ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα αναγνωρίσετε αν ένα αυγό είναι φρέσκο


Posted: Ιανουαρίου 26, 2015 at 9:31 πμ, Last Updated: 
eggs_1

Φοβάστε ότι τα αυγά σας έχουν χαλάσει; Και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι φρέσκα;
Μην τα πετάτε αμέσως. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος που μας τον έμαθαν οι γιαγιάδες μας για να ξέρουμε αν μπορούμε να καταναλώσουμε τα αυγά χωρίς κίνδυνο.
Το κόλπο:

Αυτό είναι το κόλπο για να μη μαυρίσουν οι μπανάνες !


Posted: Ιανουαρίου 25, 2015 at 11:22 μμ, Last Updated: 
banana
Από την ώρα που θα τις αγοράσουμε μέσα σε λίγες ημέρες αν δεν καταναλωθούν χαλάνε. Υπάρχει όμως ένα κόλπο που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ποιο είναι αυτό;

Τρεις ήλιοι εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα και όχι μόνο μια φορά!


Posted: Ιανουαρίου 25, 2015 at 10:11 μμ, Last Updated: 
2 (1)

Τρεις ήλιοι εμφανίστηκαν σε ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα. Τα αεροπλάνα ψέκαζαν μανιωδώς, κυριολεκτικά μανιωδώς, με αποτέλεσμα ο ουρανός να έχει περίεργα χρώματα και τα σύννεφα να έχουν και αυτά περίεργα χρώματα και σχήματα. Οι ακτίνες του ηλίου, που έδυε εκείνη τη στιγμή, διεθλώντο στο περίεργο αυτό μείγμα αερίων με αποτέλεσμα να εμφανίζονται 3 ήλιοι.

Πώς μια φωτογραφία βοήθησε υπέρβαρη 35χρονη να χάσει 50 κιλά σε 1 χρόνο


Posted: Ιανουαρίου 25, 2015 at 9:30 μμ, Last Updated: 
Μια υπέρβαρη μητέρα από την Ισλανδία χρησιμοποίησε τις selfies που έβγαζε ως κίνητρο για να χάσει τα περιττά κιλά της. 
Η 35χρονη Εύα Γκουνλαουγκσντίρ ζύγιζε 122 κιλά μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της. Οπως εξομολογείται, δεν πρόσεχε τη διατροφή της από μικρή και τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της: «Είχα πάντα πρόβλημα με τη διατροφή μου και η κατάσταση χειροτέρεψε μετά τη γέννηση των παιδιών μου, όπου και σταμάτησα να προσέχω τι τρώω». Η διατροφή της ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να κάνει στον οργανισμό της: έτοιμα γεύματα, γρήγορο φαγητό, τυριά και πολλά γλυκά.

Πως θα ξεφορτωθείτε όλες τις άσχημες μυρωδιές στο σπίτι;εχουμε λυσεις για ολα!!


Posted: Ιανουαρίου 25, 2015 at 8:05 μμ, Last Updated: 

Δυστυχώς, έχουμε μάθει να ζούμε με διάφορες άσχημες μυρωδιές στην καθημερινότητα μας,
μυρίζει το σπίτι τσιγάρο, μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια μας, μυρίζει το σπίτι φρεσκοβαμμένο, μυρίζει το μπρόκολο ενώ βράζει, μυρίζει η ντουλάπα κλεισούρα, κλπ…
Όμως τυχαίνει πολλές φορές να μην γνωρίζουμε τα μυστικά για να τις ξεφορτωθούμε! Εμεις ειμαστε εδω για να σας δωσουμε τη λυση!
Σωληνώσεις του σπιτιού;
Αν μυρίζουν έντονα οι σωληνώσεις του σπιτιού, υπάρχει λύση!
Απλά βράζετε 2 κούπες ξύδι και τις ρίχνετε μέσα. Μετά από 5 λεπτά ξεπλένετε με καυτό νερό.
Και αν βουλωσαν δειτε το πανευκολο κολπο που θα παθετε πλακα!!!!

Εντυπωσιακοί ελιγμοί από τους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας! Hellenic Air Force | HAF| Πολεμική Αεροπορία | NATO 1# Skill| By Nemesis HD


Posted: Ιανουαρίου 25, 2015 at 7:42 μμ, Last Updated: 
maxitika-aeroplana

Το νόημα της ζωής

Ήταν ένας ορειβάτης και ανέβαινε σε ένα βουνό ψάχνοντας το νόημα της ζωής. Βρίσκει λοιπόν στα πρώτα 1000 μέτρα ένα γέρο και τον ρωτά: 
- Ποιο είναι το νόημα της ζωής; 

Αδρίας Ι (Αντιτορπιλικό)

