ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΕΑ ΜΤΣ: Μια μικρή ανασκόπηση!!!


ΓΕΝΙΚΑ: Το Βοήθημα Οικογενειακής – Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ) δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αποταμίευση των γονέων επ’ ωφελεία των τέκνων τους, που ξεκινά από την ημέρα της γέννησης τους.  Τα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ και των ΣΑ παρακρατούν ποσοστό από τους μισθούς των μετόχων (εν ενεργεία  στελεχών) ή από τα μερίσματα των μερισματούχων (εν αποστρατεία στελεχών), τα οποία αποδίδονται στα τέκνα τους με τη συμπλήρωση, συνήθως, των 25 ετών. Το ύψος εξαρτάται από το ποσοστό παρακράτησης αλλά και τις μη λαθεμένες ενέργειες των Μετοχικών Ταμείων. Έτσι το ΜΤΑ συγκρινόμενο με αυτό του ΜΤΣ αποδίδει πολύ μεγαλύτερο ΒΟΕΑ (σχεδόν διπλάσιες κρατήσεις) και άμεσα (ορθές ενέργειες).

Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να μη «μαυρίζουν» τα φρούτα σας

10
Likes
Facebook10TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τα φρούτα αποτελούν ένα σημαντικό γεύμα μέσα στη μέρα σου, εάν θέλεις ο οργανισμός σου να λειτουργεί φυσιολογικά. Δεν χρειάζεται...

ta-frouta-pou-prepei-na-trwme-me-ti-flouda-w_hr
Τα φρούτα αποτελούν ένα σημαντικό γεύμα μέσα στη μέρα σου, εάν θέλεις ο οργανισμός σου να λειτουργεί φυσιολογικά. Δεν χρειάζεται φυσικά, να αναφέρουμε τα οφέλη, που μπορείς να πάρεις από τα φρούτα, θυμήσου όμως, πως πρέπει να τρως τουλάχιστον ένα την ημέρα.

Πέντε τροφές που τις τρώτε εντελώς λάθος και επηρεάζουν την υγεία σας

8
Likes
Facebook8TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που, αν και κάτι μοιάζει πολύ απλό, εντούτοις είναι αρκετά πιο περίπλοκο από ό,τι...
28099trofes-666x399
Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που, αν και κάτι μοιάζει πολύ απλό, εντούτοις είναι αρκετά πιο περίπλοκο από ό,τι νομίζουμε.

Ένας στους δύο συνταξιούχους ζει κάτω από το όριο της φτώχειας

4
Likes
Facebook4TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
«Μας έχουν στείλει στα τάρταρα πιο κάτω δεν γίνεται», «Πήγα να δώσω στον εγγονό μου πέντε ευρώ και μου είπε...
%cf%8331

«Μας έχουν στείλει στα τάρταρα πιο κάτω δεν γίνεται», «Πήγα να δώσω στον εγγονό μου πέντε ευρώ και μου είπε δεν θα το πάρω γιατί σας έκοψαν τη σύνταξη και δεν έχετε να φάτε», «Σε ετήσια βάση μου έκοψαν 12.000 ευρώ το χρόνο», δήλωναν την προηγούμενη εβδομάδα οι συνταξιούχοι που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ). Και ενώ μήνα με το μήνα χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται όλο και πιο πολύ, τα στοιχεία που παρουσίασε την Τετάρτη το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων καταδεικνύουν τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει 1,2 εκατ. συνταξιούχοι εξαιτίας των απανωτών περικοπών.

Διπλός κόφτης στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα – Δείτε ποιοι θα χάσουν χρήματα

10
Likes
Facebook10TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Στον αέρα είναι ουσιαστικά τα εργασιακά δικαιώματα όσο η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο λόγω της κατάστασης στην...
dhmosio2_600_355

Στον αέρα είναι ουσιαστικά τα εργασιακά δικαιώματα όσο η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο λόγω της κατάστασης στην οικονομία.

Παρουσιάζεται το γαλλογερμανικό σχέδιο για την ευρωπαϊκή άμυνα


Παρουσιάζεται το γαλλογερμανικό σχέδιο για την ευρωπαϊκή άμυνα

Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Tην πρότασή τους για την ευρωπαϊκή άμυνα, το πλέον φιλόδοξο σχέδιο της ΕΕ εδώ και δύο δεκαετίες, παρουσιάζουν την Τρίτη, στη Μπρατισλάβα, Γαλλία και Γερμανία. Στόχος είναι να πείσουν τους επιφυλακτικούς ανατολικοευρωπαίους και να αποφύγουν μια μελλοντική σύγκρουση με τη Βρετανία στο θέμα της άμυνας, αφού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο των δύο μερών.

Άμεση Δράση " VIDEO "


Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεοΆμεση Δράση
Άμεση Δράση
ΠΗΓΗ  EllinikiAstynomia
Η Άμεση Δράση , το γνωστό σε όλους 100, μια Υπηρεσία με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.
Καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχεται περίπου 13.000 κλήσεις και ανταποκρίνεται σε 3000 περιστατικά.

Δυναμική ανάπτυξη των Ελληνο-ρωσικών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

29/09/2016
Οι προοπτικές για την ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη των Ελληνο-ρωσικών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού είναι ευοίωνες, σε πείσμα των συγκυριών και των δυσκολιών που συχνά τις παρεμποδίζουν, ενώ ουσιαστικά ανεξάντλητες είναι και οι δυνατότητες για την έτι περαιτέρω εδραίωση της Κρήτης ως κορυφαίου προορισμού ταξιδιών για τους Ρώσους πολίτες.
Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα από τις εργασίες του Ελληνο-ρωσικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο την περασμένη Κυριακή και Δεύτερα, στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, στο εμβληματικό Ωδείο Ρεθύμνης και στο «Σπίτι του Πολιτισμού»,.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

29/09/2016
Αύξηση κατά 1,368 δισ. ευρώ παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο τον Αύγουστο και διαμορφώθηκαν στα 8,986 δισ. ευρώ έναντι 7,618 δισ. ευρώ τον Ιούλιο. Συνολικά, το σύνολο των παλαιών (έως 31.12.2015) και των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών (από τις αρχές του έτους) προς το δημόσιο ανήλθε τον Αύγουστο σε 91,582 δισ. ευρώ.

Παρουσίαση υποθέσεων εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων VIDEO


Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεοΠαρουσίαση υποθέσεων εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων
Παρουσίαση υποθέσεων εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων
ΠΗΓΗ  : EllinikiAstynomia
Δηλώσεις του Διοικητή Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγου Χρ. Παπαζαφείρη & της Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ. Αστυνόμου Β΄ Ι. Ροτζιώκου