ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Το τριπλό σοκ που κρύβει το σχέδιο για τις συντάξεις

43
Likes
Facebook42TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τριπλή βόμβα απειλεί τις συντάξεις, με περικοπές στις λεγόμενες «προσωπικές διαφορές» για τους παλαιούς συνταξιούχους, ίσως και σε δόσεις μετά...
Τριπλή βόμβα απειλεί τις συντάξεις, με περικοπές στις λεγόμενες «προσωπικές διαφορές» για τους παλαιούς συνταξιούχους, ίσως και σε δόσεις μετά το 2018, εφαρμογή ενός νέου κόφτη μισθών που θα αναπροσαρμόζει προς τα κάτω, στις περισσότερες περιπτώσεις, τις αποδοχές για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων και διατήρηση «μέχρι νεωτέρας» εκτός του κόφτη ενός μέρους ή και του συνόλου των προσωπικών διαφορών που θα έχουν οι νέοι συνταξιούχοι εφόσον αποχωρήσουν ως το 2018.

Τέλος στα τέλη περιαγωγής από τις 15 Ιουνίου


Τέλος στα τέλη περιαγωγής από τις 15 Ιουνίου
    Συμφωνία για τις ανώτατες τιμές περιαγωγής στην αγορά χονδρικής για την κινητή τηλεφωνία στην ΕΕ, επιτεύχθηκε αργά χθες βράδυ μεταξύ των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, εξασφαλίζοντας την κατάργηση των τελών περιαγωγής από τις 15 Ιουνίου 2017.

Η σημασία του να ζεις με έναν κώδικα τιμής


Η σημασία του να ζεις με έναν κώδικα τιμής
http://radicals.gr/
    Μία από τις εξέχουσες μορφές που αναδείχθηκαν στο χώρο της Ανατολής, υπήρξαν οι Σαμουράι. Οι άνθρωποι που δεν τραβούσαν ποτέ σπαθί αν δεν συνέτρεχε σημαντικός λόγος και ποτέ δεν το επέστρεφαν στην θήκη του, χωρίς να αποδοθεί τιμή. Διακατέχονταν από τον κώδικα τιμής “Bushido”, ο οποίος ήταν ένας περίπλοκος κώδικας των Σαμουράι της φεoυδαρχικής Ιαπωνίας, που βασιζόταν σε τρεις βασικές αρχές.   Πρώτον την απόλυτη αφoσίωση στον άρχοντα του οίκου, δεύτερον την επίδειξη υπέρμετρης ανδρείας στην μάχη και τέλος την αποφυγή της ατίμωσης ακόμα και με θάνατο αν χρειαστεί.

Ένας στους τρεις Ελληνες θέλει να αλλάξει δουλειά.


Ένας στους τρεις Ελληνες θέλει να αλλάξει δουλειά.
Εάν έχει δουλειά, βέβαια….
Διότι, επτά στους δέκα νέους ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ !
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και όχι 3μηνα και 6μηνα του ΟΑΕΔ κτλ.
    Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ελληνική αγορά εργασίας περιλαμβάνει η τελευταία έρευνα της Randstad για το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

03/02/2017

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους Δήμους-Μέλη του, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων σε συνεργασία με τον Ι.Ο.ΑΣ., πραγματοποιεί με επιτυχία μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε σχολεία των Δήμων – Μελών του με θέμα την οδική ασφάλεια.

Έχουν προγραμματιστεί ομιλίες το προσεχές διάστημα :
  • Ø Τρίτη 07/02 στο 8ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής
  • Ø Τετάρτη 08/02 στο 1ο ΓΕΛ Χολαργού
  • Ø Πέμπτη 09/02 στο Ειδικό Σχολείο Κωφών Πεύκης
  • Ø Πέμπτη 09/02 στο 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
  • Ø Παρασκευή 10/02 στο ΓΕΛ Βριλησσίων
  • Ø Παρασκευή 24/02 στο 3ο ΓΕΛ Γαλατσίου
  • Ø Παρασκευή 24/02 στο 4ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας