ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας. Δραστηριότητες 2015-2018. « Τιμητικές Διακρίσεις ».





Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα
πραγματοποίησε ένα " πολυδιάστατο και δημιουργικό έργο " και πέραν της ψυχαγωγικής πλευράς και των διαφόρων οικονομικών διεκδικήσεων σε ειδική τελετή  αναγνώρισε  την προσφορά  προς τον Σύνδεσμο, όλων των Προέδρων των προηγουμένων Διοικήσεων από την λειτουργία του Συνδέσμου και τους τίμησε με  Έπαινο    :

Ακόμη αναγνώρισε εκείνα τα μέλη τα οποία προσέφεραν τις υπηρεσίες  στο Σώμα της Πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής και συμμετείχαν στην εμπόλεμη περίοδο της χώρας και του τίμησε με Έπαινο.

Επιπλέον με πρόταση του Συνδέσμου για  την πολυετή προσφορά μελών του  στο Σύνδεσμο, τιμήθηκαν από μέλη του Δ.Σ. της  Π.Ο.Α.Σ.Α. στην 1η Περιφερειακή  Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α.
 « ως υπέργηρα μέλη ».


Επίσης ανέδειξε την « κοινωνική προσφορά » της γυναίκας και σε ξεχωριστή τελετή τίμησε μέλος μας ως υπέρ πολύτεκνη μητέρα αναδεικνύοντας τον κοινωνικό ρόλο του Συνδέσμου.

Τέλος για την προσφορά  Στολής  της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής προς τον Σύνδεσμο τίμησε με ειδική πλακέτα την σύζυγο αποβιώσαντος συναδέλφου.




1.- Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν οι 

συμμετέχοντες σε 

εμπόλεμη κατάσταση και οι διατελέσαντες 

Πρόεδροι του Συνδέσμου.





Την 7-11-2015 και ώρα 20.30 πραγματοποιήθηκε στην 

Στρατιωτική Λέσχη Ναυπλίου η εκδήλωση του Συνδέσμου 

Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας « Ο  

΄Αγιος Νικόλαος » για την λειτουργία του Συνδέσμου από το 

1959 μέχρι σήμερα.