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αδρίας Ι (Αντιτορπιλικό)
Από τη Βικιπαίδεια,
    Το Αδρίας Ι (L-67) ήταν αντιτορπιλικό του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, τύπου Hunt III.
    Καθελκύστηκε ως HMS Border (L67). Η έναρξη ναυπήγησης του έγινε στα ναυπηγεία UK – Swan Bunter & Wigham Richardson Ltd. Wallsend–on-Tyneτην 1η Μαΐου 1941. Η καθέλκυση του έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 1942.
    Στις 20 Ιουλίου 1942 παραλήφθηκε από τον αντιπλοίαρχο Iωάννη Τούμπαστο Νιούκασλ της Αγγλίας.
    Στις 26 Αυγούστου 1942, με τη συμπλήρωση της εκπαίδευσης και ενώ έπλεε κάτω από ομίχλη μόνον με την αριστερή μηχανή σε λειτουργία, προσάραξε κοντά στην περιοχή Σκάπα Φλόου. Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για επισκευές.

Νέος υπολογισμός των αναδρομικών

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Νέος υπολογισμός των αναδρομικών
Κώστας Αττίας
■ Μπλόκο στην υπουργική απόφαση από τους αποστράτους. 
■ Το συντονιστικό των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικράτειας αίτηση για την ακύρωση της Κοινής Αποφάσεως ΥΠ0ΙΚ και ΥΠΕΘΑ

Αυτόματοι πωλητές που έγραψαν ιστορία.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αυτόματοι πωλητές που έγραψαν ιστορία.
Πρωτοτύπησαν διαθέτοντας αυγά, δολώματα, πάγο ακόμα και ξεφλουδισμένες πατάτες με το πάτημα ενός κουμπιού
    Ο 21ος αιώνας μπορεί να θεωρείται ο αιώνας της τεχνολογίας και της επιστήμης, ωστόσο, γυρνώντας πίσω στον χρόνο θα συναντήσει κανείς καινοτόμες εφευρέσεις που άλλαξαν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Ο αυτόματος πωλητής θεωρείται μια από αυτές.

    Και αν σήμερα το ασύρματο internet και το 3G, θεωρείται τεχνολογική επανάσταση με τα smart phones και τα tablets να δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τα πάντα όπου και αν βρίσκονται, τις δεκαετίες ’30 ‘40 και ‘50, απαραίτητοι ήταν οι αυτόματοι πωλητές!

Τα παλιά ψυγεία και τα πιστολάκια μαλλιών μας "καίνε"

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Τα παλιά ψυγεία και τα πιστολάκια μαλλιών μας "καίνε"
    Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου με τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση για κατοικίες χαμηλού Άνθρακα», τοΑριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατέγραψε την κατανάλωση ρεύματος σε 20 κατοικίες που έχουν προβεί σε ενεργειακή αναβάθμιση και άλλες 20 που δεν έχουν, αλλά επιθυμούν να το κάνουν.

Πέντε σαββατοκύριακα στη βορειοελλαδίτικη φύση

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Πέντε σαββατοκύριακα στη βορειοελλαδίτικη φύση
www.in2life.gr
του Γιώργου Κόκουβα
    Ρομαντικές βόλτες στις όχθες της λίμνης της Καστοριάς. Περίπατοι στις παλιές γειτονιές της Νάουσας και ιστορικές ανακαλύψεις στις Αιγές. Διαδρομές μυσταγωγικές, με θέα τους μαιανδρισμούς του Νέστου, χειμερινές βουτιές στα ζεστά νερά της Αριδαίας και… κουβεντούλα με τις καφέ αρκούδες του Αρκτούρου στο Νυμφαίο. Η Βόρεια Ελλάδα κρύβει υπέροχους προορισμούς από την δυτική Μακεδονιά ως την άκρη της Θράκης, και εμείς τους ανακαλύπτουμε και ετοιμάζουμε βαλίτσες για ονειρεμένα σαββατοκύριακα.



Καστοριά
    Η γοητεία μιας βυζαντινής πόλης παντρεύεται με την μυσταγωγία της λίμνης, των σπηλαίων, των λόφων και των νοσταλγικών γειτονιών στην «αρχόντισσα της δυτικής Μακεδονίας».
Τι να δείτε:
    Θα κάνετε την περίφημη «γυρολιμνιά», τον γύρο δηλαδή της λίμνης με αυτοκίνητο ή με τα πόδια, για να θαυμάσετε τα επιβλητικά πλατάνια, τους κύκνους και την σπηλιά του Δράκου, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα σταλαγμιτών δεκάδων χιλιάδων ετών.
    Θα ανηφορίσετε στον λόφο του προφήτη Ηλία για υπέροχη θέα, θα σεργιανίσετε στο Ντολτσό, την αρχοντική παλιά πόλη με τα μουσεία και τα καφενεία και θα «αράξετε» στην βόρεια όχθη της λίμνης για φαγητό ή στην «νότια παραλία» για τα απαραίτητα ξενύχτια.