζουν να επισπεύδουν τις ετοιμασίες για τα τραπέζια, τις συναθροίσεις και τα δώρα. Αυτό είναι  το «μυστικό» για να περάσετε ευχάριστα και κυρίως ξεκούραστα τις γιορτές» τονίζει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 15-12-2015


Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2255957
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΕΣΕΕ: ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ

ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

16/12/2015
«Θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο, το επόμενο διάστημα, με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια, καθώς θα οδηγηθούν σε ρευστοποίηση όσες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις δεν είναι βιώσιμες, άλλες θα εξυγιανθούν και, όσες είναι βιώσιμες, θα πωληθούν», αναφέρει η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, σχολιάζοντας το νέο νομοθετικό πλαίσιο.
Όπως υπογραμμίζει, όσον αφορά τους ιδιώτες, προβλέπονται αυστηρότερα κριτήρια για την προστασία της πρώτης κατοικίας και επαναξιολόγηση όσων έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη, με στόχο να υπάρξει απευθείας λύση μεταξύ τράπεζας και δανειολήπτη στεγαστικού δανείου.