ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Μειώσεις έως 60% στις συντάξεις των στρατιωτικών

28

Likes
Facebook28TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργος Θεοδώρου, «ο νέος νόμος που ψηφίστηκε τον Μάιο στην Βουλή...
stratiwtikoi

Δημοσίευση



Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργος Θεοδώρου, «ο νέος νόμος που ψηφίστηκε τον Μάιο στην Βουλή , ο περίφημος νόμος του κυρίου Κατρούγκαλου, έχει μεγάλες μειώσεις και για τους στρατιωτικούς,μειώσεις περίπου 30% σε ήδη μειωμένες συντάξεις» Ως παράδειγμα ανέφερε πως «ένας συνάδελφος με 35 χρόνια ασφάλιση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ανώτερος αξιωματικός θα βρεθεί με σύνταξη 850 ευρώ».

Αύριο η πρώτη βροχή από πεφταστέρια για το 2017 -Θα πέφτουν έως 40 την ώρα

21
Likes
Facebook21TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Το βράδυ της Τρίτης, προς τα χαράματα της Τετάρτης, θα κορυφωθεί η βραχή των Τεταρτίδων για το νέο αστρονομικό έτος...
peft
Το βράδυ της Τρίτης, προς τα χαράματα της Τετάρτης, θα κορυφωθεί η βραχή των Τεταρτίδων για το νέο αστρονομικό έτος, που διαρκούν από 1 έως 5 Ιανουαρίου.

Τέλος τα μετρητά - Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε στο εξής τις αγορές σας


Τέλος τα μετρητά - Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε στο εξής τις αγορές σας
Το έστειλε ο Ανδρέας Βορεάδης
Taxheaven
    Με την παράγραφο 2 του άρθρου 69 του ν. 4446/2016 τροποποιήθηκε η παράγραφος 3 του άρθρου 20 του ν.3842/2010και  πλέον από 22.12.2015 (πρακτικά από 23.12.2016, αφού το ΦΕΚ αναρτήθηκε αργά χθες το βράδυ) μειώθηκε το όριο των συναλλαγών από 1.500 σε 500 ευρώ, πάνω από το οποίο θα πρέπει οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Η ιστορία της βασιλόπιτας….


Η ιστορία της βασιλόπιτας….
Γιώργος Φωτόπουλος
    ….. ξεκινά πριν από εκατοντάδες χρόνια, περίπου 1500, στη Μικρά Ασία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας. Την εποχή που ο Μέγας Βασίλειος, ήταν δεσπότης της Καισαρείας και ζούσε αρμονικά με τους συνανθρώπους του, με αγάπη, κατανόηση και αλληλοβοήθεια.
    Κάποια μέρα όμως, ένας αχόρταγος στρατηγός – τύραννος της περιοχής, ζήτησε να του δοθούν όλοι οι θησαυροί της πόλης της Καισαρείας, αλλιώς θα πολιορκούσε την πόλη για να την κατακτήσει και να τη λεηλατήσει.

Nissan Electric Café: “Ηλεκτροκίνητη” καφετέρια στην καρδιά του Παρισιού

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

02/01/2017
Με αφορμή την επίτευξη 3 δισεκατομμυρίων “ηλεκτροκίνητων” χιλιομέτρων από ιδιοκτήτες του LEAF σε παγκόσμιο επίπεδο, η Nissan λανσάρει μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα με την ονομασία “Electrify The World” αλλά και ανοίγει ένα πρωτοποριακό Café στο Παρίσι όπου οι θαμώνες πληρώνουν τον καφέ με… ενέργεια!

9 πράγματα που έχεις στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και πρέπει να πετάξεις τώρα

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η κουζίνα είναι έτσι κι αλλιώς ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού που όμως λόγω των δεκάδων αντικειμένων...
sink1-620x330
Η κουζίνα είναι έτσι κι αλλιώς ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού που όμως λόγω των δεκάδων αντικειμένων που βρίσκονται σε αυτόν, χρειάζεται οργάνωση με προσοχή, ώστε να μπορεί να είναι άκρως λειτουργικός.
Πέρα από τη συνολική οργάνωση της κουζίνας όμως, υπάρχουν και τα επιμέρους σημεία, όπως το ντουλάπι κάτω ακριβώς από το νεροχύτη, που πρέπει να διαθέτει χώρο και να μην είναι υπερφορτωμένο με αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται πια.
Για να εκμεταλλευτείτε και το παραμικρό εκατοστό του, υπάρχουν τρόποι να το τακτοποιήσετε, ειδικότερα απαλλάσσοντας το από 9 αντικείμενα.

Τρία κόλπα για να αποφύγετε την ίωση ή το κρυολόγημα

6
Likes
Facebook6TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Πυρετός, συνάχι, βήχας και πονόλαιμος είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους που έχουν ίωση ή κρυολόγημα...
3263c0e8877a411d722992596dbaa3df_l
Πυρετός, συνάχι, βήχας και πονόλαιμος είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους που έχουν ίωση ή κρυολόγημα το χειμώνα.
Αν συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, ίσως δεν είναι πολύ εύκολο να αποφύγετε μια ίωση ή ένα κρυολόγημα αλλά μπορείτε να λάβετε προληπτικά μέτρα για να μειώσετε τις πιθανότητες να ασθενήσετε.
Δείτε παρακάτω τρία χρήσιμα και σημαντικά tips:

Τα οφέλη της ρακής στον οργανισμό.


Τα οφέλη της ρακής στον οργανισμό.
    Όλα, αρχικά, τα λευκά αποστάγματα ονομάζονταν «ρακή» είτε προέρχονταν από την απόσταξη στεμφύλων σταφυλιού ή σύκων ή χαρουπιών ή μαστίχας ή κυδωνιών ή γλυκάνισου ή μάραθου.
    Κατά την περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας, οι Έλληνες μυήθηκαν στην τέχνη παραγωγής του τσίπουρου. Μιας και το κρασί ήταν απαγορευμένο από το Κοράνι έπρεπε να μεταποιηθεί για να τους επιτραπεί η κατανάλωσή του. Καθώς, οι Οθωμανοί δεν είχαν μεγάλη σχέση με την αμπελοκαλλιέργεια, το επάγγελμα σύντομα ελληνοκρατήθηκε και οι Έλληνες 
ρακιτζήδες, μαζί με τους αρωματοποιούς, αποτέλεσαν μια προνομιούχο κοινωνική τάξη.