ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση στο Γραφείο του Συνδέσμου Αποστ. Σωμ.Ασφ.Ν.Αργολίδας με Βουλευτή Τομεάρχη Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ κ.ΓΑΒΡΗΛΟ Γ.

 


    Σήμερα 5 Νοεμβρίου 2023 σε από κοινού επιθυμία έγινε συνάντηση στο Γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με τον φίλο, Βουλευτή και Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΓΑΒΡΗΛΟΥ Γεωργίου.



    Ο Βουλευτής κ. ΓΑΒΡΗΛΟΣ Γεώργιος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ τον οποίο  ευχαρίστησε  για την συνάντησή τους και τον συνεχάρη   για το έργο που έχει διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια που είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου καθότι ενθουσιάστηκε από τον χώρο του Γραφείου και τις Προθήκες με τα Ιστορικά Κειμήλια.


Ως επίσης για το φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το όλο έργο του.


    Συζητήθηκαν θέματα και οι δραστηριότητες του Συνδέσμου ως επίσης τα θέματα που απασχολούν γενικότερα του Αποστράτους δυνάμει του υπ΄αριθ΄7704 από 30-10-2023 Ενημερωτικού Δελτίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας     " Π.Ο.Α.Σ.Α. "όπως : 

1.- Το ΄Αρθρο 102 του Νόμου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.

2.-Για τις υποσχεθείσες αυξήσεις των συντάξεων να είναι πέραν της Προσωπικής Διαφοράς.

3.-Για την κατάργηση της Αλληλεγγύης.

4.-Για την διατήρηση του ενιαίου και αδιαίρετο και οικονομικά βιώσιμο Μ.Τ.Σ.

5.-Για τα αναδρομικά που έχουν κερδηθεί με δικαστικές αποφάσεις.

6.-Για την συμπεριφορά των ενεργεία Αστυνομικών προς τους Αποστράτους. Εδώ επισημάνθηκε ότι στον Σύνδεσμό μας δεν έχουν καταγγελθεί περιστατικά  απαξίωσης προς τους Αποστράτους.

    Ο Βουλευτής κ. ΓΑΒΡΗΛΟΣ Γεώργιος δεσμεύθηκε να αναδείξει τα θέματα και τα αιτήματα των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπως αυτό δηλώνει στο VIDEO.-

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                       Αντώνιος  ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